C&B Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 [CENTER][quote name='HuSkYy-Paulina-94']50:-o:-o o matko to trza sie bedzie troche nagadac xD[/quote] [FONT=Century Gothic]Co tam dla nas:evil_lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Znając moje gadulstwo nie będzie to takie trudne:diabloti:[/FONT][/CENTER] Quote
Molli Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 [quote name='Domka_Czika'][CENTER] [FONT=Century Gothic]Piszemy, piszemy- do powrotu Wombata ma być 50:cool3:[/FONT][/CENTER] [/quote] Jeszcze tylko 7 stron. Quote
C&B Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 [CENTER][quote name='Molli']Jeszcze tylko 7 stron.[/quote][/CENTER] [CENTER][FONT=Century Gothic]No:cool3:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Patrycja dawaj nam tu Wombata.[/FONT] [FONT=Century Gothic]Mam nadzieję, że wycałowałaś.[/FONT][/CENTER] Quote
C&B Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 [quote name='Izuuus']Chodz do mnie Wombatku :loveu:[/quote] [CENTER][FONT=Century Gothic]Nie rób sobie nadziei:diabloti: [/FONT] [/CENTER] Quote
Izuuus Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 [quote name='Domka_Czika'][CENTER][FONT=Century Gothic]Nie rób sobie nadziei:diabloti: [/FONT] [/CENTER][/QUOTE] A pfff! Włąśnie,że będę! :diabloti: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 jejku co odswieze to juz ktos cos pisze xD nie dziwne ze bedzie te 50 stronek nawet w pol godziny to wyjdzie xD:lol::evil_lol: Quote
Kaya93 Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 [quote name='Domka_Czika'] [CENTER][FONT=Century Gothic]Ja tam na to nie pozwolę:mad:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Wombat jest Kisses i mój:diabloti:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Ty możesz sobie go tylko oglądać:evil_lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Piszemy, piszemy- do powrotu Wombata ma być 50:cool3:[/FONT][/CENTER] [/quote] Haha chce to zobaczyć :diabloti: 7 stron w pare godzin:cool3: no to dziewuchy dawajcie :evil_lol: Ciekawe jaka będzie mina Kisski :D jak będzie to wszystko czytała:diabloti: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 [quote name='Kaya93']Haha chce to zobaczyć :diabloti: 7 stron w pare godzin:cool3: no to dziewuchy dawajcie :evil_lol: Ciekawe jaka będzie mina Kisski :D jak będzie to wszystko czytała:diabloti:[/QUOTE] nie przeczyta komu by sie chcialo xD tak nagadane ze <olaboga>:evil_lol: Quote
C&B Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 [CENTER][quote name='Izuuus']A pfff! Włąśnie,że będę! :diabloti:[/quote] [FONT=Century Gothic]WłĄśnie, że nie będziesz:diabloti: Wombat jest mój i Patrycji, a nie twój:mad:[/FONT] [/CENTER] Quote
Illusion Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Trzeba będzie zmienić miejsce zamieszkania :evil_lol:... Quote
LACKY*WHITE Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 mam nadzieję że Patrycja nie zapomni ze szczęścia o forum i zapoda kilka świerzutkich foteczek swojego maleństwa :loveu: już nie mogę się doczekac :multi: pati i wombacik --pozdrawiam ;) Quote
C&B Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 [CENTER][FONT=Century Gothic]W sumie na jej miejscu dziś bym nie napisała Bo bym zaciesza dostała, że mam psa:evil_lol: Ale Pati napisze:loveu: [/FONT][/CENTER] Quote
LACKY*WHITE Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 ja też będę to przerabiac niedługo -już we wtorek --huraaa :lol: będę szczęśliwą pańcią WESTA :eviltong: co sie zwie LACKY Quote
C&B Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 [quote name='LACKY*WHITE']ja też będę to przerabiac niedługo -już we wtorek --huraaa :lol: będę szczęśliwą pańcią WESTA :eviltong: co sie zwie LACKY[/quote] [CENTER][FONT=Century Gothic]To proszę założyć galerię już teraz:mad: P.S. Ty uważaj, bo Pati może stwierdzić, że Lacky może być świetnym kontrastem dla Simby:evil_lol: Z jakiej hodowli bierzesz psiaka? [/FONT] [/CENTER] Quote
saba98 Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Nie mogę się doczekać zdjęć Simby. Jeszcze tylko 5 stron i będzie 50! Quote
C&B Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 [quote name='saba98']Nie mogę się doczekać zdjęć Simby. Jeszcze tylko 5 stron i będzie 50![/quote] [CENTER][FONT=Century Gothic]To dziełchy do roboty- gadamy, gadamy:diabloti: [/FONT] [/CENTER] Quote
saba98 Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Animowany Simba: [IMG]http://img36.imageshack.us/img36/8591/60428524.png[/IMG] Quote
LACKY*WHITE Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 [quote name='Domka_Czika'][CENTER][FONT=Century Gothic]To proszę założyć galerię już teraz:mad:[/FONT] [FONT=Century Gothic]P.S. Ty uważaj, bo Pati może stwierdzić, że Lacky może być świetnym kontrastem dla Simby:evil_lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Z jakiej hodowli bierzesz psiaka?[/FONT][/CENTER] [/quote] piesek będzie z hodowli ADOX a z tarnowa Quote
Moniek193 Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Chyba jednak nie napisze:placz: Ale ja czekam:razz: Quote
C&B Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 [quote name='Moniek193']Chyba jednak nie napisze:placz: Ale ja czekam:razz:[/quote] [CENTER][FONT=Century Gothic]Czekamy wszyscy. Zadzwońta do nie, bo ja ni mam jej numeru, zresztą na koncie jest okrąglutkie, pulchniutkie 0:roll: [/FONT] [/CENTER] Quote
LACKY*WHITE Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 napewno napisze :multi: w końcu musi sie podzielic tym szczęściem z forumowiczkami no nie :cool3: Quote
C&B Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 [quote name='LACKY*WHITE']napewno napisze :multi: w końcu musi sie podzielic tym szczęściem z forumowiczkami no nie :cool3:[/quote] [CENTER][FONT=Century Gothic]I musi wypełnić obietnice, żeby ja nie pakać:placz: [/FONT] [/CENTER] Quote
Recommended Posts