Iza. Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 [quote name='Izabela124.']Byłam prawie cały czas z Izą od Buenosa[/QUOTE] Sranie w banie, nie prawda :diabloti: Quote
Izabela124. Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 [quote name='Iza.']Sranie w banie, nie prawda :diabloti:[/QUOTE]Dlatego napisałam "prawie" :eviltong: Quote
Kisses Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 [quote name='Unbelievable']A ja Ciebie na MP tylko widziałam, tak się tajniaczyłaś :diabloti:[/QUOTE] To trzeba było podlecieć ze szczurem potem :evil_lol: Ja sie nie tajniaczyłam, latałam między ringiem maltanów i ringiem lhasa, przebywałam trochę na cairnach, gadałam ze znajomą właścicielką Foksa i 'umilałam' życie panu od ringówek :diabloti: Nie moja wina, że miał same brzydkie :diabloti: I jeszcze byłam ciągana po całym terenie wystawowym przez znajomą :lol: [quote name='Izabela124.']Byłam prawie cały czas z Izą od Buenosa[/QUOTE] To zwalmy na nią, nie przedstawiła nas sobie, o :evil_lol: [quote name='Iza.']Sranie w banie, nie prawda :diabloti:[/QUOTE] No widzisz :razz: ALE! Doszłam do wniosku, że Biały bardzo fajnie wystawę zrobił, i jeśli w przyszłym roku będę miała możliwość dojechania, a Cairny upchniecie na lodowisku/na zewnątrz, to chętnie zawitam z glonojadem :p O fajną obsadę również trzeba zadbać :cool3: Quote
C&B Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 [quote name='Kisses'] 'umilałam' życie panu od ringówek :diabloti: Nie moja wina, że miał same brzydkie :diabloti: [/QUOTE] Ale za to oglądał jakiś ciekawy program o szuwarach czy o czyms tam, a ty nie 'marny kliencie' :diabloti: Quote
Kisses Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 Domć, jakich szuwarach? oO Ja jestem fajniusim klientem, on miał 'marne ringówki' :D Quote
C&B Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 [quote name='Kisses']Domć, jakich szuwarach? oO Ja jestem fajniusim klientem, on miał 'marne ringówki' :D[/QUOTE]\ Chwalił się, że oglądał jakiś program o szuwarach oO Jasssne :diabloti: Quote
Kisses Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 No i dlatego miał marne ringówki :lol: Quote
Unbelievable Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 [quote name='Kisses']To trzeba było podlecieć ze szczurem potem :evil_lol: Ja sie nie tajniaczyłam, latałam między ringiem maltanów i ringiem lhasa, przebywałam trochę na cairnach, gadałam ze znajomą właścicielką Foksa i 'umilałam' życie panu od ringówek :diabloti: Nie moja wina, że miał same brzydkie :diabloti: I jeszcze byłam ciągana po całym terenie wystawowym przez znajomą :lol:[/QUOTE] nie widziałam cię : P poza tym trzeba było pocieszać i ratować psychicznie znajomą z MP :diabloti: Quote
Kisses Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 [quote name='Unbelievable']nie widziałam cię : P poza tym trzeba było pocieszać i ratować psychicznie znajomą z MP :diabloti:[/QUOTE] Kogo musiałaś tak ratować? :D Quote
Unbelievable Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 [quote name='Kisses']Kogo musiałaś tak ratować? :D[/QUOTE] tą od aussika : P Quote
Kisses Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 Ahaaaa. Ale czemu pocieszać, przecież było ok :D Quote
Unbelievable Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 [quote name='Kisses']Ahaaaa. Ale czemu pocieszać, przecież było ok :D[/QUOTE] Jej to powiedz... :diabloti: Quote
Unbelievable Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 [quote name='Kisses']Nie mam jak, możesz przekazać :D[/QUOTE] dopsz, postaram się :diabloti: Quote
Kisses Posted September 1, 2010 Author Posted September 1, 2010 [quote name='jamnicze']Miłego wieczoru :)[/QUOTE] Powiedzmy :D Od jutra znowu wstawanie, maatko... :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Brudny nochal:) [url]http://i457.photobucket.com/albums/qq293/Nunia_photo/Wizyta%20Kissa/simba_i_bel11.png[/url] Współczuwam tego wstawania... chociaz sama wstaję codziennie o 4.30--5.00. Tak jakoś mam....;) Pzdr. Quote
McDzik Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Powodzenia tam jutro, same dobre wieści przynieście! Quote
Kisses Posted September 12, 2010 Author Posted September 12, 2010 Simbek na JH 5/5 ze mną, pokazał się ślicznie, stał ładnie (oprócz koncówki, kiedy to chyba zwęszył cieczke/komuś spadły smaki), szedł ładnie :) Quote
McDzik Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Teee, uczennica, coś się ostatnio opuszczasz z wynikami z MP :mad::mad: nastepnym razem mam przeczytać, że lokata była :eviltong: bo się tam na górkę przejdę ! :eviltong: Quote
Asiaczek Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 A jakieś fotki z wystawy to masz? Pzdr. Quote
Recommended Posts