Jump to content
Dogomania

Cairny dwa - galeria Alayki vel Wampira & Simby vel Wombata!

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Unbelievable']A ja Ciebie na MP tylko widziałam, tak się tajniaczyłaś :diabloti:[/QUOTE]
To trzeba było podlecieć ze szczurem potem :evil_lol: Ja sie nie tajniaczyłam, latałam między ringiem maltanów i ringiem lhasa, przebywałam trochę na cairnach, gadałam ze znajomą właścicielką Foksa i 'umilałam' życie panu od ringówek :diabloti: Nie moja wina, że miał same brzydkie :diabloti: I jeszcze byłam ciągana po całym terenie wystawowym przez znajomą :lol:

[quote name='Izabela124.']Byłam prawie cały czas z Izą od Buenosa[/QUOTE]
To zwalmy na nią, nie przedstawiła nas sobie, o :evil_lol:

[quote name='Iza.']Sranie w banie, nie prawda :diabloti:[/QUOTE]
No widzisz :razz:

ALE! Doszłam do wniosku, że Biały bardzo fajnie wystawę zrobił, i jeśli w przyszłym roku będę miała możliwość dojechania, a Cairny upchniecie na lodowisku/na zewnątrz, to chętnie zawitam z glonojadem :p O fajną obsadę również trzeba zadbać :cool3:

Posted

[quote name='Kisses'] 'umilałam' życie panu od ringówek :diabloti: Nie moja wina, że miał same brzydkie :diabloti: [/QUOTE]
Ale za to oglądał jakiś ciekawy program o szuwarach czy o czyms tam, a ty nie 'marny kliencie' :diabloti:

Posted

[quote name='Kisses']Domć, jakich szuwarach? oO
Ja jestem fajniusim klientem, on miał 'marne ringówki' :D[/QUOTE]\
Chwalił się, że oglądał jakiś program o szuwarach oO
Jasssne :diabloti:

Posted

[quote name='Kisses']To trzeba było podlecieć ze szczurem potem :evil_lol: Ja sie nie tajniaczyłam, latałam między ringiem maltanów i ringiem lhasa, przebywałam trochę na cairnach, gadałam ze znajomą właścicielką Foksa i 'umilałam' życie panu od ringówek :diabloti: Nie moja wina, że miał same brzydkie :diabloti: I jeszcze byłam ciągana po całym terenie wystawowym przez znajomą :lol:[/QUOTE]
nie widziałam cię : P poza tym trzeba było pocieszać i ratować psychicznie znajomą z MP :diabloti:

Posted

[quote name='Unbelievable']nie widziałam cię : P poza tym trzeba było pocieszać i ratować psychicznie znajomą z MP :diabloti:[/QUOTE]
Kogo musiałaś tak ratować? :D

Posted

Brudny nochal:)
[url]http://i457.photobucket.com/albums/qq293/Nunia_photo/Wizyta%20Kissa/simba_i_bel11.png[/url]

Współczuwam tego wstawania... chociaz sama wstaję codziennie o 4.30--5.00. Tak jakoś mam....;)

Pzdr.

• 2 weeks later...
Posted

Teee, uczennica, coś się ostatnio opuszczasz z wynikami z MP :mad::mad: nastepnym razem mam przeczytać, że lokata była :eviltong: bo się tam na górkę przejdę ! :eviltong: