Kisses Posted May 3, 2010 Author Posted May 3, 2010 [B]Kashdog[/B], najlepiej 23 maja :D [B]Bartiśkowa_[/B], zobaczymy ;) Quote
Iza. Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Ty w tym Olsztynie to bedziesz na pewno ? Bo nie wiem czy transportu szukac ;P Quote
Kisses Posted May 4, 2010 Author Posted May 4, 2010 Na 100%, jestem od 2-7 lipca u koleżanki i jej sheltie na wakacjach (18 km od Olsztyna). Ona jedzie ze swoimi psami, więc i ja :D Quote
Kaya93 Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 Bombuś :loveu: [URL]http://i43.tinypic.com/9tcns2.jpg[/URL] Quote
Kisses Posted May 4, 2010 Author Posted May 4, 2010 Bombuś :diabloti: Kocham to zdjęcie, jak ułom taki tam wygląda :loveu: Quote
Kaya93 Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 Wcale nie ułom, nie obrażaj mojego wnuka! Stęskniłam sie za nim :loveu: Quote
Kisses Posted May 4, 2010 Author Posted May 4, 2010 23 maja jest wystawa w Radomiu i będzie Womb *.* I ja na MP. Quote
Kashdog Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 [quote name='Kisses']23 maja jest wystawa w Radomiu i będzie Womb *.* I ja na MP.[/QUOTE] Nie wiem czy dam radę wtedy :roll: Ale pocieszenie jest takie, że jak w szkole będzie już luz to wpadniemy do Rzeszowa no i w Kielcach może się spotkamy :cool3: Quote
Kisses Posted May 4, 2010 Author Posted May 4, 2010 Dasz! Womb w Ciebie wierzy :D W Kielcach się spotkamy, jak nie uciekniesz znowu :diabloti: wybierasz się do Rzeszowa? :loveu: Quote
Kashdog Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 [quote name='Kisses']Dasz! Womb w Ciebie wierzy :D W Kielcach się spotkamy, jak nie uciekniesz znowu :diabloti: wybierasz się do Rzeszowa? :loveu:[/QUOTE] No się zobaczy :) Ja nie uciekłam :evil_lol: Tylko poszłam w poszukiwaniu jedzenia :diabloti: O ile ktoś ze mną będzie chciał pojechać, bo sama to się zgubię (mam na myśli oczywiście Ewelinę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:) A ty może do Kielc się wybierzesz na wakacyjny spacer :loveu:? Quote
Kisses Posted May 4, 2010 Author Posted May 4, 2010 W wakacje to ja jestem zawalona łohohoh xD Chcesz mój wakacyjny kalendarz? :D Może gdzieś coś wciśniemy ;> Quote
Kashdog Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 [quote name='Kisses']W wakacje to ja jestem zawalona łohohoh xD Chcesz mój wakacyjny kalendarz? :D Może gdzieś coś wciśniemy ;>[/QUOTE] Może znajdzie się jakiś jeden wolny dzień :cool3::cool3: A Kasia pokombinuje jak kalendarz zobaczy :razz::evil_lol: Quote
Kisses Posted May 4, 2010 Author Posted May 4, 2010 Noo więc wakacje zaczynają się nam... 25? 27.06 - wystawa w Przemyślu 2-7 lipca Kiś siedzi w hodowli Sheltie, zaliczając przy okazji wystawę w Olsztynie (potem mam niecny plan pojechać z tych wakacji do Wa-wy, przeczekać kilka dni do wystawy 10-11 lipiec i wrócić :D) 18.07 - Wystawa w Nowym Sączu 25.07 - Wystawa w Będzinie Jakoś od końca lipca/początku sierpnia siedzę tydzień w hodowli sznaucerów min. 22.08 - wystawa w Radomiu :D Quote
Kaya93 Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 Zapomniałas o jeszcze jednej baardzo wżnej dacie! 1-8 sierpień zlot! :D Quote
Kisses Posted May 4, 2010 Author Posted May 4, 2010 [quote name='Kaya93']Zapomniałas o jeszcze jednej baardzo wżnej dacie! 1-8 sierpień zlot! :D[/QUOTE] Nje? [quote name='Izuuus']Kiss, co ty tak daleko się wystawujesz? :cool3:[/QUOTE] Chodzi Ci o plany czy miejscowości? :D Z tych, co podałam, to daleko jest tylko Olsztyn, ale to jak pisałam - w trakcie wakacji w okolicach Olsztyna :P Quote
Kisses Posted May 4, 2010 Author Posted May 4, 2010 [quote name='Kaya93']Jak to nje? :( jesteś zua...[/QUOTE] Przecież od dawna Ci o tym mówię :D [quote name='Izuuus']O miejscowości raczej :cool3: Daleko ode mnie![/QUOTE] A to już nie moja wina :D A Kraków/Chorzów/Zabrze/Kielce? :D Quote
Izuuus Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 [quote name='Kisses']A to już nie moja wina :D A Kraków/Chorzów/Zabrze/Kielce? :D[/QUOTE] A Wrocław? Zabierz się z jakąś hodowlą :D Quote
Kisses Posted May 4, 2010 Author Posted May 4, 2010 Nie chce do Opary, a ona jest w sobotę. A nie wiem, czy na niedziele pojadę, bo w poniedziałek do szkoły :D Quote
Izuuus Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 Ale to odległe plany, wystawa jest we wrześniu. Przemyśl to :D Quote
Recommended Posts