Jump to content
Dogomania

Cairny dwa - galeria Alayki vel Wampira & Simby vel Wombata!

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kaya93 napisał(a):
Eee :mad: Patrycja, nie zapominasz sie?
Na gg cały dzień siedzi a do swojej galerii nie zaglądnie, bo już o zdjęciach nie wspomne:mad:

Nieładnie, oj nieładnie :shake: :mad: :eviltong:

Posted

Tra ta.

Przyszłam oznajmić iż żyjemy i miewamy się dobrze, ba! Dzisiaj na spacerze ujrzeliśmy krowę. Simbek był bardzo zainteresowany, prawie tak, jak koniem :evil_lol:

I... Chyba to tyle, bo zdjęć nie posiadam ze względu iż dopadł mnie leń, a jak chciałam nakręcić filmik, jak Simba dostaje szajby w legowisku to jak podeszłam z aparatem nagle się uspokoił :cool1: Wiec pretensje kierować do niego, bo on nie chce współpracować. :lol:

Posted

Em, to, że jestem dostępna, nie znaczy, że przebywam w obrąbie komputera :cool1:

Bombi dzisiaj kończy 4 mies :multi:
Mam fotki, ale nie chcą sie mi linkować, bo komputer się mi wtedy zacina :roll: Postaram się coś zgrać.

Posted

Kisses napisał(a):
Em, to, że jestem dostępna, nie znaczy, że przebywam w obrąbie komputera :cool1:

Bombi dzisiaj kończy 4 mies :multi:
Mam fotki, ale nie chcą sie mi linkować, bo komputer się mi wtedy zacina :roll: Postaram się coś zgrać.

Dopiero 4?

Rośnie jak na drożdzach, a już jest przystojny.

Gratki, Simb.

Wszystkiego naj naj :multi:

Posted

Czasowa napisał(a):
To byłoby możliwe, ale Ona siedzi pół dnia na gg.

No a fot nie dodaje :evil_lol:

Wow, dopiero 4 miesiace? Myslałam że starszy ten skrzat jest :D
Ale najlepszego! :cool3:

Posted

[quote name='Molli']Tyle czasu bez fot?
Patrycja się popsuła :cool3:

Trzeba ją naprawić.... :eviltong:

Zdjęcia z wczoraj... Wombatowy tak urósł, że ja byłam w szoku :lol:

Zza siatki

Łii, uśmiecha się

Obserwator

Posted

Dzień dobry :multi:
Chciałam się pochwalić, że Bombi zaczyna zęby gubić (tak, tez się dziwie, ze dopiero teraz).
Dzisiaj wypadły mu 2 pierwsze ząbki na górze, reszta już sie rusza :multi:
Jaka ja dumna jestem :diabloti:
No i teraz głownym mym celem, chyba niewykonalnym, jest polowanie na Simbkowe zębiska :evil_lol:

Zaraz ma tu psiulka podobno dać Wombatowe fotki, łącznie z moimi na które specjalnie zwracać uwagi nie musicie, ponieważ robione były wbrew mej woli i tak samo są tutaj wstawiane :cool1:

Mhm, widzę, że już zaczęła wstawiać.

Posted

[quote name='Kisses']
Zaraz ma tu psiulka podobno dać Wombatowe fotki, łącznie z moimi na które specjalnie zwracać uwagi nie musicie, ponieważ robione były wbrew mej woli i tak samo są tutaj wstawiane :cool1:

No wypraszam sobie, przecież widziałaś jak Ci robię zdjęcia i wcale nie protestowałaś! :mad: