marta_en Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Nam piątek pasuje, a o której i gdzie dokładnie? Najlepiej gdzieś, gdzie można bezpiecznie psa puścić, tj w miarę bezludne miejsce. Ja niestety mam nierzadko problem z przywoływaniem :roll:, mimo że ćwiczymy. Zwłaszcza jak widzi innego psa czy człowieka, musi się przywitać i nie zawsze zwraca uwagę na moje wołania. Widzę na onecie, że pogoda ma być w porządku ;) Mojemu adhdowcowi przyda się trochę pobiegać ;) Quote
Vicky62 Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Moje caviśki co prawda nie mają adhd, jak mają ochotę to szaleją, a jak nie to siłą nie zmuszę stoją i sie przygladają szaleństwom innym psom. Ale piątek nam odpada na spotkanko z Wami.Może innym razem uda się.Tymczasem powodzenia życzę Wam i pieskom,a przede wszystkim :lol:pogody. Quote
agaciaaa Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Plinka czemu to na takim zadu.... zatylu? :eviltong: Quote
plinka Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 [quote name='Iza.']mnie nie będzie - pracuję :([/QUOTE] No wiesz co !! :( cały weekend? [quote name='agaciaaa']Plinka czemu to na takim zadu.... zatylu? :eviltong:[/QUOTE] Samochód masz? masz! :eviltong: pks jeździ pod same zawody :D Żebyś wiedziała jak nad Narwią ładnie jest :loveu: Quote
agaciaaa Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 [quote name='plinka']Samochód masz? masz! :eviltong: pks jeździ pod same zawody :D Żebyś wiedziała jak nad Narwią ładnie jest :loveu:[/QUOTE] Ja osobiście nie mam :cool3: a ten co ma marudzi, że daleko. No właśnie nie wiem :( Quote
plinka Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 no od Ciebie to w sumie kawałek jest... ale z Białego 30km więc nie tak dużo. Maruda jedna! Ej namów go na romantyczny długi weekend w doktorcach hahah Tam ośrodek jest, domki. Za doktorcami w dolinie Narwi -fajne widoki:) Quote
agaciaaa Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 [quote name='plinka']no od Ciebie to w sumie kawałek jest... ale z Białego 30km więc nie tak dużo. Maruda jedna! Ej namów go na romantyczny długi weekend w doktorcach hahah Tam ośrodek jest, domki. Za doktorcami w dolinie Narwi -fajne widoki:)[/QUOTE] No właśnie, a my z S-ki byśmy jechali. Jak go chce na coś namówić, to raczej powinnam unikać słowa "romantyczny" hahaha :evil_lol: Ma jakąś stronę ten ośrodek, bo ciekawa jestem? Quote
Vicky62 Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Nie jestem pewna czy w Doktorcach jest jeden czy kilka ośrodków. Ale jeśli chodzi o OW"Zacisze" to jest tam zakaz wprowadzania zwierząt(psów oraz kotów) taki pisze w regulaminie. Przyznać trzeba,ze jest tam naprawdę pięknie o dość komfortowo. Quote
Sable Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 Nas ostatnio wywiewa z miasta, piątek nam totalnie nie pasuje. Jakby co to będę pisać, może uda się z kimś kiedyś umówić ;) Za to będziemy na zawodach w Doktorcach :) zapraszamy :) Quote
plinka Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 [U]No to teraz bijcie się w pierś, i ŻAŁUJCIE że nie byliście w Doktorcach !! [/U] Zrobiliśmy (ekipa Białostocka) super zawody :multi: :multi: :multi: i w ogóle extra było :) :) Quote
agaciaaa Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 Zróbcie w Białymstoku następnym razem, to nie będzie trzeba żałować :diabloti: Quote
Izabela124. Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 [quote name='agaciaaa']Zróbcie w Białymstoku następnym razem, to nie będzie trzeba żałować :diabloti:[/QUOTE]Popieram :) Quote
plinka Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 w Białymstoku nie będzie CZEGO żałować. Wieczorami cisza, spokój, pękne otoczenie, grill, dużo miejsca spacerowego, obok Narew, super ludzie - tak było! <3 Quote
plinka Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Orientuje się może ktoś gdzie obecnie można kupić obróżki z hiltona (te tanie, taśmowe, kolorowe ;)) ? /na ryskiej, kilińskiego nie ma/ Quote
MakeBelieve Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 W Zoonaturze w Galerii Podlaskiej pamiętam, że kiedyś dużo było ^^ No i ja je widuję na hali Reala, Carrefoura itp. Quote
plinka Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 no w zoonaturze były ale niestety.. No właśnie Agacia? mówiła że u niej w Realu kiedys były ale już nie ma. W Kerfurze bywam w galerii podlaskiej ale nie rzuciły mi się w oko. hmmm wydaję mi się że jakaś mniejsza produkcja teraz jest czy co, kiedyś tego było dużo, zarzucili mnóstwo tych obróżek za małą kasę a teraz ni ma Quote
agaciaaa Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 W Tesco były ;) zwrócę uwagę jak będę w jakimś zoologu albo markecie. Quote
MakeBelieve Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 Wiecie może gdzie jest największy wybór zabawek w zoologicznym? Bo byłam dziś na Piłsudskiego, na Sienkiewicza naprzeciwko Ryskiej i w Kameleonie i nic nie ma, a w Kameleonie drogo jak nie wiem. Jutro wybieram się na Madro zobaczyć, ale może gdzeiś jeszcze są.. Iii tak w temacie, czy byłby ktoś chętny na spacerki z nami? Potrzebujemy pomocy w resocjalizacji mojej dorosłej yorczycy, więc w gre wchodzą głównie małe psy (yoraski i w typie najchętniej :>), które nie są zbyt nachalne w stosunku do innych psów. Quote
C&B Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 My się piszemy z małą na socjalkę za jakis czas na pewno :) Quote
Flea_mbb Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 [URL="http://www.dogomania.pl/forum/members/78227-MakeBelieve"] [/URL][B]MakeBelieve[/B], jakiej zabawki szukasz? Quote
MakeBelieve Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 W zasadzie różnych, bo to dla schroniskowców :) Quote
Flea_mbb Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 [url]http://www.e-pazur.com/index.php?k10,pies-zabawki[/url] To może tu? Przesyłka jest darmowa Quote
MakeBelieve Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 Znam ten sklep, ale mają mało zabawek które mnie interesują. Quote
Recommended Posts