Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nam piątek pasuje, a o której i gdzie dokładnie? Najlepiej gdzieś, gdzie można bezpiecznie psa puścić, tj w miarę bezludne miejsce. Ja niestety mam nierzadko problem z przywoływaniem :roll:, mimo że ćwiczymy. Zwłaszcza jak widzi innego psa czy człowieka, musi się przywitać i nie zawsze zwraca uwagę na moje wołania. Widzę na onecie, że pogoda ma być w porządku ;) Mojemu adhdowcowi przyda się trochę pobiegać ;)

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Moje caviśki co prawda nie mają adhd, jak mają ochotę to szaleją, a jak nie to siłą nie zmuszę stoją i sie przygladają szaleństwom innym psom.
Ale piątek nam odpada na spotkanko z Wami.Może innym razem uda się.Tymczasem powodzenia życzę Wam i pieskom,a przede wszystkim :lol:pogody.

Posted

[quote name='Iza.']mnie nie będzie - pracuję :([/QUOTE]
No wiesz co !! :( cały weekend?

[quote name='agaciaaa']Plinka czemu to na takim zadu.... zatylu? :eviltong:[/QUOTE]
Samochód masz? masz! :eviltong:
pks jeździ pod same zawody :D

Żebyś wiedziała jak nad Narwią ładnie jest :loveu:

Posted

[quote name='plinka']Samochód masz? masz! :eviltong:
pks jeździ pod same zawody :D

Żebyś wiedziała jak nad Narwią ładnie jest :loveu:[/QUOTE]

Ja osobiście nie mam :cool3: a ten co ma marudzi, że daleko.

No właśnie nie wiem :(

Posted

no od Ciebie to w sumie kawałek jest... ale z Białego 30km więc nie tak dużo.

Maruda jedna! Ej namów go na romantyczny długi weekend w doktorcach hahah
Tam ośrodek jest, domki.

Za doktorcami w dolinie Narwi -fajne widoki:)

Posted

[quote name='plinka']no od Ciebie to w sumie kawałek jest... ale z Białego 30km więc nie tak dużo.

Maruda jedna! Ej namów go na romantyczny długi weekend w doktorcach hahah
Tam ośrodek jest, domki.

Za doktorcami w dolinie Narwi -fajne widoki:)[/QUOTE]

No właśnie, a my z S-ki byśmy jechali.

Jak go chce na coś namówić, to raczej powinnam unikać słowa "romantyczny" hahaha :evil_lol:
Ma jakąś stronę ten ośrodek, bo ciekawa jestem?

Posted

Nie jestem pewna czy w Doktorcach jest jeden czy kilka ośrodków.
Ale jeśli chodzi o OW"Zacisze" to jest tam zakaz wprowadzania zwierząt(psów oraz kotów) taki pisze w regulaminie.
Przyznać trzeba,ze jest tam naprawdę pięknie o dość komfortowo.

Posted

Nas ostatnio wywiewa z miasta, piątek nam totalnie nie pasuje. Jakby co to będę pisać, może uda się z kimś kiedyś umówić ;) Za to będziemy na zawodach w Doktorcach :) zapraszamy :)

• 2 weeks later...
Posted

[U]No to teraz bijcie się w pierś, i ŻAŁUJCIE że nie byliście w Doktorcach !! [/U]
Zrobiliśmy (ekipa Białostocka) super zawody :multi: :multi: :multi: i w ogóle extra było :) :)

Posted

w Białymstoku nie będzie CZEGO żałować.

Wieczorami cisza, spokój, pękne otoczenie, grill, dużo miejsca spacerowego, obok Narew, super ludzie - tak było! <3

• 2 months later...
Posted

no w zoonaturze były ale niestety.. No właśnie Agacia? mówiła że u niej w Realu kiedys były ale już nie ma.
W Kerfurze bywam w galerii podlaskiej ale nie rzuciły mi się w oko. hmmm

wydaję mi się że jakaś mniejsza produkcja teraz jest czy co, kiedyś tego było dużo, zarzucili mnóstwo tych obróżek za małą kasę a teraz ni ma

• 5 months later...
Posted

Wiecie może gdzie jest największy wybór zabawek w zoologicznym? Bo byłam dziś na Piłsudskiego, na Sienkiewicza naprzeciwko Ryskiej i w Kameleonie i nic nie ma, a w Kameleonie drogo jak nie wiem. Jutro wybieram się na Madro zobaczyć, ale może gdzeiś jeszcze są..

Iii tak w temacie, czy byłby ktoś chętny na spacerki z nami? Potrzebujemy pomocy w resocjalizacji mojej dorosłej yorczycy, więc w gre wchodzą głównie małe psy (yoraski i w typie najchętniej :>), które nie są zbyt nachalne w stosunku do innych psów.