Iza. Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 Może jakieś propozycje co do miejsca ? Ja nie znam innych miejsc spacerowych w Białymstoku oprócz lasku koło zwierzyńca ;) Quote
KasiaT Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 [quote name='Iza.']Może jakieś propozycje co do miejsca ? Ja nie znam innych miejsc spacerowych w Białymstoku oprócz lasku koło zwierzyńca ;)[/QUOTE] Jak dla mnie to może być,jeżeli psiaki mogą tam swobodnie biegać bez smyczy i nie ma zbyt wielu ludzi.Moglibyśmy się spotkać obok lodowiska,tylko sprecyzujmy ,jaki to ma być dokładnie dzień i godzina(sobota czy niedziela).Ja już się bardzo cieszę na takie spacerowe spotkanko. Jeżeli ktoś ma inne propozycje co do miejsca,to czekam na sugestie. Super [B]zuzanna[/B],że też masz wielkiego misiaka,już widzę oczami wyobraźni harce czorcisławów:lol: Quote
zuanna Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 My możemy dojechać w dowolne miejsce. W parku zwierzynieckim, to nie wiem czy uda nam się spuścić zwierzaki :shake: Ludzie raczej się boją brykających dużych psów. Quote
KasiaT Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 Ja też mogę dojechać gdziekolwiek-jak w lesie na zwierzyńcu nie można puścić luzem psiaków to odpada-moje muszą się wybiegać. [B]zuanna[/B]a może Ty zapodaj jakąś miejscówkę,bo ja mieszkam na obrzeżach bialego,więc za bardzo nie znam miejsc spacerowych Quote
zuanna Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 Jedyne co mi przychodzi do głowy, to łąki między dziesięcinami a bacieczkami. Na codzień chodzimy na łączkę osiedlową, ale tam, zwłaszcza w weekendy, jest sporo osób. Quote
KasiaT Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 Jak dla mnie może być-dużo miejsca do polatania:cool3: No to teraz ustalajcie jaki dzień weekendu,o której godzinie i gdzie dokładnie się spotykamy Quote
Iza. Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 Według aktualnych prognoz w niedziele może padać, to może sobota ? O 12? Quote
zuanna Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 Na chwilę obecną mi pasuje, ale do soboty dużo czasu jeszcze Quote
Lotos Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 A które to łąki? Te przy Auchan, po drugiej stronie przy pomniku czy jakieś inne? Quote
KasiaT Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 Na łąkach za cmentarzem Rocha,przy ulicy Produkcyjnej-jadąc z centrum to po prawej stronie są te łąki,a zaczynają się od końca ulicy Jarzębinowej zaraz przy Białce;) Mam ogromną prośbę i pytanko =czy byłaby możliwość spacerowania w niedzielę,bo w sobotę mój SZM musi być w pracy,a ja bym musiała kombinować w takim wypadku niańkę do córci?(sprawdziłam pogodę na [URL]http://stacje-pogody.pl/prognoza_pogody_bialystok.html[/URL] i w niedzielę ma być piękna pogoda) Quote
zuanna Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 Na chwilę obecną może być też niedziela - nie planujemy wyjazdu na majowy weekend :smile: Quote
KasiaT Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 Czyli co,może być niedziela-miejsce łaki między Dziesięcinami,a Bacieczkami -do doprecyzowania zostaje godzina i dokładne miejsce spotkania(może przy nowej Pruszynce -na Produkcyjnej przed łąkami nowy ,duży czerwony nowoczesny budynek?) Quote
zuanna Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 Wołałabym już na łące - Tina łatwiej nawiązuje kontakty w obcych miejscach jak jest bez smyczy. Quote
KasiaT Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 Może być i na łące-jakoś się znajdziemy(a jak coś to w sobotę jak wszystko będzie dograne wymienimy się telefonami na Pw-i w razie czego problem z głowy) Zostało nam jeszcze dograć godzinę spotkania. A czy ktoś jeszcze oprócz [B]zuanna [/B]i jej Tiny ,no i mojej osoby i Nefry i Obelixa reflektuje jeszcze z nami na małe spotkanko-im więcej tym lepiej(moje lubią wszystko co duże i małe;)) Quote
zuanna Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 (edited) Raczej ciężko będzie Was nie zauważyć ;) Dla porównania gabarytów - Tina na ostatnich wakacjach z pół roku starszą berneńką [IMG]http://img696.imageshack.us/img696/6301/p6262511.jpg[/IMG] Edited April 23, 2012 by zuanna Quote
Aysel Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 Ale żeście wybrały termin :( Będę w Opolu na wystawie... Mam nadzieję zakończyć drugi championat, także trzymajcie za nas kciuki ;) My jesteśmy wolne głównie w tygodniu bo w weekend jadę na wioskę... Albo niedziela po południe późne. Ja to zawsze się wyrobię :D No nic, najwyżej spotkamy się dopiero na wystawie w Białym ;) Quote
Vicky62 Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 Hmm...i nam nie pasuje.Myślę,ze to nie pierwsze i nie ostatnie spotkanko białostockich dogomaniaków. Może następnym razem.Miłej zabawy dla piesków...no i ich pańciostwa;) Quote
Iza. Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 [quote name='KasiaT']Może być i na łące-jakoś się znajdziemy(a jak coś to w sobotę jak wszystko będzie dograne wymienimy się telefonami na Pw-i w razie czego problem z głowy) Zostało nam jeszcze dograć godzinę spotkania. A czy ktoś jeszcze oprócz [B]zuanna [/B]i jej Tiny ,no i mojej osoby i Nefry i Obelixa reflektuje jeszcze z nami na małe spotkanko-im więcej tym lepiej(moje lubią wszystko co duże i małe;))[/QUOTE] Ja i mój Buenosek też bedziemy, choć jeszcze nie wiem jak tam dojechać ;) [quote name='Aysel'] No nic, najwyżej spotkamy się dopiero na wystawie w Białym ;)[/QUOTE] Nie gadaj głupot!! I powodzenia w Opolu :D Quote
agaciaaa Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 Też bym się chętnie dołączyła, ale nie wiem czy nie wyjadę na weekend majowy. Quote
KasiaT Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 [B]zuanna [/B]widzę,że Twoja gwiazda jest zaprawiona w tochmoleniu z berniołkami:lol:l [B]Aysel [/B]kciuki zaciśnięte;) [B]Vicky62 [/B]mam nadzieję,że następnym razem Twoje kavisie potrenują moje czorty w bieganiu:evil_lol: [B]Iza[/B] trochę wyżej napisałam namiary na tą łąkę,ale jak będziesz miała problem z trafieniem to w sobotę wymienimy się nr tel,co by się nie zagubić-ja też teraz mieszkam za Białym i będę musiała dojechać [B]agaciaaaim [/B]im nas więcej tym lepiej No to dzień ustalony mamy-niedziela,miejscówka -łąki między Dziesięcinami,a Bacieczkami(za cmentarzem Rocha,przy ulicy Produkcyjnej,jadąc z centrum łąki są po prawej stronie ,a zaczynają się od końca ulicy Jarzębinowej,charakterystycznym znakiem jest duży ,nowoczesny budynek Pruszynki z czerwonymi obramowaniami) Zostało nam ustalić godzinę A może ktoś jeszcze się skusi na spacerek w celu wybiegania swoich czworołapnych? Quote
amanda-1a Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 [quote name='KasiaT'] No to dzień ustalony mamy-niedziela,miejscówka -łąki między Dziesięcinami,a Bacieczkami(za cmentarzem Rocha,przy ulicy Produkcyjnej,jadąc z centrum łąki są po prawej stronie ,a zaczynają się od końca ulicy Jarzębinowej,charakterystycznym znakiem jest duży ,nowoczesny budynek Pruszynki z czerwonymi obramowaniami) Zostało nam ustalić godzinę A może ktoś jeszcze się skusi na spacerek w celu wybiegania swoich czworołapnych?[/QUOTE] Może ja, mieszkam tuż obok... chociaż moja "smyczowa" tylko i wyłącznie - na nieogrodzonym terenie boję się ją puścić luzem... Ostatnio chciała gonić samochód jadący Produkcyjną, a stałyśmy na drugim końcu łąk... :/ A tutaj dojazd do łąk ulicą Gajową (od drugiej strony): [quote name='Iza.']Ja i mój Buenosek też bedziemy, choć jeszcze nie wiem jak tam dojechać ;-) [/QUOTE] Iza, samochodem czy autobusem? Samochodem z Czarnej: Dajesz w prawo na obwodnicę, za I estakadą zjeżdżasz na prawy pas, dalej na rondo pod spodem i w lewo na ul. Świętokrzyską, potem jedziesz cały czas główną. Mijasz po prawej Lidl, domki, bloki, dojeżdżasz do świateł (po lewej masz Handlowiec) - skręcasz w prawo (ul Gajowa), jedziesz w dół i po lewej masz petlę autobusową i duży parking - a Łąki za ulicą. Autobusem: Z dworca PKS przechodzisz na przystanek pod Galeriowiec, wsiadasz w "19" i jedziesz na końcowy (zajmuje to jakieś 10-15 minut) . Quote
KasiaT Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 [B]amanda-1a [/B]przychodź ze swoją smyczową;) Do dogrania została nam godzina i czy spotykamy się od Gajowej czy od Produkcyjnej-mi osobiście to jest bez różnicy-czekam na Wasze propozycje Quote
Lotos Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 Jeśli mi się uda to także się pojawię, choć jeszcze nie wiem z iloma psami. Też dojeżdżam do Białegostoku, więc nie wiem czy uda mi się u rodziców wyżebrać transport. Amanda-1a, u mnie też jedna suka będzie smyczowa, więc dotrzyma Twojej towarzystwa ;) Powodzenia na wystawie, Aysel :) Quote
KasiaT Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 To o której się spotykamy ?,i dokładnie w z której strony łąk(czy od Produkcyjnej,czy od Gajowej?) Quote
Recommended Posts