Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Iza.']Może jakieś propozycje co do miejsca ? Ja nie znam innych miejsc spacerowych w Białymstoku oprócz lasku koło zwierzyńca ;)[/QUOTE]

Jak dla mnie to może być,jeżeli psiaki mogą tam swobodnie biegać bez smyczy i nie ma zbyt wielu ludzi.Moglibyśmy się spotkać obok lodowiska,tylko sprecyzujmy ,jaki to ma być dokładnie dzień i godzina(sobota czy niedziela).Ja już się bardzo cieszę na takie spacerowe spotkanko.
Jeżeli ktoś ma inne propozycje co do miejsca,to czekam na sugestie.
Super [B]zuzanna[/B],że też masz wielkiego misiaka,już widzę oczami wyobraźni harce czorcisławów:lol:

Posted

My możemy dojechać w dowolne miejsce. W parku zwierzynieckim, to nie wiem czy uda nam się spuścić zwierzaki :shake: Ludzie raczej się boją brykających dużych psów.

Posted

Ja też mogę dojechać gdziekolwiek-jak w lesie na zwierzyńcu nie można puścić luzem psiaków to odpada-moje muszą się wybiegać.
[B]zuanna[/B]a może Ty zapodaj jakąś miejscówkę,bo ja mieszkam na obrzeżach bialego,więc za bardzo nie znam miejsc spacerowych

Posted

Jedyne co mi przychodzi do głowy, to łąki między dziesięcinami a bacieczkami. Na codzień chodzimy na łączkę osiedlową, ale tam, zwłaszcza w weekendy, jest sporo osób.

Posted

Na łąkach za cmentarzem Rocha,przy ulicy Produkcyjnej-jadąc z centrum to po prawej stronie są te łąki,a zaczynają się od końca ulicy Jarzębinowej zaraz przy Białce;)
Mam ogromną prośbę i pytanko =czy byłaby możliwość spacerowania w niedzielę,bo w sobotę mój SZM musi być w pracy,a ja bym musiała kombinować w takim wypadku niańkę do córci?(sprawdziłam pogodę na [URL]http://stacje-pogody.pl/prognoza_pogody_bialystok.html[/URL] i w niedzielę ma być piękna pogoda)

Posted

Czyli co,może być niedziela-miejsce łaki między Dziesięcinami,a Bacieczkami
-do doprecyzowania zostaje godzina i dokładne miejsce spotkania(może przy nowej Pruszynce -na Produkcyjnej przed łąkami nowy ,duży czerwony nowoczesny budynek?)

Posted

Może być i na łące-jakoś się znajdziemy(a jak coś to w sobotę jak wszystko będzie dograne wymienimy się telefonami na Pw-i w razie czego problem z głowy)
Zostało nam jeszcze dograć godzinę spotkania.
A czy ktoś jeszcze oprócz [B]zuanna [/B]i jej Tiny ,no i mojej osoby i Nefry i Obelixa reflektuje jeszcze z nami na małe spotkanko-im więcej tym lepiej(moje lubią wszystko co duże i małe;))

Posted (edited)

Raczej ciężko będzie Was nie zauważyć ;)

Dla porównania gabarytów - Tina na ostatnich wakacjach z pół roku starszą berneńką

[IMG]http://img696.imageshack.us/img696/6301/p6262511.jpg[/IMG]

Edited by zuanna
Posted

Ale żeście wybrały termin :(
Będę w Opolu na wystawie...
Mam nadzieję zakończyć drugi championat, także trzymajcie za nas kciuki ;)

My jesteśmy wolne głównie w tygodniu bo w weekend jadę na wioskę...
Albo niedziela po południe późne.
Ja to zawsze się wyrobię :D

No nic, najwyżej spotkamy się dopiero na wystawie w Białym ;)

Posted

Hmm...i nam nie pasuje.Myślę,ze to nie pierwsze i nie ostatnie spotkanko białostockich dogomaniaków.
Może następnym razem.Miłej zabawy dla piesków...no i ich pańciostwa;)

Posted

[quote name='KasiaT']Może być i na łące-jakoś się znajdziemy(a jak coś to w sobotę jak wszystko będzie dograne wymienimy się telefonami na Pw-i w razie czego problem z głowy)
Zostało nam jeszcze dograć godzinę spotkania.
A czy ktoś jeszcze oprócz [B]zuanna [/B]i jej Tiny ,no i mojej osoby i Nefry i Obelixa reflektuje jeszcze z nami na małe spotkanko-im więcej tym lepiej(moje lubią wszystko co duże i małe;))[/QUOTE]

Ja i mój Buenosek też bedziemy, choć jeszcze nie wiem jak tam dojechać ;)

[quote name='Aysel']
No nic, najwyżej spotkamy się dopiero na wystawie w Białym ;)[/QUOTE]

Nie gadaj głupot!!

I powodzenia w Opolu :D

Posted

[B]zuanna [/B]widzę,że Twoja gwiazda jest zaprawiona w tochmoleniu z berniołkami:lol:l
[B]Aysel [/B]kciuki zaciśnięte;)
[B]Vicky62 [/B]mam nadzieję,że następnym razem Twoje kavisie potrenują moje czorty w bieganiu:evil_lol:
[B]Iza[/B] trochę wyżej napisałam namiary na tą łąkę,ale jak będziesz miała problem z trafieniem to w sobotę wymienimy się nr tel,co by się nie zagubić-ja też teraz mieszkam za Białym i będę musiała dojechać
[B]agaciaaaim [/B]im nas więcej tym lepiej

No to dzień ustalony mamy-niedziela,miejscówka -łąki między Dziesięcinami,a Bacieczkami(za cmentarzem Rocha,przy ulicy Produkcyjnej,jadąc z centrum łąki są po prawej stronie ,a zaczynają się od końca ulicy Jarzębinowej,charakterystycznym znakiem jest duży ,nowoczesny budynek Pruszynki z czerwonymi obramowaniami)
Zostało nam ustalić godzinę

A może ktoś jeszcze się skusi na spacerek w celu wybiegania swoich czworołapnych?

Posted

[quote name='KasiaT']

No to dzień ustalony mamy-niedziela,miejscówka -łąki między Dziesięcinami,a Bacieczkami(za cmentarzem Rocha,przy ulicy Produkcyjnej,jadąc z centrum łąki są po prawej stronie ,a zaczynają się od końca ulicy Jarzębinowej,charakterystycznym znakiem jest duży ,nowoczesny budynek Pruszynki z czerwonymi obramowaniami)
Zostało nam ustalić godzinę

A może ktoś jeszcze się skusi na spacerek w celu wybiegania swoich czworołapnych?[/QUOTE]
Może ja, mieszkam tuż obok... chociaż moja "smyczowa" tylko i wyłącznie - na nieogrodzonym terenie boję się ją puścić luzem... Ostatnio chciała gonić samochód jadący Produkcyjną, a stałyśmy na drugim końcu łąk... :/

A tutaj dojazd do łąk ulicą Gajową (od drugiej strony):

[quote name='Iza.']Ja i mój Buenosek też bedziemy, choć jeszcze nie wiem jak tam dojechać ;-)
[/QUOTE]

Iza, samochodem czy autobusem?

Samochodem z Czarnej:
Dajesz w prawo na obwodnicę, za I estakadą zjeżdżasz na prawy pas, dalej na rondo pod spodem i w lewo na ul. Świętokrzyską, potem jedziesz cały czas główną. Mijasz po prawej Lidl, domki, bloki, dojeżdżasz do świateł (po lewej masz Handlowiec) - skręcasz w prawo (ul Gajowa), jedziesz w dół i po lewej masz petlę autobusową i duży parking - a Łąki za ulicą.

Autobusem:
Z dworca PKS przechodzisz na przystanek pod Galeriowiec, wsiadasz w "19" i jedziesz na końcowy (zajmuje to jakieś 10-15 minut) .

Posted

[B]amanda-1a [/B]przychodź ze swoją smyczową;)
Do dogrania została nam godzina i czy spotykamy się od Gajowej czy od Produkcyjnej-mi osobiście to jest bez różnicy-czekam na Wasze propozycje

Posted

Jeśli mi się uda to także się pojawię, choć jeszcze nie wiem z iloma psami. Też dojeżdżam do Białegostoku, więc nie wiem czy uda mi się u rodziców wyżebrać transport.
Amanda-1a, u mnie też jedna suka będzie smyczowa, więc dotrzyma Twojej towarzystwa ;)

Powodzenia na wystawie, Aysel :)