Lived Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Szykuje się w najbliższym czasie może jakiś spacerek ? :cool3: My byśmy się chętnie wybrali, chyba że 'problemowych' psów nie przyjmujecie :lol: Quote
akodirka Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 [quote name='Lived'] My byśmy się chętnie wybrali, chyba że 'problemowych' psów nie przyjmujecie :lol:[/QUOTE] to zalezy jak ten "problemowy" zareaguje na inne "problemowe" :diabloti: Quote
akodirka Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 eeee, to jesli chodzi o linke, to raczej napewno nikomu by nie przeszkadzala :) edit: cos posty poprzeskakiwaly :| Quote
Lived Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 [QUOTE] to zalezy jak ten "problemowy" zareaguje na inne "problemowe" :diabloti: [/QUOTE] Hmm..problemowy koocha wszystkie pieski, podobne sobie tym bardziej:evil_lol: Jest po prostu na 10m. lince, tak dla ozdoby:diabloti: Quote
Lived Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Może nie o samą linkę, tylko o to, że pies dosyć niedawno przygarnięty, bardzo nie lubi rowerów i obcych mężczyn (no ale pracujemy nad tym) :) Więc może uda się coś zorganizować w najbliższym czasie ? 8) my najchętniej w weekendy... Quote
akodirka Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 :) :diabloti: wystarczy miec zawsze oczy do okola glowy i szybki refleks :cool3: (wiem cos o tym) a tak przy okazji co to za piesek? ma moze jakis watek na dogo? :) Quote
Lived Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Rottweiler w skórze misia polarnego :diabloti: ot, zwykły, trochę goldenowaty biszkoptowy kundelek. Wyślę ci fotki na priva :cool3: Wątku na dogo jeszcze nie ma, ale mooże kiedyś.. :eviltong: Quote
plinka Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 [quote name='Ewa3']ja na spacerek zawsze chetna;)[/quote] Teraz to ja też, bardzo, bardzo chętnie bym się z kimś spotkała tylko ta pogoda :placz: :mad: :mad: Quote
plinka Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 [quote name='Ewa3']mi pogoda w spacerku nie przeszkada;)[/quote] a mi tak :diabloti: dziękuje bardzo za spacer w taką ulewę :eviltong: edit: i znów posty przeskakują... Quote
Iza. Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Jako, że nikt z białostockich dogomaniaków nie chciał iśc na spacerek to odbył się ponownie spacerek sokólski :eviltong: [IMG]http://i31.tinypic.com/24niudx.jpg[/IMG] [IMG]http://i27.tinypic.com/91gs2h.jpg[/IMG] Quote
plinka Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 W Sokółce chyba dużo lepsza pogoda niż w Białym :evil_lol: Quote
Ewa3 Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 plinka ty chyba mieszkasz w jakims innym Białymstoku;), bo u mnie naprawde pogoda jest znosna;) Quote
akodirka Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Ewa, to chyba ty rzeczywiscie mieszkasz gdzie indziej, bo u mnie ostatnio caly czas pada :eviltong: Quote
plinka Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 [quote name='Ewa3']plinka ty chyba mieszkasz w jakims innym Białymstoku;), bo u mnie naprawde pogoda jest znosna;)[/quote] [quote name='akodirka']Ewa, to chyba ty rzeczywiscie mieszkasz gdzie indziej, bo u mnie ostatnio caly czas pada :eviltong:[/quote] A już się bałam, że może rzeczywiście moje osiedle jakieś nie tego :eviltong: U mnie też prawie cały czas leje :cool1: nawet na porządny spacer nie można z psami pójść :placz: :shake: Quote
Ewa3 Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 hehe po poludniu była naprawde ładna pogoda, dopiero jak sie ciemno zrobiło to zaczeło lać:eviltong: w takim razie jakies fajne dzis te moje osiedle:lol: ale jutro to cos mi sie wydaje ze juz nie bedzie tak fajnie:placz: plinka a my to sie chyba jutro zobaczymy;) Quote
Iza. Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Hej dziewczyny co ze spacerkiem ?:cool3: Wybiera się ktoś na piknik agility? oprócz plinki :diabloti:, że plinka idzie widziałam już na temacie piknikowym ;) [B]Ewa [/B]i co zdałaś papiery do 11 ? Ja na pierwszym miejscu, ale mam jakieś przeczucie, ze się nie dostane:roll: Quote
Ewa3 Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 ja bede na pikniku;) nawet prawdopodobnie bede startowac:lol: a na spacerek zawsze chetna:eviltong: Iza tak na pierwszym 11 i bez komentarza :roll: Quote
akodirka Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 No własnie, co ze spacerem, jest ktos chetny od suk? :diabloti: A jak nie, to Ewa same sobie zrobimy spacer :diabloti: Iza a na jaki profil zdawalas i ile mniej wiecej pkt bedziesz miala? (mozliwe, ze juz sie wczesniej pytalam :) ) Quote
plinka Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 [quote name='Iza13']Hej dziewczyny co ze spacerkiem ?:cool3: [/quote] [quote name='akodirka']No własnie, co ze spacerem, jest ktos chetny od suk? :diabloti: [/quote] To może w piątek po południu? :) Komu pasuje? Quote
Iza. Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 [quote name='Ewa3']ja bede na pikniku;) nawet prawdopodobnie bede startowac:lol: a na spacerek zawsze chetna:eviltong: Iza tak na pierwszym 11 i bez komentarza :roll:[/quote] No to fajnie. Z labką ? Ja też :cool3: Ty tez na biol - chem nie ? [quote name='akodirka']No własnie, co ze spacerem, jest ktos chetny od suk? :diabloti: A jak nie, to Ewa same sobie zrobimy spacer :diabloti: Iza a na jaki profil zdawalas i ile mniej wiecej pkt bedziesz miala? (mozliwe, ze juz sie wczesniej pytalam :) )[/quote] Ja od suk, właściwie jednej:diabloti: chętna jestem jak najbardziej ;) Biol - chem, ile punktów będe miała to Ci powiem 12 jaki juz wyniki egzaminów poznam :eviltong: [quote name='plinka']To może w piątek po południu? :) Komu pasuje?[/quote] Nie dam rady w piątek :shake: Moja mama ma egzaminy i musze małego pilnować, no chyba że chciałoby się przyjechać Wam do mnie :p Plinka obiecałaś, ze kiedyś wpadniesz ;) Quote
Ewa3 Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 [quote name='akodirka'] A jak nie, to Ewa same sobie zrobimy spacer :diabloti: [/quote] no dobra:eviltong: [quote name='plinka']To może w piątek po południu? :) Komu pasuje?[/quote] Mi po 13!! ale jestem nie jestem w stanie nigdzie dojechac, zapraszam do Lasu Pietrasze;) bardzo fajny teren na spacerki jest tez woda:eviltong: [quote name='Iza13']No to fajnie. Z labką ? Ja też :cool3: Ty tez na biol - chem nie ? [/quote] zobacze jeszcze z ktorym psem;)) mozliwe ze wezme dwa Tez biol chem:lol: hehe a pozostale dwie szkoly to jakie?? A moze w weekend komus pasuje?? Quote
Recommended Posts