plinka Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 [quote name='Ewa3'] naprawde troszke daleko:P [/quote] taaa a na zawody przez pół Polski się tłuc to nie daleko :eviltong: Ja tam bym się chętnie wybrała do Czarnej Białostockiej :cool3: ale bliżej czerwca. Swego czasu nawet często bywaliśmy z rodziną w Czarnej, bo mamy tam znajomych ;) Quote
Iza. Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 [quote name='plinka']t Ja tam bym się chętnie wybrała do Czarnej Białostockiej :cool3: ale bliżej czerwca. Swego czasu nawet często bywaliśmy z rodziną w Czarnej, bo mamy tam znajomych ;)[/quote] To w takim razie bliżej czerwaca dawaj znac i przyjeżdżaj Ja jestem jak najbardziej chetna :loveu: Quote
plinka Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 ok ;) lato przed nami :cool3: o ile z polski gdzieś nie wybędę :roll: [FONT=Times New Roman][COLOR=Cyan][SIZE=1]P.S. spać sio! :eviltong: [/SIZE][/COLOR][/FONT] Quote
Iza. Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 [quote name='plinka'] lato przed nami :cool3: o ile z polski gdzieś nie wybędę :roll: [FONT=Times New Roman][COLOR=Cyan][SIZE=1]P.S. spać sio! :eviltong: [/SIZE][/COLOR][/FONT][/quote] Juz sie nie wykręcaj.:eviltong: Teraz to juz licze na spacerek :razz: [SIZE=1][COLOR=PaleTurquoise]Ty też :evil_lol:[/COLOR][/SIZE] Quote
akodirka Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 mi najlepiej pasuje bialystok - las pietrasze, mysle, ze dla Ewy tez b. pasuje :evil_lol: Quote
plinka Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 [quote name='Iza13'] [SIZE=1][COLOR=PaleTurquoise]Ty też :evil_lol:[/COLOR][/SIZE][/quote] [FONT=Times New Roman][SIZE=1][COLOR=PaleTurquoise]poszłam :evil_lol: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [quote name='akodirka']mi najlepiej pasuje bialystok - las pietrasze, mysle, ze dla Ewy tez b. pasuje :evil_lol:[/quote] No wiesz każdy by chciała żeby u niego pod nosem było :p :eviltong: Quote
akodirka Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 [quote name='plinka'] No wiesz każdy by chciała żeby u niego pod nosem było :p :eviltong:[/QUOTE] o nie, nie, nie, nie nie pod nosem - jakies 1 -1,5 km drogi, czyli jakies 15-20 min spacerku :evil_lol::cool3: Quote
plinka Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 No to rzeczywiście baardzo daleko :evil_lol: Dla mnie - drugi koniec Białegostoku :evil_lol: nie wiem ile to będzie km, pieszo z 2 h :lol: [FONT=Times New Roman][SIZE=1][COLOR=Cyan](no dobra przesadzam :eviltong:), [COLOR=Black][FONT=Verdana][SIZE=2]busem jakieś 35 min :cool3: Dooobra gadam, zrzędzę, piszę i w ogóle, ale ja do lasku pietrasze CHCĘ bardzo się wybrać, bo wydaje mi się że tam nie byłam :cool3: Więc tak jak mówiłam bliżej maja się piszę na spacer :multi: [/SIZE][/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Ewa3 Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 plinka bo na zawody to co innego:eviltong: A do lasu pietrasze zapraszamy:D Quote
plinka Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 [quote name='Ewa3']plinka bo na zawody to co innego:eviltong: [/quote] No rzeczywiście :eviltong: Pies musi się tłuc pół Polski, żeby być na torze agility przez jakieś 3 min w sumie :cool3: a resztę czasu żeby w klatce spędzić :eviltong: [FONT=Times New Roman][SIZE=1]No ale znam ten "ból" [/SIZE][/FONT]:cool3: :loveu: Quote
Ewa3 Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 ee tam , moje cały czas w klatce nie siedza:P musza wkoncu sie załatwic i rozgrzac przed startem:evil_lol: a tak na serio to fakt, tak troszke jest;) ale mimo wszystko wszyscy to kochamy:lol: Quote
Ewa3 Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 [quote name='akodirka']odbiegacie troche od tematu :P[/quote] Asiu nie wiem czy zauwazyłas, ale tu czesto sie odbiega od tematu;) Quote
akodirka Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 [quote name='Ewa3']Asiu nie wiem czy zauwazyłas, ale tu czesto sie odbiega od tematu;)[/QUOTE] tylko bez imion prosze :P i prosze wrocic do tematu, bo chce mi sie na dluzszy spacer isc :diabloti: Quote
Ewa3 Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 pseplaszam:eviltong: ale jakos tak samo wyszło:eviltong: hehe niech se przypomne kto to mowił cały dłuugi spacer "daleko jeszcze???":evil_lol: Quote
Guest monia3a Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Jak się udał spacerek ??? Macie może fotki ?? Quote
plinka Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Żadnego spacerku jeszcze nie było :eviltong: Ale myślę, że niebawem coś zorganizujemy :cool3: Quote
Iza. Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 [quote name='plinka']Żadnego spacerku jeszcze nie było :eviltong: Ale myślę, że niebawem coś zorganizujemy :cool3:[/quote] No jak nie bylo :diabloti: U mnie w Czarnej był :evil_lol: [IMG]http://i32.tinypic.com/29xtc89.jpg[/IMG] [IMG]http://i27.tinypic.com/350s6dl.jpg[/IMG] [IMG]http://i32.tinypic.com/sl68zl.jpg[/IMG] No mam nadzieje, że cos zorganizujemy ;) Plinka jak matura? Czemu nie piszesz jak Ci poszło co ?:mad: Ja tak zawziecie kciuki trzymałam ;) Quote
plinka Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 [quote name='Iza13']No jak nie bylo :diabloti: U mnie w Czarnej był :evil_lol:[/quote] sorki :oops: aa no przecież ;) Tak, popatrzyłam na te foty... To zalew w Czarnej? Jako malutkie dziecię często tam bywałam z rodzicami i znajomymi. Dobrych parę lat temu :roll: [quote name='Iza13'] Plinka jak matura? Czemu nie piszesz jak Ci poszło co ?:mad: Ja tak zawziecie kciuki trzymałam ;)[/quote] Nie ma się czym chwalić :diabloti: Za słabo trzymałaś te kciuki :mad::mad: :cool1: ;) Quote
agaciaaa Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Iza, dostaniesz za tą fotke ze mną :mad: pytałaś czy możesz? :diabloti: U mnie też był spacerek :multi::eviltong: Quote
Iza. Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 [quote name='plinka']sorki :oops: aa no przecież ;) Tak, popatrzyłam na te foty... To zalew w Czarnej? Jako malutkie dziecię często tam bywałam z rodzicami i znajomymi. Dobrych parę lat temu :roll: Nie ma się czym chwalić :diabloti: Za słabo trzymałaś te kciuki :mad::mad: :cool1: ;)[/quote] Tak, to zalew w Czarnej ;) Zapraszamy do nas, żeby odświeżyć wspomnienia ;) No juz nie przesadzaj, pewnie dobrze poszło :cool3: Jak słabo, jak słabo :mad::evil_lol: [quote name='agaciaaa']Iza, dostaniesz za tą fotke ze mną :mad: pytałaś czy możesz? :diabloti: U mnie też był spacerek :multi::eviltong:[/quote] Przecież Ciebie na tej fotce, to w ogóle nie widać :roll:, no może troszeczkę :diabloti: No tak u Agatki tez był, ale już dawnoo temu:eviltong: Znaczy sie w kwietniu :evil_lol: Quote
plinka Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 [quote name='Iza13']Tak, to zalew w Czarnej Zapraszamy do nas, żeby odświeżyć wspomnienia ;)[/quote] Jak rodzice się będą wybierać tam w przyszłym czasie to na pewno dam Ci znać :) [quote name='Iza13']No tak u Agatki tez był, ale już dawnoo temu:eviltong: Znaczy sie w kwietniu :evil_lol:[/quote] U Agatki to znaczy gdzie? :razz: :cool3: Quote
agaciaaa Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 [quote name='plinka']U Agatki to znaczy gdzie? :razz: :cool3:[/quote] W Sokółce :razz: Quote
Recommended Posts