beka Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Dżaga miała szczęście. Raz że udało jej się uciec z "domu". Drugi raz że na swojej drodze spotkała Magde i Darka. Darek bedąc na spacerze ze swoimi psami znalazł sunie, a właście to ona go znalazła. I nie zostawia. Wróciła razem z jego sunia do domu. Ale ponieważ dom zamieszkuja juz trzy psaki, sunia szuka nowego domu. Zdarzenie to miałao miejsce ok miesiąca temu. Wiadomo też mniej więcej skąd się wzięła... Była jednym ze szczeniąt, które pojawiły sie z nadejściem wiosny w gospodarstwie. A szczeniaki to zbedny kłopot. Dziś nie ma ani jednego, a sąsiedzi miedzy sobą mówia że psy zostały zabite :(. Swiadków oczywiście brak. Teraz kilka słow o suni. Ma ok 4-5 miesiecy, jest zaszczepiona. Mieszka z 3 innymi suczkami. Umie chodzić na smyczy. Szuka kochającego domu. tel do opiekuna 504620219 Quote
mgie Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Pusto tu .. Trzeba jakoś Dżage rozreklamować póki młoda:cool3: Quote
megii1 Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Niestety pusto i nikt się o małą nie pyta a to przesłodki szczenior:placz: Ma ogłoszenie na allegro i jest na stronie Azylu pod Psim Aniołem, "reklamuję" ją na wszystkich możliwych wątkach na dogomanii i dalej nic... To młody ale doświadczony już przez życie psiak i naprawdę powinna mieć super domek:lol: Quote
maczech Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Dziś będę namawiał rodziców na Dżagę, może się uda,ja Wybrałem Wierę ,w sobotę ją odbieram ;jakby z Dżagą się udało to w środę bym mógł ją odebrać Quote
mgie Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Ogłoszenia Dżagi offer.pl alegratka.pl petsy.pl petworld.pl pineska.pl kupsprzedaj.pl eoferty.com.pl przygarnijzwierzaka.pl cafeanimal.pl bono-polska.pl lodz.gumtree.pl warszawa.gumtree.pl ogloszenia.interpress.net.pl aukcjezwierzat.pl animalsmarket.com marketzwierzat.eu gielda-zwierzat.eu sprzedam-psa.pl polskiehodowle.pl psy-koty.info http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1976841_dzaga_sliczny_szczeniak_bedzie.html Dżaga -śliczny szczeniak . Będzie wspaniałym przyjacielem! Psy Szczeniaki Kundelki Warszawa Mazowieckie - Petsy Dżaga -śliczny szczeniak . Będzie wspaniałym przyjacielem! - psy - ogłoszenia zwierzęta - Petworld.pl D�aga -�liczny szczeniak . B�dzie wspania�ym przyj - Og�oszenia drobne w Internecie - darmowe ogloszenia praca motoryzacja zwierz�ta anonse Dżaga -śliczny szczeniak . Będzie wspaniałym przyjacielem! :: (S003154) Sprzedam na AukcjeZwierzat.pl Quote
beka Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 mgie dziękujemy bardzo :) mam nadzieje że przyniąsą jej nowy dom Quote
megii1 Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Ja też bardzo dziękuję- dopiero dziś zobaczyłam:)))) Już pojawił się domek ale na razie nie zapeszam:) Quote
maczech Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 W środę jestem po Dżagę.Proszę o jakiś jej kocyk czy jakąś część z posłania aby czuła się raźniej na nowym miejscu. Przyjadę z Wierą niech się zakumplują. :lol: Quote
megii1 Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Oczywiście kocyk będzie:) Zapraszam - jestem pewna że dziewczyny się polubią:) Quote
megii1 Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Dzaga już w nowym domku:lol: nic nie poradze na to że za nią tęsknie:placz: ale czuje że będzie szczęśliwa:) Quote
mgie Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 To wspaniale! Powodzenia piesku w nowym domku. (ściągam ogłoszenia) Quote
Recommended Posts