Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dżaga miała szczęście.
Raz że udało jej się uciec z "domu".
Drugi raz że na swojej drodze spotkała Magde i Darka.
Darek bedąc na spacerze ze swoimi psami znalazł sunie, a właście to ona go znalazła. I nie zostawia.
Wróciła razem z jego sunia do domu. Ale ponieważ dom zamieszkuja juz trzy psaki, sunia szuka nowego domu.
Zdarzenie to miałao miejsce ok miesiąca temu.
Wiadomo też mniej więcej skąd się wzięła...
Była jednym ze szczeniąt, które pojawiły sie z nadejściem wiosny w gospodarstwie. A szczeniaki to zbedny kłopot. Dziś nie ma ani jednego, a sąsiedzi miedzy sobą mówia że psy zostały zabite :(.
Swiadków oczywiście brak.

Teraz kilka słow o suni.
Ma ok 4-5 miesiecy, jest zaszczepiona.
Mieszka z 3 innymi suczkami. Umie chodzić na smyczy.

Szuka kochającego domu.
tel do opiekuna 504620219

Posted

Niestety pusto i nikt się o małą nie pyta a to przesłodki szczenior:placz: Ma ogłoszenie na allegro i jest na stronie Azylu pod Psim Aniołem, "reklamuję" ją na wszystkich możliwych wątkach na dogomanii i dalej nic... To młody ale doświadczony już przez życie psiak i naprawdę powinna mieć super domek:lol:

Posted

Dziś będę namawiał rodziców na Dżagę, może się uda,ja Wybrałem Wierę ,w sobotę ją odbieram ;jakby z Dżagą się udało to w środę bym mógł ją odebrać

Posted

Ogłoszenia Dżagi

offer.pl
alegratka.pl
petsy.pl
petworld.pl
pineska.pl
kupsprzedaj.pl
eoferty.com.pl
przygarnijzwierzaka.pl
cafeanimal.pl
bono-polska.pl
lodz.gumtree.pl
warszawa.gumtree.pl
ogloszenia.interpress.net.pl
aukcjezwierzat.pl
animalsmarket.com
marketzwierzat.eu
gielda-zwierzat.eu
sprzedam-psa.pl
polskiehodowle.pl
psy-koty.info

http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1976841_dzaga_sliczny_szczeniak_bedzie.html

Dżaga -śliczny szczeniak . Będzie wspaniałym przyjacielem! Psy Szczeniaki Kundelki Warszawa Mazowieckie - Petsy

Dżaga -śliczny szczeniak . Będzie wspaniałym przyjacielem! - psy - ogłoszenia zwierzęta - Petworld.pl

D�aga -�liczny szczeniak . B�dzie wspania�ym przyj - Og�oszenia drobne w Internecie - darmowe ogloszenia praca motoryzacja zwierz�ta anonse

Dżaga -śliczny szczeniak . Będzie wspaniałym przyjacielem! :: (S003154) Sprzedam na AukcjeZwierzat.pl

Posted

W środę jestem po Dżagę.Proszę o jakiś jej kocyk czy jakąś część z posłania aby czuła się raźniej na nowym miejscu. Przyjadę z Wierą niech się zakumplują. :lol: