sleepingbyday Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 kasuj, jasne. no i - opatrzyły się chłopaki. jeśli będą konkrety to odczekamy trochę i puścimy ich jako nówki sztuki.
Chandler Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 Ewa zgodziła się, żebym pojechała do Boguszyc i psy, którym zalożyłam wątki na dogo zabrała pojedyńczo na spacer, pobyła z nimi trochę. Porobię zdjęcia, nakręcę filmiki, nie będzie to nic profesjonalnego, ale lepszy rydz, niż nic. To będzie gdzieś po 23 września. Mam nadzieję, że będę mogła choć wzbogacić ogloszenia psiaków o infromacje i fotki, bo na razie, to niewiele o nich wiemy, zwłaszcza o Bobie.
Chandler Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 Muszę z żalem zrezygnować z prowadzenia tego i innych wątków psiakow z Ostatniej Szansy. Już mi od jakiegoś czasu chodziło po głowie, że to zaczynają być ruchy pozorowane. Myślałam, że może pojadę do Boguszyc, zobaczę psy, którym założyłam wątki, ale to nie ma sensu, jednorazowa wizyta nic nie zmieni. Nie bardzo widzę sens w kontynuowaniu takiej pomocy, wątki powinni prowadzić Ci, którzy psiaki widzieli, choć trochę je znają. Muszę opierać się na wiadomościach przekazanych przez innych, a osoby zaangażowane w Boguszycach mają roboty "po szyję" i trudno im spełniać indywidualne oczekiwania, no np. moje. Mają setki psów pod swoje opieką i muszą to jakoś ogarnąć i dać szansę tym, które mogą uratować, bo rożnie może być w Ostatniej Szansie. Jeżeli któraś z Was chce przejąć wątek, to bardzo proszę, uzgodnijmy to może na pw, napiszę wtedy do moderatora, jeżeli nie, poproszę o jego zamknięcie.
Recommended Posts