Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 281
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ANETTTA']a ja mam osobe co pomoze nam spr ten dom ............

ja nie zabardzo umie sie dogadac z tym facetem ..sorki[/quote]

Tak ? Powiedz wiecej. Czy coś jest nie tak ?

Posted

[quote name='basia0607']Ja mam dom dla benka, okolice Malborka. Pytam od miesiaca na forum bernardynów i cisza. Łapcie go .[/quote]

[B]
Basieńko...a zerkałaś na wątek adopcyjny beniów?[/B] Tam jest przecież ich ponad 60:-(...i same piękności w różnym wieku.

Co do Robina...to przecież niewiele o psie wiadomo...to na razie wirtualne psię...nie można nic o nim powiedzieć,a co dopiero już szukać mu domu.My nawet na ten moment nie wiemy,czy to Robin,czy Robinka.
Myślę,że chwilę potrwa nim będziemy mogli odpowiedzialnie powierzyć go jakiemuś domkowi z poczuciem,że za moment go nie oddadzą ...bo nie wiedzieli...nikt im nie powiedział.Mam nadzieję,że bedzie to krótka chwila i nic nie wyskoczy...jak diablik z kosza:shake:

Posted

nie nie .....ja tylko przez tel nie mogłam sie z nim dogadac bo on na kazde moje pytanei odp .mi no tak no tak
chce psan psa czy suke ...no tak chce psa...a jakiego no psa ....

niech ktos sie z nim skntaktuje ....a ja załatwie spr domu

Posted

Ja również mam nadzieję!...że jest i że nic się nie stało złego!
Wczoraj,w nocy mignął gdzieś w okolicy stacji...ale nie udało sie nawet dobrze tego potwierdzić.

Rozesłanie wici przynosi jednak efekty ...napływają przeróżne informacje...dzisiaj niektóre zostaną sprawdzone i ...może ujawni się nasz Robin z lasu!
Najwyższa pora...:oops:

Posted

[quote name='ANETTTA']nie nie .....ja tylko przez tel nie mogłam sie z nim dogadac bo on na kazde moje pytanei odp .mi no tak no tak
chce psan psa czy suke ...no tak chce psa...a jakiego no psa ....

niech ktos sie z nim skntaktuje ....a ja załatwie spr domu[/quote]

Ten pan zadzwonil do mnie z pytaniem czy mam u siebie benka. Może być pies lub suka, po sterylizacji lub nie. Na wizyte przedadpocyjną zgadza. się. Jakiś czas temu w ich okolicy bląkal sie benek. Z ojcem szukali go aby przygarnąć. Pies ma być na posesji. Ta rasa bardzo sie podoba ojcu czlowieka, ktory do mnie dzwoni. Z mojej rozmowy z nim wnioskuję , że to nie żaden cwaniak ale czlowiek nie zabradzo orientujacy się w zawilosciach adopcyjnych dogo. Szkoda starcić takiego kontaktu, wystarczy tylko sprawdzic dom. Na mnie nie liczcie, ,doba jest dla mnie za krótka. zaczelismy wizytacje okolicznych wsi i prelekcje po szkolach ! wzielam sobie za dużo na głowę.

Posted

[quote name='ANETTTA']basia podaj mi jeszcze raz te namiary na ten dom w maloborku ..zaczniemy od wizyty a potem od psa[/quote]
To chyba najlepszy pomysł.
Nie zawsze można się z kimś dogadać przez komórkę, ale nie znaczy to że może być źle i odwrotnie.Nie ma to jak rozmowa w realu :cool3:

Posted

Kochani
pies jest namierzony i w miare bezpieczny( bo jak sie niektórzy juz domyslili ja go wyczaiłam:diabloti:)

dajcie mi prosze kilka dni, sprawa jest troche skomplikowana, trzymajcie kciuki zeby udało sie polepszyc jego los

(odetchne jak bede miała go w aucie)

Posted

[quote name='mosii']dajcie mi prosze kilka dni, sprawa jest troche skomplikowana, trzymajcie kciuki zeby udało sie polepszyc jego los
[/quote]

Czekamy, kciuki trzymamy. Powodzenia!

Posted

[quote name='mosii']Kochani
pies jest namierzony i w miare bezpieczny( bo jak sie niektórzy juz domyslili ja go wyczaiłam:diabloti:)

dajcie mi prosze kilka dni, sprawa jest troche skomplikowana, trzymajcie kciuki zeby udało sie polepszyc jego los

(odetchne jak bede miała go w aucie)[/quote]

To szpiegus :loveu:
Nie dość, że bierze wszystko czego inni nie chcą, to jeszcze po krzakach lata.....

Posted

[quote name='mosii']Kochani

(odetchne jak bede miała go w aucie)[/quote]

Brzmi to tajemniczo aczkolwiek pachnie sukcesem:razz:
Czekamy cierpliwie

Posted

[quote name='Maszaberla']Brzmi to tajemniczo [B]aczkolwiek pachnie sukcesem:razz:[/B]
Czekamy cierpliwie[/quote]

Łojej,żeby tak właśnie było!:loveu:
Jednego mozemy być pewne- jak długo będzie potrzeba i szansa mosii nie zrezygnuje!:evil_lol:

Posted

[quote name='zuzlikowa']Jak trudno czekać...a tu jeszcze leje:oops:[/quote]

U nas co prawda juz lepiej i nawet wyszlo sloneczko ale ... mam nadzieje ze ta cisza to tylko same dobre wiesci :oops: