Soema Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 A kto go 'łapie' ? Jaki jest koszt hotelu....:oops:? Quote
zuzlikowa Posted May 27, 2009 Author Posted May 27, 2009 Założyłam Robinowi wątek na miau [url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=4479570#4479570]Miau.PL :: Zobacz temat - Bernardyn_dysplazja!_WRÓCIŁ Z ADOPCJI!_zbieramy na operację![/url] Cioteczki od koteczków:loveu:...ale Wy wiecie co chcę napisać...to wiedzą wszyscy:cool3: Sama czekam na informacje...:oops: Quote
Maszaberla Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Melduje sie na watku, jutro przejrze wszystko na spokojnie Quote
zuzlikowa Posted May 27, 2009 Author Posted May 27, 2009 [quote name='Maruda666']Za udaną łapankę - :thumbs::thumbs::thumbs:[/quote] No i zobacz cioteczko Marudko na co mi przyszło:evil_lol:...czekać po nocach ,czy benika upolują:shake:...i czy czasem benik Robin nie okaże...Robinką? Quote
Maruda666 Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Zuzlikowa, nie lubisz dziewczynek?? :lol: Robina w tytule przerobisz na Robinkę:evil_lol: - tfu, tfu, tfu, cobym nie wykrakała!!! Quote
ulvhedinn Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 [quote name='Maruda666']Zuzlikowa, nie lubisz dziewczynek?? :lol: Robina w tytule przerobisz na Robinkę:evil_lol: - tfu, tfu, tfu, cobym nie wykrakała!!![/quote] ...a Robinkę na Robinię i będzie Akacja :evil_lol: Quote
zuzlikowa Posted May 27, 2009 Author Posted May 27, 2009 [quote name='Maruda666']Zuzlikowa, nie lubisz dziewczynek?? :lol: Robina w tytule przerobisz na Robinkę:evil_lol: - tfu, tfu, tfu, cobym nie wykrakała!!![/quote] Nie tylko lubię,ale wręcz zawsze miałam dziewczynki...Berciczek to absolutny rodzynek! Jak sunia to może być ...nie mówię cobym nie kraknęła:shake: A tera najświeższe info sesemesowe...sprzed minuty! [B][SIZE=3]Lapanka zorganizowana,czekamy na psa. [SIZE=2]Powodzenia![/SIZE] [/SIZE][/B] Obojętne,czyś ty Robin,czy Robinka...pora z lasu wyjść!:loveu: Quote
Soema Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Ciotka, ale 'my' suki nie mamy..:razz: a Robinia to ładne imię :eviltong: Mam nadzieję, że psiak wyjdzie i jutro będą same dobre informacje :) Quote
zuzlikowa Posted May 28, 2009 Author Posted May 28, 2009 [quote name='Soema']Ciotka, ale 'my' suki nie mamy..:razz: a Robinia to ładne imię :eviltong: Mam nadzieję, że psiak wyjdzie i jutro będą same dobre informacje :)[/quote] I dalej nic nie wiemy! Robin czy Robinia?:shake: Piesek nie pojawił się! Dzisiaj ponownie będzie oczekiwanie...może tym razem? Quote
Paulina_mickey Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Anecie podawałam kontakt osoby chętnej na bernardynkę. Więc jak już psiak będzie bezpiecznie złapany to można by spróbować z tym domkiem. Oczywiście wszystko trzeba sprawdzić będzie. :cool3: Quote
__Lara Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 TO Robin/ Robinka nie złapany/a jeszcze? to czekamy... :roll: Quote
LACRIMA Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 zobaczymy dzisiaj w nocy. Dobrze byłoby go złapać zanim zrobi to schronisko. Quote
Maruda666 Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 A ja myślałąm, że ona/on już bezpieczny/a:placz:. Mam nadzieje, że dzis się uda:thumbs:. Quote
zuzlikowa Posted May 28, 2009 Author Posted May 28, 2009 [quote name='Maruda666']A ja myślałąm, że ona/on już bezpieczny/a:placz:. Mam nadzieje, że dzis się uda:thumbs:.[/quote] Dobrze by było! Quote
__Lara Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 [quote name='LACRIMA']Grupa jest zorganizowana b.profesjonalnie. Po wczorajszej akcji dzisiaj ludzie mocno zdeterminowani i uzbrojeni w cierpliwość. Jeśli tylko Robin wyjdzie z lasu (a zimno i mokro) na pewno dadzą radę. Miejmy nadzieję.......i trzymajmy kciuki.[/quote] Ojej, Robinku, nie baw się z nami w ciuciubabkę tylko wyłaź ;) Quote
LACRIMA Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Grupa jest zorganizowana b.profesjonalnie. Po wczorajszej akcji dzisiaj ludzie mocno zdeterminowani i uzbrojeni w cierpliwość. Jeśli tylko Robin wyjdzie z lasu (a zimno i mokro) na pewno dadzą radę. Miejmy nadzieję.......i trzymajmy kciuki. Quote
Spinca Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 [quote name='LACRIMA']Grupa jest zorganizowana b.profesjonalnie. Po wczorajszej akcji dzisiaj ludzie mocno zdeterminowani i uzbrojeni w cierpliwość. Jeśli tylko Robin wyjdzie z lasu (a zimno i mokro) na pewno dadzą radę. Miejmy nadzieję.......i trzymajmy kciuki.[/quote] No złapać Robina z lasu..... szacuneczek ;) A tak serio, trzymam kciuki za dzikusa Quote
Paulina_mickey Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Jak na złość Go/Jej nie ma :roll: Wyłaź piesku, nie marnuj takiej szansy! Quote
zuzlikowa Posted May 29, 2009 Author Posted May 29, 2009 No i niestety psiak się znowu nie pojawił!:shake: Może tak być i przez kilka nocy...trzeba pomyśleć jak to zorganizować,bo... może nas przetrzymać leśny stworek!:oops: Hej ty...to imię miało kojarzyć się z człowiekiem z lasu,a nie ze sprytnym,złośnikiem,który wygrywał z szeryfem!To nie podchody...wychodź w końcu łobuziaku!:razz: Quote
__Lara Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 [quote name='zuzlikowa']No i niestety psiak się znowu nie pojawił!:shake: Może tak być i przez kilka nocy...trzeba pomyśleć jak to zorganizować,bo... może nas przetrzymać leśny stworek!:oops: Hej ty...to imię miało kojarzyć się z człowiekiem z lasu,a nie ze sprytnym,złośnikiem,który wygrywał z szeryfem!To nie podchody...wychodź w końcu łobuziaku!:razz:[/quote] Robin, nie rób nas w konia tylko wyłaź, co ty ten las tak polubiłeś, chłopie, jak wyjdziesz to czeka Cię życie full wypas :cool1: Quote
zuzlikowa Posted May 29, 2009 Author Posted May 29, 2009 No i następna noc niepewności.:oops: Cały czas liczymy na Wasze kciuki...bo psiura nie ma, najwyraźniej ochoty współpracować! Quote
Recommended Posts