Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 281
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Założyłam Robinowi wątek na miau
[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=4479570#4479570]Miau.PL :: Zobacz temat - Bernardyn_dysplazja!_WRÓCIŁ Z ADOPCJI!_zbieramy na operację![/url]
Cioteczki od koteczków:loveu:...ale Wy wiecie co chcę napisać...to wiedzą wszyscy:cool3:

Sama czekam na informacje...:oops:

Posted

[quote name='Maruda666']Za udaną łapankę - :thumbs::thumbs::thumbs:[/quote]

No i zobacz cioteczko Marudko na co mi przyszło:evil_lol:...czekać po nocach ,czy benika upolują:shake:...i czy czasem benik Robin nie okaże...Robinką?

Posted

[quote name='Maruda666']Zuzlikowa, nie lubisz dziewczynek?? :lol: Robina w tytule przerobisz na Robinkę:evil_lol: - tfu, tfu, tfu, cobym nie wykrakała!!![/quote]
...a Robinkę na Robinię i będzie Akacja :evil_lol:

Posted

[quote name='Maruda666']Zuzlikowa, nie lubisz dziewczynek?? :lol: Robina w tytule przerobisz na Robinkę:evil_lol: - tfu, tfu, tfu, cobym nie wykrakała!!![/quote]

Nie tylko lubię,ale wręcz zawsze miałam dziewczynki...Berciczek to absolutny rodzynek! Jak sunia to może być ...nie mówię cobym nie kraknęła:shake:

A tera najświeższe info sesemesowe...sprzed minuty!
[B][SIZE=3]Lapanka zorganizowana,czekamy na psa.

[SIZE=2]Powodzenia![/SIZE]
[/SIZE][/B] Obojętne,czyś ty Robin,czy Robinka...pora z lasu wyjść!:loveu:

Posted

Ciotka, ale 'my' suki nie mamy..:razz: a Robinia to ładne imię :eviltong:
Mam nadzieję, że psiak wyjdzie i jutro będą same dobre informacje :)

Posted

[quote name='Soema']Ciotka, ale 'my' suki nie mamy..:razz: a Robinia to ładne imię :eviltong:
Mam nadzieję, że psiak wyjdzie i jutro będą same dobre informacje :)[/quote]

I dalej nic nie wiemy! Robin czy Robinia?:shake:
Piesek nie pojawił się!
Dzisiaj ponownie będzie oczekiwanie...może tym razem?

Posted

[quote name='LACRIMA']Grupa jest zorganizowana b.profesjonalnie. Po wczorajszej akcji dzisiaj ludzie mocno zdeterminowani i uzbrojeni w cierpliwość. Jeśli tylko Robin wyjdzie z lasu (a zimno i mokro) na pewno dadzą radę. Miejmy nadzieję.......i trzymajmy kciuki.[/quote]

Ojej, Robinku, nie baw się z nami w ciuciubabkę tylko wyłaź ;)

Posted

Grupa jest zorganizowana b.profesjonalnie. Po wczorajszej akcji dzisiaj ludzie mocno zdeterminowani i uzbrojeni w cierpliwość. Jeśli tylko Robin wyjdzie z lasu (a zimno i mokro) na pewno dadzą radę. Miejmy nadzieję.......i trzymajmy kciuki.

Posted

[quote name='LACRIMA']Grupa jest zorganizowana b.profesjonalnie. Po wczorajszej akcji dzisiaj ludzie mocno zdeterminowani i uzbrojeni w cierpliwość. Jeśli tylko Robin wyjdzie z lasu (a zimno i mokro) na pewno dadzą radę. Miejmy nadzieję.......i trzymajmy kciuki.[/quote]

No złapać Robina z lasu..... szacuneczek ;)

A tak serio, trzymam kciuki za dzikusa

Posted

No i niestety psiak się znowu nie pojawił!:shake:

Może tak być i przez kilka nocy...trzeba pomyśleć jak to zorganizować,bo... może nas przetrzymać leśny stworek!:oops:

Hej ty...to imię miało kojarzyć się z człowiekiem z lasu,a nie ze sprytnym,złośnikiem,który wygrywał z szeryfem!To nie podchody...wychodź w końcu łobuziaku!:razz:

Posted

[quote name='zuzlikowa']No i niestety psiak się znowu nie pojawił!:shake:

Może tak być i przez kilka nocy...trzeba pomyśleć jak to zorganizować,bo... może nas przetrzymać leśny stworek!:oops:

Hej ty...to imię miało kojarzyć się z człowiekiem z lasu,a nie ze sprytnym,złośnikiem,który wygrywał z szeryfem!To nie podchody...wychodź w końcu łobuziaku!:razz:[/quote]

Robin, nie rób nas w konia tylko wyłaź, co ty ten las tak polubiłeś, chłopie, jak wyjdziesz to czeka Cię życie full wypas :cool1: