Shirai - Koki Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 [url=http://pdg.sla-w.com/hodowle/+hodit-reg.html]Włoski regulamin hodowlany[/url] na Championatem Wloch tez trzeba wygrac 6 razy he he he Quote
Shirai - Koki Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Czyli zdobyc Championat w Polsce to "Pikus", ;) "Pan Pikuś" !!!! Quote
Shirai - Koki Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Zachecamy do robienia Championatu Wloch :diabloti: Quote
Agappe Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 to zapraszamy do Polski po championat ;) i tak przy okazji Zasady przyznawania championatów róznych krajów [url=http://www.grzywacze.pl/index.php?option=com_content&task=category§ionid=20&id=112&Itemid=135]www.grzywacze.pl - Strona Miłośników i Hodowców Chińskich Grzywaczy - WYSTAWY[/url] [url]http://www.dogomania.pl/forum/f1202/zasady-przyznawiania-championatow-76256/[/url] Quote
Kateczka Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 obiecałam sobie, ze jak grubasek bedzie miał WB(tak to sie pisze?) to startujemy dalej...i jak coś tam zawojuje na następnej jako junior to się naucze co i jak z tymi Championami:cool3: Quote
Agappe Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 [quote name='Kateczka']obiecałam sobie, ze jak grubasek bedzie miał WB(tak to sie pisze?) to startujemy dalej...i jak coś tam zawojuje na następnej jako junior to się naucze co i jak z tymi Championami:cool3:[/QUOTE] WB w sensie wo?;> wybitnie obiecująca? ;> Quote
Kateczka Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 o własnie...coś mi switało ale sie nie przebiło:bigcool: Quote
Shirai - Koki Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Wczoraj jak czesalismy kudlacza naszego, strasznie nie podoba mi sie u niego (nie wiem jak to sie nazywa u zwierzat tak jak u ludzi )czyli: wytarte lokcie i kolana w kolorze juz nie bialym, nie wiem czy wasze Akitki tez, co prawda juz dawno widzialam ze w tych miejscach futerko ma ciemniejsze ( czytac troszke brudne) i nawet po "praniu" w tych miejscach jest biale tylko do czasu jak znow zaznie sie wylegiwac, czy uzywacie to tego jakis wybielaczy ??? :evil_lol: Quote
Kateczka Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 ciemniejsze jak ciemniejsze :cool1: ale jakie wytarte...myślę, ze trzeba kupić nałokietniki:diabloti: Quote
Shirai - Koki Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Czyli u was tez to jest ??? Ale jak do doprowadzic do odpowiedniego wygladu ??? Quote
Kateczka Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 osobiście dość często wyczesuje te kłaczki żeby nie były takie pozbijane...nie wiem czy można zrobić coś więcej:oops: chyba, że zabronię Taniowi się kłaść :cool3: Quote
Shirai - Koki Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Tez wyczesujemu, ale rezultat marny :shake: Quote
Shirai - Koki Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Hallo, hallo czy ktos ma jakis sprawdzony pomysl ? Quote
Shirai - Koki Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Hm...czyzby nikt sie tym nie przejmowal, czy nie ma sposobu na te °wycieruchy° :evil_lol: Quote
Kateczka Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Wiesz Syliwa...my w grupie mamy malamutke...ona ma dłuższą sierść i tego tak nie widać...ale już w niższej grupie jest huski...który ma to samo co Tanio...i jak obserwuję większosć dużych psów takich podszerstowych ma przetare łokcie...wiec albo przeszczep:evil_lol: ale rozczesywanko i akceptacja chyba:pbo ja też pomysłu nie mam Quote
Shirai - Koki Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Wlasnie juz sama nie wiem znalazlam jakies wybielacze do bialej siersci, poniewaz tez w tych miejscach siersc jest troszke ciemniejsza, wiec moze przed wystawa by tak wybielic :evil_lol: Quote
Agappe Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 szczerze mówiąc nigdy nie slyszałam o jakims sprawdzonym sposobie na to, ale też nigdy się nie interesowałam - Anata ma te włoski zbite, odleżone, ale nie wytarte.. niektóre psy to maja wytarte tak, że prawie włosów tam nie mają.. Quote
Shirai - Koki Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 U nas dokladnie tez jest wygniecione :roll:, ale tez niestety futerko jest ciemniejsze i wlasnie na to chodzi mi po glowie mysl zeby uzyc jakiegosc wybielacza do bialego futerka, czy ktos to uzywal ? Quote
Recommended Posts