Delph Posted September 5, 2016 Posted September 5, 2016 Codziennie jesz arbuza, że chciałabyś jej dawać częściej? Możesz ją częstować przy okazji, ale tak jak powiedział weterynarz, od czasu do czasu i w malutkiej, symbolicznej ilości (cukier). Quote
rudy125 Posted November 9, 2017 Posted November 9, 2017 Czy można karmić psa żółtą papryką? Mój ją bardzo lubi, obraną ze skórki, ale nie chcę mu zaszkodzić, więc wolę się upewnić. Quote
amartyno Posted November 10, 2017 Posted November 10, 2017 19 hours ago, rudy125 said: Czy można karmić psa żółtą papryką? Mój ją bardzo lubi, obraną ze skórki, ale nie chcę mu zaszkodzić, więc wolę się upewnić. Zielona papryka, jak wszystkie niedorzałe warzywa z rodziny psiankowatych, zawiera sporo solaniny, która jest niezpieczna dla psów. Żółta zawiera już mniej tego związku więc w małych ilościach nie powinna szkodzić. Osobiście bym dała psu łatwiej strawne gotowane warzywa: burak. dynia, szpinak, kiełki lucerny, marchew, brokuły. 1 Quote
Recommended Posts