Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kredeczko ja takze podpisuje sie pod postami moich przedmowcow, ale pamietaj o jednym jak sobie wychocwasz takiego bedziesz miala. kazdy York jest inny i kazdy York ma to cos w sobie co nas do niego przyciaga. Jedno jest pewne swoim charakterem udawadnia nam, ze jest prawdziwym terierem w nieco mniejszych rozmiarach od pozostalych i maja swoje charakterki, bo czasami sa przytulne jak aniolki, ale potrafia takze pokazac swoje rozki, pazurki i zabki ... Ale jestem pewna, ze nie ma wspanialszych psow od Yorkow!!!

• Replies 69
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Powiem ci ze hodowli jest duzo, a chcac mieć ładnego psa, nie należy myśleć, tak, żeby kupowac jak najbliżej, bo nie zawsze blisko sa dobre hodowle

Posted

Ok. Wiecie. niedawno zapadła u mnie decyzja że kupujemy yorka to znalazłem to forum i zadałem kilka pytań.
Zależy mi na psie domowym, o wystawach nie myslę.
Co to jest ZK?

Posted

No tak jak Alka pisala jest to Zwązek Kynologiczny, gdzie sa zgłoszone hodowle, które maja uprawnienia do prowadzenia ich, wiec zdobadz nr do tego ZK i jezeli chcesz piesia z papierkami, ale niekoniecznie do wystawiania to wystarczy ugadac sie z hodowcami, bo oni po pewnym czasie sa w stanie mniej wiecej okreslic czy w przyszlosci piesek ma szanse na wystawach itp. Ja takze sie dokladnie na tym nie znam ... ale telefon rozwiaze wszelkie Twoje watpliwosci, a tak w ogóle to Malwinka ma racje, ze zanim zalozysz jakikolwiek temat powinienec przejrzec forum, bo ten temat był wielokrotnie poruszany, a nam zalezy na tym, aby na forum panowal porzadek ;)

Posted

Witam
tutajpodaje adres oddziału w Opolu. Można znaleźć telefony oraz informacje o wystawie w Opolu, która odbędzie się w kwietniu.
Wilq_lpu na wystawie mozna kupić szczeniaka, którego nie polecamy lub zdobyć kontakt z hodowcami.

• 4 months later...
Posted

witam a może ktoś słyszał o dobrej hodowli w pznaniu lu okolice interesuje mnie również łódź chodzi mi o opinie ala poczta pantoflowa pozdrawiam

Posted

:lol: :lol: :lol: :lol: jak już cos to kochany jestem :lol: 8)
a tak mysle, ze moze jak szukasz dobrej hodowli, to nie ma co szukać w swoim rejonie, ja po sunie jechałem ze ślaska do Warszawy, wie wiesz 8) poszukaj po całej Polsce dobrych hodowli

pozdrawiam :D :D

Posted

a co sądzicie o hodowli IZOFLEX MIDI?czy ktoś coś słyszał a moze ma pieska od nich?Hodowla wydaje się być troskliwą,dwoje emerytów małżenstwo wygląda na pasjonatów....są tam teraz szczeniaczki i zastanawiam się nad kupnem.Poradżcie!

Posted

edi,feti,gusia napisał(a):
a co sądzicie o hodowli IZOFLEX MIDI?czy ktoś coś słyszał a moze ma pieska od nich?Hodowla wydaje się być troskliwą,dwoje emerytów małżenstwo wygląda na pasjonatów....są tam teraz szczeniaczki i zastanawiam się nad kupnem.Poradżcie
!

a skąd jest ta hodowla z akiego miastaj

• 4 weeks later...
Posted

Yorkies napisał(a):
Ja szczerze polecam Yorex

Ja również szczerze polecam Panią Katarzynę z Hodowli Yorex. Maleńka Vini jest u mnie od 2 dni ( ma 5 miesięcy i jest yoreczkiem najmniejszym z możliwych :) ) i bardzo źle znosi zmianę otoczenia. Podaję jej Gerberka w strzykawce.
Pani Katarzyna zawsze służy mi pomocą i radą. Myślę, że gdyby nie jej wskazówki już wylądowałabym w wariatkowie.
Pozdrawiam, Ania

Posted

baby napisał(a):
Pani Katarzyna zawsze służy mi pomocą i radą. Myślę, że gdyby nie jej wskazówki już wylądowałabym w wariatkowie.

Zgadzam sie w 100% z Tobą :D 8)