Marysia_i_gończy Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Odpoczynek ;) i zaczynamy kolejny dzień: CDN Quote
Marysia_i_gończy Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Ale w tę stronę było nieładne tło: więc obróciłam się w drugą ;) CDN Quote
fankafanty Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Marysiu, co tam tło :lol: Pięknie dziękuję za moje zaślinione dziewczę :loveu: Quote
martynkao Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Marysiu po jajeczku był Torinek .... nie masz zadnego Torinka ??:( Quote
Marysia_i_gończy Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 [quote name='martynkao']Marysiu po jajeczku był Torinek .... nie masz zadnego Torinka ??:( O, chyba mam... nawet go obrobiłam, ale nie wskoczył na imageshacka :roll: CDN Quote
martynkao Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 dziekowac :D Marysiu fajne foteczki za wiecej torinkow sie wcale nie obraze :) Quote
Marysia_i_gończy Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Oj, więcej to chyba nie mam... CDN Quote
Meguś Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Wielkie podziękowania organizatorom i wszystkim uczestnikom za bardzo sympatyczne i niezbyt odległe od domu zawody. Bawiliśmy się super, torki były rzeczywiście momentami zmuszające do kombinowania, ale kazde nowe doświadczenie bezcenne. Sędziowie według mnie bardzo mili i pomimo wytężonej pracy przez parę godzin stale uśmiechnięci. To wprowadza natychmiast miły nastrój i robi się fajnie. Miejsce zawodów też całkiem do rzeczy. Co do pogody, to wszyscy o deszczu i o deszczu, a dlaczego nikt nie pisze, że zaraz po nim pojawiły sie jednocześnie dwie tęcze. To dopiero frajda biegać przy dwóch tęczach na niebie. Jeszcze raz bardzo dziękujemy za zawody i prosimy o jeszcze. Wszystkim fotografom, którym fruwająca blondyneczka S wpadła w obiektyw z góry bardzo dziekujemy. Aneczko bardzo dziekuję za pogawędki w temacie. Quote
Zuzia&Snoopy Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Przepraszam że tak w częściach...:oops: Quote
Marysia_i_gończy Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 A teraz to już marzę, żeby wyglądać tak: czyli: K*O*N*I*E*C Quote
Bonni Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 CDN Jeżeli ktoś coś chce, proszę o info na PW;) Quote
Recommended Posts