Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 767
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2][COLOR=BLACK]Proszę

Związek Kynologiczny w Polsce, Oddział Warszawa
03-802 Warszawa, ul. Lubelska 5/7
ING BSK 74 1050 1025 1000 0023 0027 0143

[/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Comic Sans MS][SIZE=2][COLOR=BLACK]z dopiskiem ZAWODY AGILITY, nazwisko, imiona psów.[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

To ja z ogłoszeniem parafialnym (u nas jak zwykle jakaś ciekawostka na zawodach:diabloti:)- niestety jak widziała ekipa, która była na mistrzostwach świata- nasz sędzia okulał był dosyć dramatycznie, innymi słowy- zwichnął kolano i chodzi o 2 kulach chwilowo. W związku z tym musimy dokonać interwencji w programie/ rozkładzie zawodów, które pozwolą nam je sprawnie przeprowadzić.

1. W sobotę zawodnicy klasy '0' będą biegali dwa jumpingi i jedno agility, czyli podobnie jak w niedzielę. Informacja ta zostanie wysłana oczywiście mailem do wszystkich zainteresowanych. Zmiana ta jest podstawą do rezygnacji ze stratu w zawodach bez konsekwencji finansowych do 26 września dla zawodników zgłoszonych do klasy '0' (info dotyczące ewentualnej rezygnacji na mail [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]).

2. Klasyfikacja łączna Jumping II sobota i Jumping II niedziela zastępuje dotychczasową klasyfikację łączną agility II sobota+ Jumping II niedziela (czyli jumpingowcy tylko mają teraz szansę na jedną łączną klasyfikację:razz:)

3. Agility Open i Agility '0' w oba dni będą sędziowane przez Ivetę Lukacovą. Jumping Open i Jumping Zero będą sędziowane przez Romana Lukaca. Dodatkowo jeden jumping zero będzie sędziowany przez Ivetę Lukacovą.

4. Egzaminy A3 w oba dni będą sędziowane przez Ivetę Lukacovą. Egzaminy A1 i A2 zgodnie z wcześniejszą informacją- przez innego sędziego w każdy dzień.

5. Ulega zmianie kolejność rozgrywania konkurencji na ringach, nowa rozpiska rozstanie podana jutro. W sobotę niezmienne open rozpoczniemy od jumpingu, zerówki zaczną od agility.

w razie pytań- prosimy o kontakt i zaczynamy odliczać dni:multi: (wdychając farby i lakiery jak to zawsze przed zawodami;)).

Posted

Melduję, że z bólem, bo z bólem, ale zapłaciłam :eviltong:.

Oraz w obliczu dwóch zerówkowych jumpingów każdego dnia postanowiłam, że może jednak hiena pobiegłaby w sztafecie. Hiena jest uczciwie zerówkowa i largowa. Czy ktoś nas chce?

Posted

[quote name='ewka i haker']a ja z bólem mówię ze nie jedziemy:(

więc ludzie którzy byli ze mną muszą sobie znaleźć jeszcze jedna eSke :([/quote]

Ewa :mad::mad::mad::mad:

Posted

[quote name='ewka i haker']no niestety też jest mi bardzo przykro:(

nie będę musiała zdjęć obrabiać haha(żart)[/quote]

A no właśnie chciałam powiedzieć, ze nie bedziesz musiała sie pytać o zgodę czy mozesz zdjecia robić :eviltong:

Posted

Ostatnie zawody wspominam baaardzo przyjemnie, wiec na tych tez musze byc:multi::loveu:
Po za tym ze byłam chora, w tym roku jesienne przeziebienie juz było wiec mam nadzieje ze bedzie ok:multi:

Melduje ze Tasja i Beza oplacone juz dawno teraz czekamy na literke "z":razz:

Co do druzyn to nie wiem czy my gdzies juz jestemy czy nie:razz:
[SIZE=1]Xan, Aries, Tasja i Beza aktualne??[/SIZE]

Posted

[quote name='Astro&Marta']Moj szelciak też wolny:D Co Ty na to? tylko poszukać jeszcze dwoch... :p Struś również poszukuje sztafety.

I nadal nie mamy noclegu ;([/QUOTE]

Na szeltowym forum wstępnie Ela z Kiss cos wspominała ;)

Posted

Szkoda mój piesek nie może startowac w tegorocznych mistrzostwach świata w Austii:placz::placz::placz::placz::placz::placz:Ale jak se kupie lub ktos mi kupi:razz::multi::razz::multi::cool3::evil_lol: nowego pieska (nie bierzie mnie z takiego co pierwszy piesek kupiony,o a jeszcze jeden piesek mi sie spodobał to musze go mieć a tamten drugi idzie w odstawke )nieee nieee ja dopiero sobie kupie lub jak wspomniałem ktoś mi kupi pieska to dopiero za 3 lata bo moj piesek ma dopiero 4,5 latka. Ale szkoda że to jest kndelek:multi::multi::multi::multi:;);):p:pAle uwierzcie mi ona zapyla jak ta lala nawet ja w to nie wieze . Ona niedawno miała operacje wiązadła krzyzowego w tylniej lewej nodze okolo 7 miesięcy temu i dlugo nie chodziła na agility (bo agility is fun -nie agility dla irmy to całe zycie ;];];]).A teraz dostała jakby jakiegoś powera i tak strasznie szybko biego:multi::multi::multi:Byliśmy na swoich pierwszych zawodach 1-2 sierpnia w Legnicy i w obydwuch dniach zdobyła 2*2 w A0 small :evil_lol::evil_lol::multi::multi:A teraz jedziemy do berlina na sobotę 03.10.2009r !!! Czy ktoś jedzie ???? prosze odpisywać ????;););)

Posted

[quote name='Ewa3']Melduje ze Tasja i Beza oplacone juz dawno teraz czekamy na literke "z":razz:
[/quote]
Żeby dorobić się literki, trzeba wysłać potwierdzenie wpłaty na mail klubowy :p

Posted

[quote name='Irminek']teraz jedziemy do berlina na sobotę 03.10.2009r !!! Czy ktoś jedzie ???? prosze odpisywać ????;););)[/quote]
Jakby Ci to powiedzieć, my [B]wszyscy[/B] jedziemy do Warszawy :evil_lol:

Posted

[quote name='stereo']Żeby dorobić się literki, trzeba wysłać potwierdzenie wpłaty na mail klubowy :p[/quote]

Eemm... a czy w jakiś sposób można się dowiedzieć, czy to potwierdzenie doszło (np.dostanę mailem potwierdzenie potwierdzenia... ufff :D), czy trzeba po prostu cierpliwie czekać na literkę? :cool3:

Posted

Zmieniam na liście. Lista jest aktualizowana raz dziennie w godzinach wieczornych. Jeśli coś jest nie tak, to wtedy się kontaktuję.

Twoje potwierdzenie dotarło dzisiaj ok. 10.00.

[quote name='Wafelek']Eemm... a czy w jakiś sposób można się dowiedzieć, czy to potwierdzenie doszło (np.dostanę mailem potwierdzenie potwierdzenia... ufff :D), czy trzeba po prostu cierpliwie czekać na literkę? :cool3:[/quote]

Posted

[quote name='Astro&Marta']Plinka pewnie ze chce tylko ze 2 to mało...najlepiej kogoś kto ma dobre strefy:D bo my mamy z nimi na bakier;)

No to szukamy jeszcze dwójki. kto chętny do drużyny? :)
Kropki strefy nie idealne ale robi, jeszcze się nie zdarzyło, żeby nie zaliczyła tfu tfu ;)