__Lara Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 Nie wiem jak Wy uważacie, ale Ci towarzysze na zdjęciach powyżej pasują do siebie :cool3:
tymuś Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 Lolcia jest kochana jak się jej powie "choć Lola choć" to pomalutku idzie za człowiekiem........ a widzicie jaka wyczesana:cool3:, jeszcze do ideału dużo brakuje ale......ona i tak jest kochana:loveu:
maarit Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 [quote name='__Lara']Nie wiem jak Wy uważacie, ale Ci towarzysze na zdjęciach powyżej pasują do siebie :cool3:[/QUOTE] :happy1: No jakoś tak mi się podobnie pomyślało;)
wapiszon Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 [quote name='__Lara']Nie wiem jak Wy uważacie, ale Ci towarzysze na zdjęciach powyżej pasują do siebie :cool3:[/QUOTE] Właśnie, i powinni być razem w domu.
agumka Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 [quote name='tymuś']a widzicie jaka wyczesana:cool3:, jeszcze do ideału dużo brakuje ale......ona i tak jest kochana:loveu:[/QUOTE] No właśnie widzimy jaka wyczesana! Super laska! I w ogóle wygląda na taką szczęśliwą na zdjęciach ;)
Beatkaa Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 https://lh5.googleusercontent.com/-Hxx3IbVE7x8/T_Qv9FxAzJI/AAAAAAAAyZU/tfpGomSs98I/s640/DSC_1778.jpg Trochę wody dla ochłody :):)
tymuś Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 biedna Lolcia w takie upały :shake: ale dobrze że ten boks jest tak mocno zadrzewiony................
Sabina02 Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 Ahhhhhhh, wrazliwy facet to najpiekniejsze co moze byc!!!!! :loveu:
tymuś Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 nie zawstydzajcie mnie:oops:normalny anie tam wrażliwy:oops::oops::oops:
wapiszon Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 [quote name='tymuś']nie zawstydzajcie mnie:oops:normalny anie tam wrażliwy:oops::oops::oops:[/QUOTE] Nie bądź taki skromny ;) Jesteś wspaniałym facetem:) Żeby jeszcze tylko Lola mogła z Tobą zamieszkać....
tymuś Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 [quote name='wapiszon']Nie bądź taki skromny ;) Jesteś wspaniałym facetem:) Żeby jeszcze tylko Lola mogła z Tobą zamieszkać....[/QUOTE] pożyjemy, zobaczymy co będzie.......................:roll: też bym chciał.............:loveu:
__Lara Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 [quote name='Sabina02']Ahhhhhhh, wrazliwy facet to najpiekniejsze co moze byc!!!!! :loveu: [/QUOTE] Ej, ale ja o tym samym pomyślałam. Mało takich, niestety :( tymuś to wyjątek....
radovan2 Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 Witajcie:)Jestem na zaproszenie Tymusia:) Obiecuję,że jutro przeczytam cały wątek.Dziś nie mam już na to siły.
tymuś Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 witamy u naszej sławnej pary , noo została już tylko mała Lolcia która czuje się zagubiona i samotna a czas leci i leci nieubłaganie :placz:
tymuś Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 a decyzji brak...........aby Lolcia zaznała domku na ostatnie latka:shake:
róża35 Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 Nie traćmy nadzieji,na pewno zwycieży zdrowy rozsądek i Lolcia zdąży trafić do domu....
tymuś Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 tylko ja myśę, że jak się domek trefi takiemu psiakowi to schron powinien się cieszyć a tu wręcz trzeba o biedną Lolcię zabiegać....................trochę to dziwne i podejrzane .................... może by tak Lolcię wykraść a potem zdjęcia posłać z nowego domu?!...........ja zrobię wszystko by poznała ciepło człowieka!!
wapiszon Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 [quote name='tymuś']tylko ja myśę, że jak się domek trefi takiemu psiakowi to schron powinien się cieszyć a tu wręcz trzeba o biedną Lolcię zabiegać....................trochę to dziwne i podejrzane .................... może by tak Lolcię wykraść a potem zdjęcia posłać z nowego domu?!...........ja zrobię wszystko by poznała ciepło człowieka!![/QUOTE] Też nie bardzo to rozumiem :( Jest dom, jesteś Ty człowiek z Dogo. Lola Cie zna, odwiedzasz Lolę w schronie/ O co chodzi ?????
tymuś Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 nie wiem dla mnie to wszystko jest wielkie zaskoczenie , przygnębienie a wręcz upokorzenie a chcę tylko dobrze:-(
maarit Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 [quote name='tymuś']nie wiem dla mnie to wszystko jest wielkie zaskoczenie , przygnębienie a wręcz upokorzenie a chcę tylko dobrze:-([/QUOTE] Może nie powinnam zabierać głosu, bo co ja wiem... Powiedzcie po co w sumie ten wątek?
Recommended Posts