Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 876
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lolcia jest kochana jak się jej powie "choć Lola choć" to pomalutku idzie za człowiekiem........
a widzicie jaka wyczesana:cool3:, jeszcze do ideału dużo brakuje ale......ona i tak jest kochana:loveu:

Posted

[quote name='__Lara']Nie wiem jak Wy uważacie, ale Ci towarzysze na zdjęciach powyżej pasują do siebie :cool3:[/QUOTE]

:happy1: No jakoś tak mi się podobnie pomyślało;)

Posted

[quote name='__Lara']Nie wiem jak Wy uważacie, ale Ci towarzysze na zdjęciach powyżej pasują do siebie :cool3:[/QUOTE]
Właśnie, i powinni być razem w domu.

Posted

[quote name='tymuś']a widzicie jaka wyczesana:cool3:, jeszcze do ideału dużo brakuje ale......ona i tak jest kochana:loveu:[/QUOTE]

No właśnie widzimy jaka wyczesana! Super laska! I w ogóle wygląda na taką szczęśliwą na zdjęciach ;)

Posted

[quote name='tymuś']nie zawstydzajcie mnie:oops:normalny anie tam wrażliwy:oops::oops::oops:[/QUOTE]
Nie bądź taki skromny ;)
Jesteś wspaniałym facetem:)
Żeby jeszcze tylko Lola mogła z Tobą zamieszkać....

Posted

[quote name='wapiszon']Nie bądź taki skromny ;)
Jesteś wspaniałym facetem:)
Żeby jeszcze tylko Lola mogła z Tobą zamieszkać....[/QUOTE]

pożyjemy, zobaczymy co będzie.......................:roll:

też bym chciał.............:loveu:

Posted

[quote name='Sabina02']Ahhhhhhh, wrazliwy facet to najpiekniejsze co moze byc!!!!! :loveu:

[/QUOTE]

Ej, ale ja o tym samym pomyślałam. Mało takich, niestety :( tymuś to wyjątek....

Posted

witamy u naszej sławnej pary , noo została już tylko mała Lolcia która czuje się zagubiona i samotna a czas leci i leci nieubłaganie :placz:

Posted

tylko ja myśę, że jak się domek trefi takiemu psiakowi to schron powinien się cieszyć a tu wręcz trzeba o biedną Lolcię zabiegać....................trochę to dziwne i podejrzane ....................

może by tak Lolcię wykraść a potem zdjęcia posłać z nowego domu?!...........ja zrobię wszystko by poznała ciepło człowieka!!

Posted

[quote name='tymuś']tylko ja myśę, że jak się domek trefi takiemu psiakowi to schron powinien się cieszyć a tu wręcz trzeba o biedną Lolcię zabiegać....................trochę to dziwne i podejrzane ....................

może by tak Lolcię wykraść a potem zdjęcia posłać z nowego domu?!...........ja zrobię wszystko by poznała ciepło człowieka!![/QUOTE]
Też nie bardzo to rozumiem :(
Jest dom, jesteś Ty człowiek z Dogo. Lola Cie zna, odwiedzasz Lolę w schronie/
O co chodzi ?????

Posted

[quote name='tymuś']nie wiem dla mnie to wszystko jest wielkie zaskoczenie , przygnębienie a wręcz upokorzenie a chcę tylko dobrze:-([/QUOTE]

Może nie powinnam zabierać głosu, bo co ja wiem...
Powiedzcie po co w sumie ten wątek?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...