Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Witaj :)
Pani sędzina Monique Van Brempt sędziuje bardzo dobrze, świadectwem na to może być fakt sędziowania przez nią Yorków na Światowej Wystawie w Poznaniu w 2006 roku [URL="http://www.sweetyblue.com/sweety/principali/reportage.asp?reportage=WORLD06"]Sweetyblue - REPORTAGES -[/URL]
Sędziowała też Yorki na Międzynarodowej Wystawie w bodajże 2002 roku w Warszawie. Oceny moich psów były doskonałe a i sędziowanie samo w sobie bardzo sprawiedliwe.
To dobry i solidny sędzia.

Posted

[quote name='*kleo*']Ooo no w końcu chociaż ktoś, dzięki bardzo :)[/quote]
Nie ma za co.
Kilkukrotnie sędziowała kilka moich psów. Nie widzę więc powodu by nie napisać o tym, że styl jej oceny przypadł mi do gustu :)
Wybierasz się gdzieś gdzie będzie sędziowała?

Posted

[quote name='Gioco']Nie ma za co.
Kilkukrotnie sędziowała kilka moich psów. Nie widzę więc powodu by nie napisać o tym, że styl jej oceny przypadł mi do gustu :)
Wybierasz się gdzieś gdzie będzie sędziowała?[/quote]

Pytałam o tą sędzinę, bo miała sędziować YT suki w Warszawie, tylko okazało się, że sędziuje wszystkie suki oprócz... klasy młodzieży, do której jesteśmy zgłoszone.

Posted

[quote name='*kleo*']Pytałam o tą sędzinę, bo miała sędziować YT suki w Warszawie, tylko okazało się, że sędziuje wszystkie suki oprócz... klasy młodzieży, do której jesteśmy zgłoszone.[/quote]
;) I tak bywa.
Mam nadzieję, ze dobrze Ci poszło?

Posted

[quote name='*kleo*']Niestety Warszawa to nie była dobra wystawa, nie tylko z resztą dla nas...[/quote]
:calus: Nie zawsze jest super.
Dlatego ja, pomimo tego, że jestem z Warszawy swoich dziewczynek od 2005 roku nie pokazuję na tej wystawie.
Pomijam wyniki ;), bardziej dla organizacji. Stadion Gwardii jest normalną patelnią i yorki (małe ciałka, mało w nich wody) podlegają na ringu procesowi smażenia. Sędziowanie suk, w klasie choćby otwartej potrafiło trwać i ponad 2h.
Chyba raz ta wystawa była na WACIE i tam szło wytrzymać, najlepsze jednak były na Wyścigach.
Cóż, czasy są jakie są i wszyscy tną koszty, szkoda tylko, że kosztem czasami nawet zdrowia psiaków, o wystawcach nie wspomnę :evil_lol:

Kleo, wystaw jest dużo, wyjeździcie sobie co Wam się marzy :)

Posted

Gioco, mi się marzyło tylko ukończenie hodowlanki, chociażby ta bardzo dobra, to moja pierwsza sunia, wiadomo, nie zawsze uda się zaczynać od razu od championa :P Tym bardziej zależało mi na tej ocenie, brakuje nam tylko międzynarodówki, a młoda za wystawami nie przepada i chciałam dać jej już spokój. No cóż, przed nami Sopot :]

• 4 weeks later...
Posted

[quote name='*kleo*']Gioco, mi się marzyło tylko ukończenie hodowlanki, chociażby ta bardzo dobra, to moja pierwsza sunia, wiadomo, nie zawsze uda się zaczynać od razu od championa :P Tym bardziej zależało mi na tej ocenie, brakuje nam tylko międzynarodówki, a młoda za wystawami nie przepada i chciałam dać jej już spokój. No cóż, przed nami Sopot :][/quote]
Daj znać jak Ci w sobotę poszło :-)

• 2 years later...
  • 2 years later...