grygy Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 Oj MAriola, suuuper,ze już jesteś :D widze, ze postawiłas na swoim i koszulke z Yorkiem kupiłas :lol: biegne oglądać zdjęcia na stronce twojej :D
yoreczka Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 Moje sunie były wystawiane w klasie młodzieży Cayenne i Barbie Miss York w kalsie otwartej. Barbie pokonała swoją klasę i wygrała porównanie suk uzyskując tytuł Najlepszej Suki w Rasie.
yoreczka Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 Maćku kupiłam nawet dwie jedna z dużym yorkaskiem i jedna z małym :lol:
grygy Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 [quote name='yoreczka']Maćku kupiłam nawet dwie jedna z dużym yorkaskiem i jedna z małym :lol:[/quote] a ja ciapa tak pamietałem o tej koszulce, ze zapomniałem :oops: musze ją gdzieś dorwac, bo fajna :D
yoreczka Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 Fajna i dobrze się nosi a po praniu obrazek jest taki jak nowy, nie ma śladu zużycia.
yoreczka Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 Lece kochani spać bo padam na pyszczek jak się jutro wyrobie to wpusze zdjęcia z kolejnej wystawy, mam spore zaległości.
grygy Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 no to ja musze gdzieś dorwać tę koszulke :D oglądam zdjęcia na Twojej stronce :D super sa, jak mi już brakowałą nowych fotek, codziennie zaglądam na stronke z nadzieją, ze coś nowego a tu dziś taka niespodzianka :lol:
kasja Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 [quote]Moje sunie były wystawiane w klasie młodzieży Cayenne i Barbie Miss York w kalsie otwartej. Barbie pokonała swoją klasę i wygrała porównanie suk uzyskując tytuł Najlepszej Suki w Rasie[/quote] No to w takim razie jest czego gratulować :laola: .Po raz kolejny cała gromadka pokazała klasę :wink:
Wind Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 [b]Mariolu,[/b] Dziekujemy Ci za wspaniale zdjecia :-) Zawsze mozna na Ciebie liczyc! Ogromnie gratuluje sukcesu wystawowego :laola: Podziwiam Barbie, ktora tak szybko po dzieciach wrocila do pelnej kondycji wystawowej! :-) Ciesze sie, ze wrocila na ring i skutecznie podnosi poprzeczke dla yorkowych pieknosci! :-) To piekna sunia i jeszcze nie raz zobaczymy ja na podium, czego szczerze zycze :-) BTW ale masz fajna koszulke! Ja tez chce taka! Gdzie kupilas?
yoreczka Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 Witajcie :) Dziękujemy za gratulacje, Barbisia rzeczywiście szybko doszła do siebie po maluszkach choć włos już nie ten sam ale mam nadzieje że będzie z czasem wyglądał jak przed porodem :) Beatko koszulkę kupiłam na wystawie Warszawskiej.
Itka Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 [b]Mariolko [/b]Gratuluje sukcesów.Dzięki za zdjęcia,zawsze dobrze wiedzieć co się dzieje na wystawach. Trochę pomarudze, a kiedy będą zdjęcia z Krakowa? :lol: [b]Maćku[/b] Dlaczego masz problem z wysłaniem zgłoszenia? Ja dzisiaj posłałam bez problemu( to okaże się jak zadzwonie do ZK :lol: )
grygy Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 [quote name='Itka'][b]Mariolko [/b]Gratuluje sukcesów.Dzięki za zdjęcia,zawsze dobrze wiedzieć co się dzieje na wystawach. Trochę pomarudze, a kiedy będą zdjęcia z Krakowa? :lol: [b]Maćku[/b] Dlaczego masz problem z wysłaniem zgłoszenia? Ja dzisiaj posłałam bez problemu( to okaże się jak zadzwonie do ZK :lol: )[/quote] Tzn wszytsko wysłałem, ale nie dostałem potwierdzenia internetowego, a zawsze dostaje i nie wiem czy doszło do nich to zgłoszenie, a nie moge sie dodzwonić do ZK w Częstochowie :(
Itka Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 Spróbuj zadzwonić dzisiaj , możę Ci się uda.Wczoraj moja koleżanka dodzwoniła się.
Yorkies Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 [b]Mariolu,[/b] Super że w końcu doczekaliśmy się zdjeć i czekamy na restzę... 8) jeszcze raz gratuluje twoim suniom kolejnych sukcesów... :wink: :D A T-shirt widzę się sprawdza i rboi nam tu furrorę 8) :wink: Mam nadzieję że spotkamy się w Sopocie... :wink: A tak swoją droga ejstem ciekawa kiedy w koncu podadzą stawkę bo normalnie ciekowśc i stres nie dają mi spokoju... :roll: pozdrawiam :fadein:
Nika Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 No to widzę, że w Sopocie bedzie nas całkiem sporo :D mam nadzieję, że katalog przedwystawowy pojawi sie już niedługo, chociaz podobno do piatku przyjmowane były jeszcze zgłoszenia. Tak jak pisałam wcześniej będę wystawiała Pszczółke w szczeniaczkach, to jej pierwsza wystawa. :D
Yorkies Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 No to fajnie że będzie nas troszkę w tym Sopocie! A z katalogiem to moze być tak że ukaże się dopiero w przyszłym tygodniu... :roll: więc pozostaje nam tylko czekać... :-? :roll: chociaż mam nadzieję że potwierdzenia przyjdą w miarę wcześnie bo wyjeżdzam już 10 sierpnia :roll: no zobaczymy co to się będzie działo póki co nastawiam się na sympatyczne pogawędki z yorkofiołami... 8) i może małą sesję and brzegiem morza... :wink: 8) pozdrawiam :fadein:
edi,feti,gusia Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 Mariolko,gratuluję sukcesu i tylko ponownie cierpię,że nie było już dla mnie suni po Twojej przepięknej Barbie. Zazdroszczę Wam tej Sopockiej wystawy!!!Życzę samych lokat,a najlepiej złotych medali.Trzymam kciuki za wszystkie Wasze słonka i by pogoda dopisała i słonko spoglądało na Was łaskawie.POWODZENIA!
elena Posted August 3, 2005 Posted August 3, 2005 A ja mam pytanko - czy ktoś z yorkofiołków wybiera się na wystawę do Zakopanego???
Snoopy7 Posted August 3, 2005 Posted August 3, 2005 [b]Elenko[/b] :hand: a kiedy będzie ta wystawa 21 Sierpnia??? bo może bym i pojechała. :P
elena Posted August 3, 2005 Posted August 3, 2005 [b]Aguś[/b], wystawa w Zakopanym odbędzie się 7 sierpnia, ja na razie się zastanawiam czy jechac, w roli widza oczywiscie :wink: ). Może się wybierzemy :D ...
Itka Posted August 3, 2005 Posted August 3, 2005 [b]Agnieszko[/b] 21 sierpnia jest wystawa Krajowa owczarków podhalańskich. :D
Snoopy7 Posted August 3, 2005 Posted August 3, 2005 :oops: Uppps dziękuję, no to my może też byśmy się wybrali :P :P i znów małe spotkanko :D
Itka Posted August 3, 2005 Posted August 3, 2005 .Na yorkowym portalu jest podana stawka z Zakopanego. Gabi będzie wystawiać się i Ofrę. Dziewczyny musicie ją wspierać duchowo. :multi: ,a Ci co siedzą w domu będą trzymać :kciuki:
Itka Posted August 3, 2005 Posted August 3, 2005 A to dla tych co nie mogą pojechać na wystawę. Trzeba kliknąć na video, chwila cierpliwości, aż się naładuje i już jesteśmy na wystawie i to jeszcze gdzie? [url]http://www.westminsterkennelclub.org/2005/results/breed/york.html[/url]
Yorkies Posted August 3, 2005 Posted August 3, 2005 Itko, Dziękuję za linka fajnie że można na coś takiego popatrzeć :wink: 8) pozdraiwam :fadein:
Recommended Posts