Jump to content
Dogomania

Wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

Oj MAriola, suuuper,ze już jesteś :D widze, ze postawiłas na swoim i koszulke z Yorkiem kupiłas :lol: biegne oglądać zdjęcia na stronce twojej :D

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Moje sunie były wystawiane w klasie młodzieży Cayenne i Barbie Miss York w kalsie otwartej. Barbie pokonała swoją klasę i wygrała porównanie suk uzyskując tytuł Najlepszej Suki w Rasie.

Posted

[quote name='yoreczka']Maćku kupiłam nawet dwie jedna z dużym yorkaskiem i jedna z małym :lol:[/quote]

a ja ciapa tak pamietałem o tej koszulce, ze zapomniałem :oops: musze ją gdzieś dorwac, bo fajna :D

Posted

no to ja musze gdzieś dorwać tę koszulke :D oglądam zdjęcia na Twojej stronce :D super sa, jak mi już brakowałą nowych fotek, codziennie zaglądam na stronke z nadzieją, ze coś nowego a tu dziś taka niespodzianka :lol:

Posted

[quote]Moje sunie były wystawiane w klasie młodzieży Cayenne i Barbie Miss York w kalsie otwartej. Barbie pokonała swoją klasę i wygrała porównanie suk uzyskując tytuł Najlepszej Suki w Rasie[/quote]

No to w takim razie jest czego gratulować :laola: .Po raz kolejny cała gromadka pokazała klasę :wink:

Posted

[b]Mariolu,[/b]

Dziekujemy Ci za wspaniale zdjecia :-) Zawsze mozna na Ciebie liczyc!
Ogromnie gratuluje sukcesu wystawowego :laola: Podziwiam Barbie, ktora tak szybko po dzieciach wrocila do pelnej kondycji wystawowej! :-) Ciesze sie, ze wrocila na ring i skutecznie podnosi poprzeczke dla yorkowych pieknosci! :-) To piekna sunia i jeszcze nie raz zobaczymy ja na podium, czego szczerze zycze :-)

BTW ale masz fajna koszulke! Ja tez chce taka! Gdzie kupilas?

Posted

Witajcie :)
Dziękujemy za gratulacje, Barbisia rzeczywiście szybko doszła do siebie po maluszkach choć włos już nie ten sam ale mam nadzieje że będzie z czasem wyglądał jak przed porodem :) Beatko koszulkę kupiłam na wystawie Warszawskiej.

Posted

[b]Mariolko
[/b]Gratuluje sukcesów.Dzięki za zdjęcia,zawsze dobrze wiedzieć co się dzieje na wystawach. Trochę pomarudze, a kiedy będą zdjęcia z Krakowa? :lol:
[b]Maćku[/b]
Dlaczego masz problem z wysłaniem zgłoszenia? Ja dzisiaj posłałam bez problemu( to okaże się jak zadzwonie do ZK :lol: )

Posted

[quote name='Itka'][b]Mariolko
[/b]Gratuluje sukcesów.Dzięki za zdjęcia,zawsze dobrze wiedzieć co się dzieje na wystawach. Trochę pomarudze, a kiedy będą zdjęcia z Krakowa? :lol:
[b]Maćku[/b]
Dlaczego masz problem z wysłaniem zgłoszenia? Ja dzisiaj posłałam bez problemu( to okaże się jak zadzwonie do ZK :lol: )[/quote]

Tzn wszytsko wysłałem, ale nie dostałem potwierdzenia internetowego, a zawsze dostaje i nie wiem czy doszło do nich to zgłoszenie, a nie moge sie dodzwonić do ZK w Częstochowie :(

Posted

[b]Mariolu,[/b]

Super że w końcu doczekaliśmy się zdjeć i czekamy na restzę... 8) jeszcze raz gratuluje twoim suniom kolejnych sukcesów... :wink: :D

A T-shirt widzę się sprawdza i rboi nam tu furrorę 8) :wink:

Mam nadzieję że spotkamy się w Sopocie... :wink:

A tak swoją droga ejstem ciekawa kiedy w koncu podadzą stawkę bo normalnie ciekowśc i stres nie dają mi spokoju... :roll:

pozdrawiam :fadein:

Posted

No to widzę, że w Sopocie bedzie nas całkiem sporo :D

mam nadzieję, że katalog przedwystawowy pojawi sie już niedługo, chociaz podobno do piatku przyjmowane były jeszcze zgłoszenia.

Tak jak pisałam wcześniej będę wystawiała Pszczółke w szczeniaczkach, to jej pierwsza wystawa. :D

Posted

No to fajnie że będzie nas troszkę w tym Sopocie! A z katalogiem to moze być tak że ukaże się dopiero w przyszłym tygodniu... :roll: więc pozostaje nam tylko czekać... :-? :roll:
chociaż mam nadzieję że potwierdzenia przyjdą w miarę wcześnie bo wyjeżdzam już 10 sierpnia :roll:
no zobaczymy co to się będzie działo póki co nastawiam się na sympatyczne pogawędki z yorkofiołami... 8) i może małą sesję and brzegiem morza... :wink: 8)

pozdrawiam :fadein:

Posted

Mariolko,gratuluję sukcesu i tylko ponownie cierpię,że nie było już dla mnie suni po Twojej przepięknej Barbie.
Zazdroszczę Wam tej Sopockiej wystawy!!!Życzę samych lokat,a najlepiej złotych medali.Trzymam kciuki za wszystkie Wasze słonka i by pogoda dopisała i słonko spoglądało na Was łaskawie.POWODZENIA!

Posted

[b]Aguś[/b], wystawa w Zakopanym odbędzie się 7 sierpnia, ja na razie się zastanawiam czy jechac, w roli widza oczywiscie :wink: ). Może się wybierzemy :D ...

Posted

.Na yorkowym portalu jest podana stawka z Zakopanego. Gabi będzie wystawiać się i Ofrę. Dziewczyny musicie ją wspierać duchowo. :multi: ,a Ci co siedzą w domu będą trzymać :kciuki:

Posted

A to dla tych co nie mogą pojechać na wystawę. Trzeba kliknąć na video, chwila cierpliwości, aż się naładuje i już jesteśmy na wystawie i to jeszcze gdzie?
[url]http://www.westminsterkennelclub.org/2005/results/breed/york.html[/url]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...