Jump to content
Dogomania

Wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

[quote name='gaba14']jest z Hodowli Stribne Pranie a twoja Ibi ?[/quote]
Ibi jest z hodowli bukolika ojciec to Clarus MAVERICK a matka Fortunata BUKOLIKA

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jeśli można się spytać , kto będzie w Częstochowie na krajówce?? Ja na Katowice się nie załapie więc piersza wystawa Inki będzie na miejscu:loveu:, musze tylko uparciucha:roll: na ringówce nauczyć chodzić

Posted

[quote name='ladyyork']Jeśli można się spytać , kto będzie w Częstochowie na krajówce?? Ja na Katowice się nie załapie więc piersza wystawa Inki będzie na miejscu:loveu:, musze tylko uparciucha:roll: na ringówce nauczyć chodzić[/quote]
Nas na pewno nie bedzie my w tym czasie bedziemy w grudziądzu i inowrocławiu:razz::razz:

Posted

[quote name='iberia']Nas na pewno nie bedzie my w tym czasie bedziemy w grudziądzu i inowrocławiu:razz::razz:[/quote]

Szkoda ,a może kto inny się wybiera??

Posted

A w jakiej klasie będziesz ze swoją sunią w Grudziądzu?? Sorry że tu pytam orientujecie się jak można wstawiać zdjęcia bo nie mam pojęcia o tym a nigdzie nie mogę o tym przeczytać.

Posted

[quote name='Aurunia']A w jakiej klasie będziesz ze swoją sunią w Grudziądzu?? Sorry że tu pytam orientujecie się jak można wstawiać zdjęcia bo nie mam pojęcia o tym a nigdzie nie mogę o tym przeczytać.[/quote]

W grudziądzu to już w młodziezy bedziemy!!:):loveu:

Posted

[quote name='Martyna2006']Iberia mam przyrodnią siostre Twojej suni,też jest po Clarus MAVERICK :loveu:
Do Inowrocławia się wybieram,G-dza też :evil_lol:[/quote]

No to super spotkamy się!!! a zjakiej jest hodowli??
pokaż zdjęcia twojej piekności!!

Posted

[quote name='Aurunia']A w jakiej klasie będziesz ze swoją sunią w Grudziądzu?? Sorry że tu pytam orientujecie się jak można wstawiać zdjęcia bo nie mam pojęcia o tym a nigdzie nie mogę o tym przeczytać.[/quote]

instrukcja wklejania fot:
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=8359596&postcount=26"]http://www.dogomania.pl/forum/showpo...6&postcount=26[/URL]
5 zdjęć na post, max 640x640px

Posted

[quote name='gaba14']Ja planuję wystawę w Częstochowie no ale zobaczymy do kwietnia daleko Krisi będzie już wtedy w młodzieży.[/quote]
Super może się spotkamy, a moja będzie w szczeniakach bo 8 kwietnia kończy 6 miesięcy:loveu:

• 4 weeks later...
Posted

[quote name='ladyyork']Super może się spotkamy, a moja będzie w szczeniakach bo 8 kwietnia kończy 6 miesięcy:loveu:[/quote]siostry będą ze sobą konkurować :razz: Też mam w planach zgłosić Szyszkę (Ismenę :cool3: ) do Grudziądza. A później w maju w Bydgoszczy :cool3: Ktoś będzie?

Posted

Mała pomyłka z Grudziądzu oceniać będzie Pan [FONT=Tahoma][B] Wiesław Boryczko. [/B]A Pani Korpetta w Dobrym Mieście gdzie też się wybieram.
[/FONT]

Posted

[quote name='Estera']siostry będą ze sobą konkurować :razz: Też mam w planach zgłosić Szyszkę (Ismenę :cool3: ) do Grudziądza. A później w maju w Bydgoszczy :cool3: Ktoś będzie?[/quote]

Nie denerwój się narazie to dla mnie zabawa, nawet specjalnie jej szykować nie będe,;) tylko po wierchu by jej zabardzo nie stresować

Posted

[quote name='ladyyork']Nie denerwój się narazie to dla mnie zabawa, nawet specjalnie jej szykować nie będe,;) tylko po wierchu by jej zabardzo nie stresować[/quote]
ale ja się nie denerwuję :razz: Też traktuję to jak zabawę, chcę mała przyzwyczajać do wystaw ;)

Posted

Ja na pewno bede i w Grudziądzu i w Inowrocławiu ;) Na jednej z nich będę wystawiać Jessi - jeszcze zobacze na którek no i w Bydgoszczy tez się wystawiać będziemy :loveu:
Coś widzę wątek się rozbujał a taka cisza bbyła ;)

EDIT: Estera .. dopiero zauważyłam , żeś z mojego miasta :D:D Powiedz, z jakiej dzielnicy ??

Posted

[quote name='Estera']ale ja się nie denerwuję :razz: Też traktuję to jak zabawę, chcę mała przyzwyczajać do wystaw ;)[/quote]

Masz rację ważne jest to by przygotować je psychicznie do wejścia na ring, by póżniej same to odbierały jako przyjemność:loveu:

Posted

[quote name='tigrunia']Ja na pewno bede i w Grudziądzu i w Inowrocławiu ;) Na jednej z nich będę wystawiać Jessi - jeszcze zobacze na którek no i w Bydgoszczy tez się wystawiać będziemy :loveu:
Coś widzę wątek się rozbujał a taka cisza bbyła ;)

EDIT: Estera .. dopiero zauważyłam , żeś z mojego miasta :D:D Powiedz, z jakiej dzielnicy ??[/quote]tigrunia my z Wyżyn jesteśmy, a Ty? ;) W jakiej klasie startujecie?

ladyyork- dla mnie Ismena to "dopełnienie" moich marzeń (zawsze chciałam psa, jednego mam już od 3,5 roku, drugiego od kilku dni) związanych z "szaleństwem" na wystawach. dla mnie one raczej nigdy nie będą konkurencją. Chcę aby dla mnie i dla małej była to sama przyjemność zawsze, bez względu na to czy to w szczeniakach,czy w otwartej ;)

Posted

[quote name='Estera']tigrunia my z Wyżyn jesteśmy, a Ty? ;) W jakiej klasie startujecie?

[/quote]
Ale jaja :crazyeye:.. ja z Glinek .. :loveu:
W młodziezy bedziemy

Posted

[quote name='tigrunia']Ale jaja :crazyeye:.. ja z Glinek .. :loveu:
W młodziezy bedziemy[/quote]To może jakieś spotkanko sobie zrobimy? :cool3:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...