Jump to content
Dogomania

Wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

najlepsze jest to jak sędziuje sędzia z danego odziału i nagle Hodowcy tam pracujacy wygrywają.To dopiero mam ubaw:lol: ,ale co tam do tego tez przywykłam:cool3: .

Posted

[quote name='duszek01']najlepsze jest to jak sędziuje sędzia z danego odziału i nagle Hodowcy tam pracujacy wygrywają.To dopiero mam ubaw:lol: ,ale co tam do tego tez przywykłam:cool3: .[/quote]
[CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]Renata coś sugerujesz :cool3:
:evil_lol:[/COLOR][/FONT]
[/CENTER]

Posted

Tak jest zawsze i wszędzie. To żadna nowość. Zawsze się znajdą wystawcy, którzy traktują wystawę jak coś najważniejszego na świecie i nie przyjmą do wiadomości przegranej. Inni traktują to jako dobrą zabawę i możliwość nawiązania nowych kontaktów z miłośnikami rasy:loveu: I o to przede wszystkim chodzi.

Posted

[quote name='nane'][CENTER][FONT=Courier New][COLOR=magenta]Renata coś sugerujesz :cool3: [/COLOR][/FONT]

[FONT=Courier New][COLOR=magenta]:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/CENTER]
[/quote]
a masz cos na sumieniu:lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='duszek01']a masz cos na sumieniu:lol: :lol: :lol:[/quote]
[CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]nie :eviltong:
chociaż jedną klasę na pewno bym
inaczej posędziowała :cool3:
[/COLOR][/FONT][/CENTER]

Posted

[quote name='Magda_Miki']Tak jest zawsze i wszędzie. To żadna nowość. Zawsze się znajdą wystawcy, którzy traktują wystawę jak coś najważniejszego na świecie i nie przyjmą do wiadomości przegranej. Inni traktują to jako dobrą zabawę i możliwość nawiązania nowych kontaktów z miłośnikami rasy:loveu: I o to przede wszystkim chodzi.[/quote]
[CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]Boshe Magda na jakim ty świecie żyjesz :crazyeye:[/COLOR][/FONT]
[FONT=Courier New][COLOR=Magenta]wystawy są po to żeby wygrywać :evil_lol:[/COLOR][/FONT]
[/CENTER]

Posted

[quote name='nane'][CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]Boshe Magda na jakim ty świecie żyjesz :crazyeye:[/COLOR][/FONT]
[FONT=Courier New][COLOR=Magenta]wystawy są po to żeby wygrywać :evil_lol:[/COLOR][/FONT]
[/CENTER]
[/quote]

To też, bo zawsze fajnie jest wygrać, ale ja lubię sobie trochę pogadać, pooglądać piękne psy:loveu:

EDIT Hihi...zabrzmiało to tak jakbym wystawiała psy:) Ale ja mówię z mojego punktu widzenia. Ja tak to bym traktowała

Posted

[quote name='Magda_Miki']To też, bo zawsze fajnie jest wygrać, ale ja lubię sobie trochę pogadać, pooglądać piękne psy:loveu:

EDIT Hihi...zabrzmiało to tak jakbym wystawiała psy:) Ale ja mówię z mojego punktu widzenia. Ja tak to bym traktowała[/quote]
[CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]sugerujesz, że w Koszałkowie nie było fajnej atmosfery :mad:[/COLOR][/FONT]
[/CENTER]

Posted

Atmosfera była super!!!!!!!!!! Dla mnie , to miło spedzony dzień.Bardzo podobało mi sie sędziowanie naszej sędziny od yorkow. Zajełam 4 miejsce, ale było super i na luzie a o to chyba w tym wszystkim chodzi. Kazdy usłyszał coś dobrego o swoim piesku, bo przeciesz nie każdy zaraz musi mieć idealnego psa i wygrywać. Do każdego pieska można sie przyczepic jak sie bardzo chce. Na ciłałkach , w ozdobnych sędzia rewelacja!!!!!!!!. To on miał poczucie humoru , zdrowe podejście do calej wystawy. Wystawa krajowa , to nie jakieś wielkie show, trzeba umieć przegrywać i dobrze sie bawić.Niech takie wystawy pozostaną zachętą do dalszego wystawiania, dla wszystkich nowych wystawców.

Posted

sędzina fakt,bardzo sympatyczna,ale czy taki miły ten dzien,hmmm gdyby pogoda była lepsza to byloby lepiej.Miła to była rozmowa z Madzią hehe!!!

Posted

[quote name='nane'][CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]sugerujesz, że w Koszałkowie nie było fajnej atmosfery :mad:[/COLOR][/FONT]
[/CENTER]
[/quote]

A skąd to wywnioskowałaś?:eviltong: Atmosfera bardzo mi sie podobała:loveu:

Neva ja nawet Ciebie nie widziałam... Gdzie siedziałaś?

Posted

Siedzialam w zielonym namiocie zaraz przy stoliku sędziny.Było nas tam wiecej, ja duzo przesiedziałam na ozdobnych , w ostatniej chwili zdążyłam wystawic moja suczke GREYS .w klasie otwartej.

A Ty gdzie siedzialaś?

Nane widziałam, ale nie zdążyłam nawet podejść.,cały czas miała ludzi wkoło siebie.Nane była po mojej lewej stronie pod drzewkami, czy dobrze mowie??
:loveu:

Posted

[quote name='Neva']Siedzialam w zielonym namiocie zaraz przy stoliku sędziny.Było nas tam wiecej, ja duzo przesiedziałam na ozdobnych , w ostatniej chwili zdążyłam wystawic moja suczke GREYS .w klasie otwartej.

A Ty gdzie siedzialaś?

Nane widziałam, ale nie zdążyłam nawet podejść.,cały czas miała ludzi wkoło siebie.Nane była po mojej lewej stronie pod drzewkami, czy dobrze mowie??
:loveu:[/quote]
[CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]a no byłam :eviltong:[/COLOR][/FONT][COLOR=Magenta]
[/COLOR][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]i Magda_Miki skrywała się pod MOIM NAMIOTEM [/COLOR][/FONT][COLOR=Magenta]
[/COLOR][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]za darmochę przed deszczem :mad:

EDIT: nie wspominając już o przechowywaniu jej torebki
[/COLOR][/FONT][COLOR=Magenta] [/COLOR][/CENTER]

Posted

[quote name='nane'][CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]a no byłam :eviltong:[/COLOR][/FONT][COLOR=Magenta]
[/COLOR][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]i Magda_Miki skrywała się pod MOIM NAMIOTEM [/COLOR][/FONT][COLOR=Magenta]

[/COLOR][/FONT][/CENTER]
[/quote]
To skandal, nie wiem jak to wytrzymałaś:2gunfire:

Posted

[quote name='Neva']To skandal, nie wiem jak to wytrzymałaś:2gunfire:[/quote]
[CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]no właśnie chyba ściągnę jakiś haracz :cool3:[/COLOR][/FONT]
[/CENTER]

Posted

[quote name='nane'][CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]a no byłam :eviltong:[/COLOR][/FONT][COLOR=Magenta]

[/COLOR][/FONT][COLOR=Magenta] [/COLOR][/CENTER][/QUOTE]

Moja torebka to wedrowala:) Na poczatku byla u Renaty pod stolikiem... widzicie jak ja Wam ufam?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...