cardea Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Ok Magda jedno zdjecie -> nic trudno Nadrobiłaś tym na lokacie :loveu:
duszek01 Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 :lol: Magda spisałas sie;),ale tak szczerze dopiero teraz widac jakie psy trafiły na lokaty hehe(tragedia)Oczywiscie nie mówie o wszystkich!!!
Magda Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Masz rację. Też w jednym przypadku nie zgodziłabym się na lokatę, ale ja się nie znam:lol: Tak to jest...
duszek01 Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 znasz się ,jak obserwowałas to widac jak na dłoni;) Jak juz sama będziesz wystawiac to do tego przywykniesz tak jak ja:cool1:
Magda Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Kiedy to będzie:lol: Poczekam aż się sędziowie zmienią:evil_lol:
duszek01 Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 najlepsze jest to jak sędziuje sędzia z danego odziału i nagle Hodowcy tam pracujacy wygrywają.To dopiero mam ubaw:lol: ,ale co tam do tego tez przywykłam:cool3: .
nane Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 [quote name='duszek01']najlepsze jest to jak sędziuje sędzia z danego odziału i nagle Hodowcy tam pracujacy wygrywają.To dopiero mam ubaw:lol: ,ale co tam do tego tez przywykłam:cool3: .[/quote] [CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]Renata coś sugerujesz :cool3: :evil_lol:[/COLOR][/FONT] [/CENTER]
Magda Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Tak jest zawsze i wszędzie. To żadna nowość. Zawsze się znajdą wystawcy, którzy traktują wystawę jak coś najważniejszego na świecie i nie przyjmą do wiadomości przegranej. Inni traktują to jako dobrą zabawę i możliwość nawiązania nowych kontaktów z miłośnikami rasy:loveu: I o to przede wszystkim chodzi.
duszek01 Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 [quote name='nane'][CENTER][FONT=Courier New][COLOR=magenta]Renata coś sugerujesz :cool3: [/COLOR][/FONT] [FONT=Courier New][COLOR=magenta]:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/CENTER] [/quote] a masz cos na sumieniu:lol: :lol: :lol:
nane Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 [quote name='duszek01']a masz cos na sumieniu:lol: :lol: :lol:[/quote] [CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]nie :eviltong: chociaż jedną klasę na pewno bym inaczej posędziowała :cool3: [/COLOR][/FONT][/CENTER]
nane Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 [quote name='Magda_Miki']Tak jest zawsze i wszędzie. To żadna nowość. Zawsze się znajdą wystawcy, którzy traktują wystawę jak coś najważniejszego na świecie i nie przyjmą do wiadomości przegranej. Inni traktują to jako dobrą zabawę i możliwość nawiązania nowych kontaktów z miłośnikami rasy:loveu: I o to przede wszystkim chodzi.[/quote] [CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]Boshe Magda na jakim ty świecie żyjesz :crazyeye:[/COLOR][/FONT] [FONT=Courier New][COLOR=Magenta]wystawy są po to żeby wygrywać :evil_lol:[/COLOR][/FONT] [/CENTER]
Magda Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 [quote name='nane'][CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]Boshe Magda na jakim ty świecie żyjesz :crazyeye:[/COLOR][/FONT] [FONT=Courier New][COLOR=Magenta]wystawy są po to żeby wygrywać :evil_lol:[/COLOR][/FONT] [/CENTER] [/quote] To też, bo zawsze fajnie jest wygrać, ale ja lubię sobie trochę pogadać, pooglądać piękne psy:loveu: EDIT Hihi...zabrzmiało to tak jakbym wystawiała psy:) Ale ja mówię z mojego punktu widzenia. Ja tak to bym traktowała
nane Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 [quote name='Magda_Miki']To też, bo zawsze fajnie jest wygrać, ale ja lubię sobie trochę pogadać, pooglądać piękne psy:loveu: EDIT Hihi...zabrzmiało to tak jakbym wystawiała psy:) Ale ja mówię z mojego punktu widzenia. Ja tak to bym traktowała[/quote] [CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]sugerujesz, że w Koszałkowie nie było fajnej atmosfery :mad:[/COLOR][/FONT] [/CENTER]
Neva Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Atmosfera była super!!!!!!!!!! Dla mnie , to miło spedzony dzień.Bardzo podobało mi sie sędziowanie naszej sędziny od yorkow. Zajełam 4 miejsce, ale było super i na luzie a o to chyba w tym wszystkim chodzi. Kazdy usłyszał coś dobrego o swoim piesku, bo przeciesz nie każdy zaraz musi mieć idealnego psa i wygrywać. Do każdego pieska można sie przyczepic jak sie bardzo chce. Na ciłałkach , w ozdobnych sędzia rewelacja!!!!!!!!. To on miał poczucie humoru , zdrowe podejście do calej wystawy. Wystawa krajowa , to nie jakieś wielkie show, trzeba umieć przegrywać i dobrze sie bawić.Niech takie wystawy pozostaną zachętą do dalszego wystawiania, dla wszystkich nowych wystawców.
duszek01 Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 sędzina fakt,bardzo sympatyczna,ale czy taki miły ten dzien,hmmm gdyby pogoda była lepsza to byloby lepiej.Miła to była rozmowa z Madzią hehe!!!
Magda Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 [quote name='nane'][CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]sugerujesz, że w Koszałkowie nie było fajnej atmosfery :mad:[/COLOR][/FONT] [/CENTER] [/quote] A skąd to wywnioskowałaś?:eviltong: Atmosfera bardzo mi sie podobała:loveu: Neva ja nawet Ciebie nie widziałam... Gdzie siedziałaś?
duszek01 Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Neva ja tez Cię nie kojarze.Jak się Twoja sunia nazywa?
Neva Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Siedzialam w zielonym namiocie zaraz przy stoliku sędziny.Było nas tam wiecej, ja duzo przesiedziałam na ozdobnych , w ostatniej chwili zdążyłam wystawic moja suczke GREYS .w klasie otwartej. A Ty gdzie siedzialaś? Nane widziałam, ale nie zdążyłam nawet podejść.,cały czas miała ludzi wkoło siebie.Nane była po mojej lewej stronie pod drzewkami, czy dobrze mowie?? :loveu:
nane Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 [quote name='Neva']Siedzialam w zielonym namiocie zaraz przy stoliku sędziny.Było nas tam wiecej, ja duzo przesiedziałam na ozdobnych , w ostatniej chwili zdążyłam wystawic moja suczke GREYS .w klasie otwartej. A Ty gdzie siedzialaś? Nane widziałam, ale nie zdążyłam nawet podejść.,cały czas miała ludzi wkoło siebie.Nane była po mojej lewej stronie pod drzewkami, czy dobrze mowie?? :loveu:[/quote] [CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]a no byłam :eviltong:[/COLOR][/FONT][COLOR=Magenta] [/COLOR][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]i Magda_Miki skrywała się pod MOIM NAMIOTEM [/COLOR][/FONT][COLOR=Magenta] [/COLOR][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]za darmochę przed deszczem :mad: EDIT: nie wspominając już o przechowywaniu jej torebki [/COLOR][/FONT][COLOR=Magenta] [/COLOR][/CENTER]
Neva Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 [quote name='nane'][CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]a no byłam :eviltong:[/COLOR][/FONT][COLOR=Magenta] [/COLOR][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]i Magda_Miki skrywała się pod MOIM NAMIOTEM [/COLOR][/FONT][COLOR=Magenta] [/COLOR][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]za darmochę przed deszczem :mad: EDIT: nie wspominając już o przechowywaniu jej torebki [/COLOR][/FONT][/CENTER] [/quote] To skandal, nie wiem jak to wytrzymałaś:2gunfire:
nane Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 [quote name='Neva']To skandal, nie wiem jak to wytrzymałaś:2gunfire:[/quote] [CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]no właśnie chyba ściągnę jakiś haracz :cool3:[/COLOR][/FONT] [/CENTER]
Magda Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 [quote name='nane'][CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]a no byłam :eviltong:[/COLOR][/FONT][COLOR=Magenta] [/COLOR][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]i Magda_Miki skrywała się pod MOIM NAMIOTEM [/COLOR][/FONT][COLOR=Magenta] [/COLOR][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]za darmochę przed deszczem :mad: EDIT: nie wspominając już o przechowywaniu jej torebki [/COLOR][/FONT][COLOR=Magenta] [/COLOR][/CENTER][/QUOTE] Moja torebka to wedrowala:) Na poczatku byla u Renaty pod stolikiem... widzicie jak ja Wam ufam?
Neva Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Dobrze, to na nastepnej wystawie ja zaopiekuje sie twoja torebką.Tylko czy podolam:evil_lol:
nane Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 [CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]Zaufanie to podstawa :cool3:[/COLOR][/FONT] [/CENTER]
Recommended Posts