hariet Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Jak w temacie interesuje mnie szkoła po której mogę być technikiem wet. najlepiej w centrum Polski. Znalazłam szkołę w Wołominie i w Wawie na Kijowskiej. Czy ktoś się tam uczył czy mógłby coś doradzić??? Pozdrawiam Quote
napi718 Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Moja znajoma uczy się w szkole na Kijowskiej. Jest zadowolona, ale niestety o umiejętności praktyczene trzeba się postarać samemu... Dlatego pracuje jako wolontariuszka w lecznicy weterynaryjnej. O szkole w Wołominie nie mam żadnych informacji, ale chyba ciężko będzie z dojazdami. Quote
hariet Posted May 22, 2009 Author Posted May 22, 2009 Dzieki za odpowiedz juz myślałam że nikt tu nie zagląda ;-) No napewno nie ma się co łudzić pratyka i praktyka jest najważniejsza, też planuje wolontariat w lecznicy ale oprócz tego to i papierek by się przydał a na studia za stara jestem ;-) Quote
Mika19 Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Ja kończe właśnie technikum weterynaryjne w Zduńskiej Dąbrowie (ok. Łowicza).Wydaje mi się,że prowadzą zaoczne kształcenie dla dorosłych.Jakbyś była zainteresowana : [url=http://www.zmiany.yoyo.pl/switch.php?co=zaoczna]Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych w Zduńskiej Dąbrowie[/url] :p Quote
ChromosomekX Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 ja polecam technikę weterynarii na Leszno 21 w Warszawie ;] jest dużo taniej niż na kijowskiej ;] Quote
Recommended Posts