AiMiN Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 Jak ja Wam zazdroszczę... talentu, zdjęć i takiego ślubu co na tych fotkach w sepi.... Quote
Wind Posted September 8, 2005 Author Posted September 8, 2005 [quote name='sh_maniak']Wind w jakim programie robisz te cudne ramki? :roll: Mam taka jedna fotke, która chciałam dac do wywołania sobie i próbowałam stworzyc jej taka rameczke i nic :([/quote] Hej :) Wszystko w PhotoShop'ie CS. Generalnie do wszystkiego uzywam tylko tego jednego programu, oraz zainstalowanych do niego plug-in'ow :-) Quote
Wind Posted September 12, 2005 Author Posted September 12, 2005 Moja modelka na wrzesien :lol: [img]http://img303.imageshack.us/img303/9655/img0767xy4lp.jpg[/img] [img]http://img303.imageshack.us/img303/4223/img0770xy2sl.jpg[/img] I moj Model :-) [img]http://img207.imageshack.us/img207/3663/img0714xy5ua.jpg[/img] [img]http://img207.imageshack.us/img207/2500/img0703xy7mg.jpg[/img] Quote
anetta Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Nooo, jesienne kolorki bardzo pasuja do Majki :D Czemu ona nie ma swojej galerii???? :nono: Quote
dbsst Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 [img]http://img303.imageshack.us/img303/9655/img0767xy4lp.jpg[/img] jaka sliczna pani jesien :D Quote
AiMiN Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Facet niestety nie w moim typie, ale psina cudna :D A foty bardzo udane! Quote
aga_ostaszewska Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 [quote name='AiMiN']Facet niestety nie w moim typie, ale psina cudna :D A foty bardzo udane![/quote] Na całe szczęście jest w typie Wind :lol: [b]Wind: [/b]Głaski dla cudnej Majeczki i pozdrowionka dla Marka! Quote
Wind Posted September 13, 2005 Author Posted September 13, 2005 Do sesji, ktora odbedzie sie w czwartek (15.09.05) poszukuje bardzo szczuplej dziewczyny o delikatnych, lub wrecz przeciwnie ostrych i charakterystycznych rysach twarzy (moze byc piegowata). Najwazniejsze, ze ma byc bardzo, bardzo szczupla. Sesja typu "street photo", ktorej tematem przewodnim bedzie kobiecosc. Zdjecia zostana zaprezentowane w projekcie dla Elite Model. Dziewczyny absolutnie nie musi miec nic wspolnego z modelingiem. Wazne aby uosabiala wspolczesne spojrzenie na mloda kobiete/nastolatke :) Zgloszenia (zdjecie calej sylwetki i twarz) bardzo prosze kierowac na mojego maila ;) A co ... troche prywaty uskutecznilam ;) Quote
Teklunia Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 :evil: no nie kiedy odejdziemy od promowania wychudzonych patyczakow, jako idealu kobiecego piekna? sama jestem bardzo szczupla osoba, ale wiele razy slyszalam ze to wcale nie jest ladne i ze kobieta powinna miec kraglosci... a te diabelne pisma i projektanci, ciagle wmawiaja nam cos innego! wystarczy spytac przecietnego faceta z ulicy co mu sie podoba: tyczka czy kobieta... no, to tak sobie pomarudzilam troszke ale Twoje zdjecia, Wind uwielbiam :) Quote
dbsst Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 ishhhhhhhhhhh musze sie wziasc za odchudzanie :lol: Quote
Wind Posted September 13, 2005 Author Posted September 13, 2005 [b]Teklunia,[/b] Ehhh ... ja wiem, wiem ... Ale spojrz na to troche inaczej ;) O ile bardzo szczupla modelka, jak sie na nia tak normalnie patrzy wyglada no coz ... chudo, o tyle na zdjeciach (kamera, aparat foto dodaja kilogramow, nie mowiac juz, ze flash w studio dorzuci kolejne 5 - 10 kg cialka) optycznie zawsze wyglada grubiej niz w realu :( Dlatego do zdjec poszukuje sie glownie "chudosci", aby ta chudosc pokazac jako normalna sylwetke ;) Nie ma sie wtedy problemu z nawet malymi waleczkami tluszczu, ktore w blasku swiatel urastaja do wielkich tlustych placow, tudziez wystajacych brzuszkow, kraglosci na udach i podwojnych podbrodkow ... Z drugiej strony nic na to nie poradze, ze obecnie chcac kupic rozmiar np. 38 w sklepach typu Orsej otrzymuje sie ubranko skrojone jak dla lalki Barbie o rozmiarze 34 :( [b]dbsst, siostra[/b], a Wy z czego, co? :evil: [b] Wciaz poszukuje dziewczyny o rozmiarze 34 - 36![/b] Quote
agnilale Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 Wyslalam ci zdjecia mailem, Agnieszka i yorki Quote
Wind Posted September 13, 2005 Author Posted September 13, 2005 [b]Aga,[/b] Dostalam i dzieki :D :D :D Juz Ci odpowiedzialam :-) Quote
Evelina Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 [quote name='Wind']Ehhh ... ja wiem, wiem ... Ale spojrz na to troche inaczej ;) O ile bardzo szczupla modelka, jak sie na nia tak normalnie patrzy wyglada no coz ... chudo, o tyle na zdjeciach (kamera, aparat foto dodaja kilogramow, nie mowiac juz, ze flash w studio dorzuci kolejne 5 - 10 kg cialka) optycznie zawsze wyglada grubiej niz w realu :( Dlatego do zdjec poszukuje sie glownie "chudosci", aby ta chudosc pokazac jako normalna sylwetke ;) Nie ma sie wtedy problemu z nawet malymi waleczkami tluszczu, ktore w blasku swiatel urastaja do wielkich tlustych placow, tudziez wystajacych brzuszkow, kraglosci na udach i podwojnych podbrodkow ... [/quote]Teraz wiadomo czemu faceci maja takie lepkie lapki i fotom nie wierza :lol: Mialam okazje podziwiac pania Schiffer na wielkim plakacie. Siedziala sobie z waleczkiem tluszczu na brzuchu . Reklamowala akurat bielizne. Boszeeesz Ty moj .... jakie to bylo odrazajace :shake: :lol: Quote
Wind Posted September 13, 2005 Author Posted September 13, 2005 [b]Evelino,[/b] Pani Shiffer jest jedna ... i w jej nawet pryszcz na nosie ujedzie. A cala rzesza przebijajacych sie modelek musi byc albo nadwyraz piekna i fotogeniczna, albo oryginalna i charakterystyczna. Bez wzgledu jednak, jaka jest to nie moze grzeszyc jednym ... a mianowicie waga, ktora nie odpowiada agencji :lol: Quote
sh_maniak Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 [quote name='Wind'] Z drugiej strony nic na to nie poradze, ze obecnie chcac kupic rozmiar np. 38 w sklepach typu Orsej otrzymuje sie ubranko skrojone jak dla lalki Barbie o rozmiarze 34 :( [b]dbsst, siostra[/b], a Wy z czego, co? :evil: [b] Wciaz poszukuje dziewczyny o rozmiarze 34 - 36![/b][/quote] coś z tymi rozmiarami ostatnio chyba jest nie tak, bo ja mam wszystkie ubranka 36-38, a kilka dni temu kupowałam spudnice i w 36 nie weszłam :roll: w 38 tez nie :o , a za to 40 była idealna ... oczy mi normalnie z orbit wyszły, ze ja kupiłam 40 :o Quote
sh_maniak Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 [quote name='Wind'][b]Evelino,[/b] Bez wzgledu jednak, jaka jest to nie moze grzeszyc jednym ... a mianowicie waga, ktora nie odpowiada agencji :lol:[/quote] z ciekawości czystej pytam ...... ile mniej więcej kg ? :roll: Quote
Wind Posted September 13, 2005 Author Posted September 13, 2005 [quote name='sh_maniak'][quote name='Wind'][b]Evelino,[/b] Bez wzgledu jednak, jaka jest to nie moze grzeszyc jednym ... a mianowicie waga, ktora nie odpowiada agencji :lol:[/quote] z ciekawości czystej pytam ...... ile mniej więcej kg ? :roll:[/quote] To zalezy od wzrostu i proporcji pomiedzy masa miesniowa a tkanka tluszczowa modelki. Generalnie zawsze podaje sie wymiary np. wzrost 177, biust 89, talia 60, biodra 89. Wtedy "na oko" a wlasciwie na wymiary widac, ze modelka jest szczupla :-) Quote
sh_maniak Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 zozumiem, że to gdziec do ok 48-55 kg :wink:, albo za duzo :roll: qrcze nie znam sie :lol: :lol: ja całkiem niedawno wazyłam 43 kg i wygladałam jak patyk, brzydko, a te modelki slicznie wygladają, dlatego mysle ze ważą ciut więcej :wink: Quote
Teklunia Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 sh maniak! 43 kg?!? na Boga, to ile TY masz wzrostu i lat??? pytam bo wiem ze przy wzroscie ok 163 (mój) taka waga wyglada fatalnie i ja przynajmniej robilam wszystko, zeby przytyc... udalo sie na szczescie (czego jako 100% kobieta teraz czasem zaluje i narzekam sobie... ;)) Ty chudzinko, zglaszaj sie szybko do Wind :wink: Quote
sh_maniak Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 od lutego nie waże juz 43 kg :roll: .... przytyłam strasznie :( Tekluniu ja mam wiecej niż 163 cm :wink: i wiek ... hym juz cwierc wieku jakis czas temu mineło :roll: Quote
Teklunia Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 cos tak czuje ze jestesmy rowiesnicami :wink: ale mimo tego przytycia, chyba i tak jestes idealna dla Wind, co? :) Quote
Recommended Posts