Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

a jak Wam sie podoba moja najkochansza 5 letnia bratanica??

normalnie jak sie wscieka to nie musi nic mowic bo wzrokiem to ona umie zabijac :D
[img]http://img27.echo.cx/img27/7041/19zv.jpg[/img]
[img]http://img27.echo.cx/img27/3373/311ep.jpg[/img]

Posted

[quote name='adda']Ale ma wielkie gały :o :D[/quote]

szkoda ze jej teraz zjasnialy, bo miala takie czarne wegielki a szkoda, jak sie urodzila byla czarna czyli w moejgo brata a teraz sie robi blondyneczka czyli w bratowa :(

Posted

[quote name='dbsst']ale jest rewelacyjna no widzisz jak ladnie by Ci w jasnych bylo :D[/quote]

no tak tylko ze ona mieszanka (blad z ciemnym ja robili) :D
a mnie niestety dwoje ciemnowlosych , chcialam napisac czarnuchow ale glupio by to brzmialo :lol:

Posted

[quote name='adda'][quote name='Olcia']dbsst, ale ja ciemna jak wegiel czarna baba i do tego krecona :([/quote] [b]Zakręcona.[/b][/quote]

a to swoja droga i z grzecznosci nie zaprzecze :lol:

Posted

[quote name='Olcia']dbsst, ale ja ciemna jak wegiel czarna baba i do tego krecona :([/quote]

hahaha zakrecona babo ja tez czarna wiec wrogom propagande czarnym robie ale co tam dla Wind Systko i jeszcze wiecej ;)

Posted

[quote name='dbsst'][quote name='Olcia']dbsst, ale ja ciemna jak wegiel czarna baba i do tego krecona :([/quote]

hahaha zakrecona babo ja tez czarna wiec wrogom propagande czarnym robie ale co tam dla Wind Systko i jeszcze wiecej ;)[/quote]

ja tyz wszystko procz blondu :D

Posted

no ale ...................... juz jak nie dla mnie to dla Wind ona musi cwiczyc ;)

a my jestesmy jej krolikami doswiadczalnymi hihihiii zaraz mnie oberwie z mojej kroliczej skorki

Posted

[quote name='dbsst']no ale ...................... juz jak nie dla mnie to dla Wind ona musi cwiczyc ;)

a my jestesmy jej krolikami doswiadczalnymi hihihiii zaraz mnie oberwie z mojej kroliczej skorki[/quote]

to zrobmy tak ja sie tez poswiece pod warunkiem ze TY DBSST swiadoma tego przerobisz sie na platynowa bladyne :D

Posted

[quote name='Olcia']a jak Wam sie podoba moja najkochansza 5 letnia bratanica??

normalnie jak sie wscieka to nie musi nic mowic bo wzrokiem to ona umie zabijac :D
[img]http://img27.echo.cx/img27/7041/19zv.jpg[/img]
[img]http://img27.echo.cx/img27/3373/311ep.jpg[/img][/quote]

alez ma sliczne oczeta. :lol:

Posted

[quote name='Olcia'][quote name='dbsst']no ale ...................... juz jak nie dla mnie to dla Wind ona musi cwiczyc ;)

a my jestesmy jej krolikami doswiadczalnymi hihihiii zaraz mnie oberwie z mojej kroliczej skorki[/quote]

to zrobmy tak ja sie tez poswiece pod warunkiem ze TY DBSST swiadoma tego przerobisz sie na platynowa bladyne :D[/quote]

:o ale oczy :roll: i oprawa :roll: i eeeeeeeee :drinking: no hmmmmm

pomysle :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:

Posted

Rzeczywiscie, oczy sa KOSMICZNE! I piekne! Szkoda tylko, ze sa wlasnoscia takiego ... hmmm ... dziecka :(
Ja potrzebuja modelki letniej! ;) I blondi ... ;)

Posted

[quote name='Wind']Rzeczywiscie, oczy sa KOSMICZNE! I piekne! Szkoda tylko, ze sa wlasnoscia takiego ... hmmm ... dziecka :(
Ja potrzebuja modelki letniej! ;) I blondi ... ;)[/quote]

jak juz gad bedzie duzy to sie zglosimy, mam nadzieje ze oczy jej nie znikna :D

Posted

[quote name='dbsst'][quote name='Olcia'][quote name='dbsst']no ale ...................... juz jak nie dla mnie to dla Wind ona musi cwiczyc ;)

to zrobmy tak ja sie tez poswiece pod warunkiem ze TY DBSST swiadoma tego przerobisz sie na platynowa bladyne :D[/quote]

:o ale oczy :roll: i oprawa :roll: i eeeeeeeee :drinking: no hmmmmm

pomysle :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:[/quote]

juz mam po farbe isc??

Posted

[quote name='Wind'][quote name='Agga']no Wind ty to masz wymagania :lol:[/quote]

No wiesz? I Ty Brutusie? ;)[/quote]

upss przeczytała :o :lol: :wink:

Posted

[quote name='Wind']Rzeczywiscie, oczy sa KOSMICZNE! I piekne! Szkoda tylko, ze sa wlasnoscia takiego ... hmmm ... dziecka :(
Ja potrzebuja modelki letniej! ;) I blondi ... ;)[/quote]

no widzisz Dbsst , bo my to takie zimowe czarnuchy jestesmy :wink: