Olcia Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 a jak Wam sie podoba moja najkochansza 5 letnia bratanica?? normalnie jak sie wscieka to nie musi nic mowic bo wzrokiem to ona umie zabijac :D [img]http://img27.echo.cx/img27/7041/19zv.jpg[/img] [img]http://img27.echo.cx/img27/3373/311ep.jpg[/img] Quote
Olcia Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 [quote name='adda']Ale ma wielkie gały :o :D[/quote] szkoda ze jej teraz zjasnialy, bo miala takie czarne wegielki a szkoda, jak sie urodzila byla czarna czyli w moejgo brata a teraz sie robi blondyneczka czyli w bratowa :( Quote
dbsst Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 ale jest rewelacyjna no widzisz jak ladnie by Ci w jasnych bylo :D Quote
Olcia Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 [quote name='dbsst']no Olcia no wez[/quote] cos Ty taka marudna?? a Ty blondyna czy wegielek?? Quote
adda Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 [quote name='Olcia']a Ty blondyna czy wegielek??[/quote] No przeca masz dbsst na frontowej stronie :o Quote
Olcia Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 [quote name='dbsst']ale jest rewelacyjna no widzisz jak ladnie by Ci w jasnych bylo :D[/quote] no tak tylko ze ona mieszanka (blad z ciemnym ja robili) :D a mnie niestety dwoje ciemnowlosych , chcialam napisac czarnuchow ale glupio by to brzmialo :lol: Quote
Olcia Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 dbsst, ale ja ciemna jak wegiel czarna baba i do tego krecona :( Quote
adda Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 [quote name='Olcia']dbsst, ale ja ciemna jak wegiel czarna baba i do tego krecona :([/quote] [b]Zakręcona.[/b] Quote
Olcia Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 [quote name='adda'][quote name='Olcia']dbsst, ale ja ciemna jak wegiel czarna baba i do tego krecona :([/quote] [b]Zakręcona.[/b][/quote] a to swoja droga i z grzecznosci nie zaprzecze :lol: Quote
Olcia Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 Wind czy moja mala czarownica nadaje sie na sesje zdjeciowa?? :D [img]http://img158.echo.cx/img158/5054/504hi.jpg[/img] Quote
dbsst Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 [quote name='Olcia']dbsst, ale ja ciemna jak wegiel czarna baba i do tego krecona :([/quote] hahaha zakrecona babo ja tez czarna wiec wrogom propagande czarnym robie ale co tam dla Wind Systko i jeszcze wiecej ;) Quote
Olcia Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='Olcia']dbsst, ale ja ciemna jak wegiel czarna baba i do tego krecona :([/quote] hahaha zakrecona babo ja tez czarna wiec wrogom propagande czarnym robie ale co tam dla Wind Systko i jeszcze wiecej ;)[/quote] ja tyz wszystko procz blondu :D Quote
dbsst Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 no ale ...................... juz jak nie dla mnie to dla Wind ona musi cwiczyc ;) a my jestesmy jej krolikami doswiadczalnymi hihihiii zaraz mnie oberwie z mojej kroliczej skorki Quote
Olcia Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 [quote name='dbsst']no ale ...................... juz jak nie dla mnie to dla Wind ona musi cwiczyc ;) a my jestesmy jej krolikami doswiadczalnymi hihihiii zaraz mnie oberwie z mojej kroliczej skorki[/quote] to zrobmy tak ja sie tez poswiece pod warunkiem ze TY DBSST swiadoma tego przerobisz sie na platynowa bladyne :D Quote
Agga Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 [quote name='Olcia']a jak Wam sie podoba moja najkochansza 5 letnia bratanica?? normalnie jak sie wscieka to nie musi nic mowic bo wzrokiem to ona umie zabijac :D [img]http://img27.echo.cx/img27/7041/19zv.jpg[/img] [img]http://img27.echo.cx/img27/3373/311ep.jpg[/img][/quote] alez ma sliczne oczeta. :lol: Quote
dbsst Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 [quote name='Olcia'][quote name='dbsst']no ale ...................... juz jak nie dla mnie to dla Wind ona musi cwiczyc ;) a my jestesmy jej krolikami doswiadczalnymi hihihiii zaraz mnie oberwie z mojej kroliczej skorki[/quote] to zrobmy tak ja sie tez poswiece pod warunkiem ze TY DBSST swiadoma tego przerobisz sie na platynowa bladyne :D[/quote] :o ale oczy :roll: i oprawa :roll: i eeeeeeeee :drinking: no hmmmmm pomysle :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
Wind Posted May 10, 2005 Author Posted May 10, 2005 Rzeczywiscie, oczy sa KOSMICZNE! I piekne! Szkoda tylko, ze sa wlasnoscia takiego ... hmmm ... dziecka :( Ja potrzebuja modelki letniej! ;) I blondi ... ;) Quote
Olcia Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 [quote name='Wind']Rzeczywiscie, oczy sa KOSMICZNE! I piekne! Szkoda tylko, ze sa wlasnoscia takiego ... hmmm ... dziecka :( Ja potrzebuja modelki letniej! ;) I blondi ... ;)[/quote] jak juz gad bedzie duzy to sie zglosimy, mam nadzieje ze oczy jej nie znikna :D Quote
Wind Posted May 10, 2005 Author Posted May 10, 2005 [quote name='Agga']no Wind ty to masz wymagania :lol:[/quote] No wiesz? I Ty Brutusie? ;) Quote
Olcia Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='Olcia'][quote name='dbsst']no ale ...................... juz jak nie dla mnie to dla Wind ona musi cwiczyc ;) a my jestesmy jej krolikami doswiadczalnymi hihihiii zaraz mnie oberwie z mojej kroliczej skorki[/quote] to zrobmy tak ja sie tez poswiece pod warunkiem ze TY DBSST swiadoma tego przerobisz sie na platynowa bladyne :D[/quote] :o ale oczy :roll: i oprawa :roll: i eeeeeeeee :drinking: no hmmmmm pomysle :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:[/quote] juz mam po farbe isc?? Quote
Agga Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 [quote name='Wind'][quote name='Agga']no Wind ty to masz wymagania :lol:[/quote] No wiesz? I Ty Brutusie? ;)[/quote] upss przeczytała :o :lol: :wink: Quote
Olcia Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 [quote name='Wind']Rzeczywiscie, oczy sa KOSMICZNE! I piekne! Szkoda tylko, ze sa wlasnoscia takiego ... hmmm ... dziecka :( Ja potrzebuja modelki letniej! ;) I blondi ... ;)[/quote] no widzisz Dbsst , bo my to takie zimowe czarnuchy jestesmy :wink: Quote
Recommended Posts