Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Dsst, Ajka, świetne zdjęcia. :)

Wind, rzeczywiście wiele nudą, zróbże coś... :wink: Nawet starsze fotki chętnie obejrzę, wszystkie, po prostu wszystkie zdjęcia Twojego autorstwa. :D

Czekam... 8) :lol:

Posted

Hejka :-)

Nie wiedzialam, ze tutaj takie poruszenie ;) Nie zawsze robie zdjacia takie jak chce :( i czasami musze robic takie jakie wymagane sa akurat na zajeciach ... Za chwile, zamiast do studia ide do lazienki ;) realizowac temat:

ukryty wymiar :lol:

tylko bez zbereznych skojarzen prosze :cunao::cunao::cunao::cunao:

Bede "zamrazac" krople wody w rozniastych ukladach, a potem robic z nich wolne interpretacje 8) , a moze jakies montaze ...
Wisi nade mna tez temat "ukryta gra przedmiotow" .... buuuu ... nie lubie zdjec, na ktorych nie ma nikogo zywego :-?
Za tydzien lub dwa bede fotografowac fajny projekt i pewnie go pokaze. Niektorych komercyjnych fot, nie wolno mi jednak pokazywac ... sa wlasnoscia Klienta i znajda sie w obiegu "w swoim czasie".

[b]A moze dla odmiany znajdzie sie jakas Dogomaniaczka/Dogomaniak ze swoja polowica, ktorzy chca miec pare fajnych zdjec? Chetnie Ich zaprosze do studia[/b] 8)

Posted

[quote name='dbsst']no prosze ZAKOCHANI do WIND[/quote]

dbsst, taka wymagajac to ja nie jestem 8) Wystarczy jak bedzie pare laczyla namietnosc :lol:

BTW Bryza dziekuje za foty :D Baaardzo sie spodobaly :-)

Posted

Body painting super!

[b]Wind:[/b] My niestety na parę do foto chyba sie nie nadajemy, bo... wyglądalibysmy jak Flip i Flab. Maciek wysoki i chuda, a ja ... :lol: Ale jakbyś nikogo nie znalazła, to My jestesmy chetni :wink:

Posted

Wind

gadalam z moim TZ i on powiedzial ze chetnie ale za dwa miechy :evil:

zdziwil mnie i milo zaskoczyl

wiec jakbys za dwa miechy poszukiwala pary pokemonow to my sie piszemy ;)

Posted

[b]dbsst,[/b]

Hmmm ... powiedz Lubemu, ze wszystko co trzeba moge mu dorobic w PS ;) Do wyboru do koloru: kedziorki blond jak u kupidyna, lub dlugie i gladkie jak z epoki dzieci-kwiatow, albo moze krotkie i wyzelowane jak u wspolczesnego japiszona ... up to you 8)

No co jest z tymi Parami? Nikt nie jest chetny na juz? :-? :(

Posted

[quote]No co jest z tymi Parami? Nikt nie jest chetny na juz? [/quote]

My sie zgłaszaliśmy, ale... nikt nie zauważył :wink:

[quote name='aga_ostaszewska'][b]Wind:[/b] My niestety na parę do foto chyba sie nie nadajemy, bo... wyglądalibysmy jak Flip i Flab. Maciek wysoki i chuda, a ja ... :lol: Ale jakbyś nikogo nie znalazła, to My jestesmy chetni :wink:[/quote]

Posted

[b]aga,[/b]

Sorry ... qrcze niby fotograf ze mne a taki slepy :lol: :lol: :lol:
Jak to wysoki i chudy? Skrobnij mi maila jak to z Wami tak na prawde jest i czy Twoj TZ pokaze tors ... bo mam wizje z silnym torsem oplatajacym Ukochana :-) Czekam niecierpliwie! :-)

Posted

Dziękuję :modla:

Życzę Wszystkim kobitkom pogody ducha i samych szczęśliwych dni :calus: Żeby Wind robiła dalej takie piękne fotki i żeby każda kobieta widziała siebie taką, jaką chce się zobaczyć :)

Posted

Wielki dzięki dziewczyny wszystkiego naj od moich panów :D

[URL=http://www.imageshack.us][img]http://img97.exs.cx/img97/2520/img03156ak.jpg[/img][/URL]