Gofi Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 Jeju to jest śliczne :o :o Wind gratuluje talentu! dbsst te fotki są świetne! Quote
Dalma&Maja Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 Dsst, Ajka, świetne zdjęcia. :) Wind, rzeczywiście wiele nudą, zróbże coś... :wink: Nawet starsze fotki chętnie obejrzę, wszystkie, po prostu wszystkie zdjęcia Twojego autorstwa. :D Czekam... 8) :lol: Quote
Wind Posted March 6, 2005 Author Posted March 6, 2005 Hejka :-) Nie wiedzialam, ze tutaj takie poruszenie ;) Nie zawsze robie zdjacia takie jak chce :( i czasami musze robic takie jakie wymagane sa akurat na zajeciach ... Za chwile, zamiast do studia ide do lazienki ;) realizowac temat: ukryty wymiar :lol: tylko bez zbereznych skojarzen prosze :cunao::cunao::cunao::cunao: Bede "zamrazac" krople wody w rozniastych ukladach, a potem robic z nich wolne interpretacje 8) , a moze jakies montaze ... Wisi nade mna tez temat "ukryta gra przedmiotow" .... buuuu ... nie lubie zdjec, na ktorych nie ma nikogo zywego :-? Za tydzien lub dwa bede fotografowac fajny projekt i pewnie go pokaze. Niektorych komercyjnych fot, nie wolno mi jednak pokazywac ... sa wlasnoscia Klienta i znajda sie w obiegu "w swoim czasie". [b]A moze dla odmiany znajdzie sie jakas Dogomaniaczka/Dogomaniak ze swoja polowica, ktorzy chca miec pare fajnych zdjec? Chetnie Ich zaprosze do studia[/b] 8) Quote
Basenji Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 Szkoda, że miszkam tak daleko, bo pewnie bym się skusił :lol: Zdrówko Quote
Wind Posted March 6, 2005 Author Posted March 6, 2005 [quote name='dbsst']no prosze ZAKOCHANI do WIND[/quote] dbsst, taka wymagajac to ja nie jestem 8) Wystarczy jak bedzie pare laczyla namietnosc :lol: BTW Bryza dziekuje za foty :D Baaardzo sie spodobaly :-) Quote
dbsst Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 hihihi ja to wiem jak sie podlizac ;) oj dobra ZNAMIETNIALI do WIND ;) :lol: Quote
aga_ostaszewska Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 Body painting super! [b]Wind:[/b] My niestety na parę do foto chyba sie nie nadajemy, bo... wyglądalibysmy jak Flip i Flab. Maciek wysoki i chuda, a ja ... :lol: Ale jakbyś nikogo nie znalazła, to My jestesmy chetni :wink: Quote
dbsst Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 Wind gadalam z moim TZ i on powiedzial ze chetnie ale za dwa miechy :evil: zdziwil mnie i milo zaskoczyl wiec jakbys za dwa miechy poszukiwala pary pokemonow to my sie piszemy ;) Quote
malawaszka Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 a co? przez te dwa miechy będzie się odchydał czy przytywał, a może na siłownię poleci?? :lol: :wink: Quote
dbsst Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 hahaha mysle ze nad zakolami chce popracowac ;) Quote
dbsst Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 no bonie wiem o co innego moze mu chodzic gorszy jest jak baba :evil: Quote
Cola Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 hihi....facet = duuuuuże dziecko chyba nie będzie sobie włosów doklejał...tylko drabinkę ćwiczył :lol: Quote
dbsst Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 nie wiem bo On dla mnie jest baaaaaardzo okej a jakies jazdy robi no coz Quote
Wind Posted March 6, 2005 Author Posted March 6, 2005 [b]dbsst,[/b] Hmmm ... powiedz Lubemu, ze wszystko co trzeba moge mu dorobic w PS ;) Do wyboru do koloru: kedziorki blond jak u kupidyna, lub dlugie i gladkie jak z epoki dzieci-kwiatow, albo moze krotkie i wyzelowane jak u wspolczesnego japiszona ... up to you 8) No co jest z tymi Parami? Nikt nie jest chetny na juz? :-? :( Quote
Cola Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 Tak na gwałt parę to ciężko znaleźć :wink: Chyba, że dbsst namówi swojego TZ :) Quote
dbsst Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 ja sobie mysle ze Adda jest chetna ale ma leki takie jak i ja milam przed podjeciem decyzji ;) on sie nie zgadza :( Quote
aga_ostaszewska Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 [quote]No co jest z tymi Parami? Nikt nie jest chetny na juz? [/quote] My sie zgłaszaliśmy, ale... nikt nie zauważył :wink: [quote name='aga_ostaszewska'][b]Wind:[/b] My niestety na parę do foto chyba sie nie nadajemy, bo... wyglądalibysmy jak Flip i Flab. Maciek wysoki i chuda, a ja ... :lol: Ale jakbyś nikogo nie znalazła, to My jestesmy chetni :wink:[/quote] Quote
Wind Posted March 6, 2005 Author Posted March 6, 2005 [b]aga,[/b] Sorry ... qrcze niby fotograf ze mne a taki slepy :lol: :lol: :lol: Jak to wysoki i chudy? Skrobnij mi maila jak to z Wami tak na prawde jest i czy Twoj TZ pokaze tors ... bo mam wizje z silnym torsem oplatajacym Ukochana :-) Czekam niecierpliwie! :-) Quote
baskomaniak Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 [color=brown][size=6]Panowie, Zdrowie Pań [/size][/color][img]http://manu.dogomania.pl/emot/szampan.gif[/img] [img]http://img53.exs.cx/img53/1526/rozadm2tl.jpg[/img] Quote
Cola Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 Kobitki dostałyśmy piękną różyczkę :) [b]baskomaniak[/b] , [b]Basenji[/b] dziękuję Quote
KORONA Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 Dziękuję :modla: Życzę Wszystkim kobitkom pogody ducha i samych szczęśliwych dni :calus: Żeby Wind robiła dalej takie piękne fotki i żeby każda kobieta widziała siebie taką, jaką chce się zobaczyć :) Quote
Patka Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 Wielki dzięki dziewczyny wszystkiego naj od moich panów :D [URL=http://www.imageshack.us][img]http://img97.exs.cx/img97/2520/img03156ak.jpg[/img][/URL] Quote
Recommended Posts