iwlajn Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Dawaj Gosiu zdjęcia, jakiekolwiek:) A może tym staruszkom, ślepaczkom wątek założyć? Matko, ile tych nieszczęść. I tak jak mówisz, nie wiadomo któremu pomóc najpierw. Quote
GochaT Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Na szybko zrobimy wątek Aresowi 13-letniemu jamnikowi ale to jutro bo dzisiaj jeszcze kupa roboty tyle co z działki wróciłam - on tam umrze z rozpaczy Quote
stonka1125 Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 gocha,ZDJĘCIA!ta głowa naprawdę nie wyglada dobrze,misza nie ma przed sobą stu lat zycia,ma coraz mniej czasu,nie chce zeby znowu było za późno! Quote
stonka1125 Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 głowa miszy wygląda brzydko [IMG]http://img15.imageshack.us/img15/4527/dsc00840ihc.jpg[/IMG] lepiej nie bedzie jezeli nic sie z tym nie zrobi:shake: Quote
GochaT Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 tak chcę tam pojechać z wetem tylko że on wraca za tydzień z urlopu damy radę Miszka trzymaj się miziaku ciotki nadchodzą (byle nie było burzy - taksię boi bidulek) Quote
iwlajn Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 No rzeczywiście, coś się z główką dzieje:( Gosiu, czekamy na wieści od weta. A schroniskowy go oglądał? Quote
stonka1125 Posted August 8, 2009 Author Posted August 8, 2009 [quote name='iwlajn']A schroniskowy go oglądał?[/quote] no na pewno,i co z tego? Quote
stonka1125 Posted August 9, 2009 Author Posted August 9, 2009 [quote name='iwlajn']No i co powiedział?[/quote] nic nie wiem,tam jest marna opieka medyczna,prawie wszystkie które udało nam się ze schronu zabrac miały jakies grzyby,wirusy ,zmiany skórne i rózne inne dolegliwości które mozna było wyleczyć(zeby nie było,że szkaluje lub oskarżam bezpodstawnie to mam do wglądu dokumentacje od niezależnych wetów z całej polski) Quote
GochaT Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 ten schroniskowy twierdzi że on to miał zawsze (od 5 lat przebywa w radlinie) to od pogryzienia ale on tego nie miał bo za każdym razem się miziamy i nie widziałam tego nigdy , nasz weterynarz wraca z urlopu w przyszłym tyg. może uda nam się coś z tym zrobić Quote
iwlajn Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Co te psy by bez Was, dziewczyny, zrobiły. Ile już wyciągnęłyście ze schronu. Wspaniała robota. A odnośnie Miszy - czekamy w takim razie na diagnozę. Quote
GochaT Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Nie mam juś siły a jak sobie pomyślę o tym co on przeżywał w tą ostatnią burzę boi się niemiłosiernie................wet na razie po urlopie ma tylu pacjentów ,że nie ma szans na wizyte w radlinie ale będę uderzać do innego może się uda Quote
stonka1125 Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 misiak ma szanse na hotelik ,jakos tak we wrzesniu,będa potrzebne deklaracje:razz:mam nadzieje że się uda,jak nie to kiszka............. Quote
izzie1983 Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Ooo no to świetnie, trzymam kciuki! Niestety finansowo nie mogę za bardzo wspomóc, przynajmniej na razie, chyba że sytuacja będzie podbramkowa... :roll: Quote
stonka1125 Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 [quote name='izzie1983']Ooo no to świetnie, trzymam kciuki! Niestety finansowo nie mogę za bardzo wspomóc, przynajmniej na razie, chyba że sytuacja będzie podbramkowa... :roll:[/quote] powolutku,jeszcze mamy tam dziewczynke w kojcu,jak kojec się zwolni to chciałybysmy wysłać w podróż miszę,mam nadzieje że schron zrozumie ze chodzi o psy a nie o szafki kuchenne........... Quote
GochaT Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 wczoraj był weterynarz w schronisku ,były to pierwsze odwiedziny więc nie ogarnął tego wszystkiego - Miszki nawet nie widział bo tam tyle tego potrzebującego on po prostu musi wyjechać w jakieś dobre miejsce Quote
stonka1125 Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 jeżeli misza pojedzie do hoteliku([B]jeżeli????[/B])będziemy potrzebowali deklaracji:razz:więc można się deklarować,misza ma zmienić inną sunię w hotelu (ale tak ostrożnie bo wiecie jak jest,nie lubię się cieszyć na zapas)nasze deklarację pozostaną niezmienne i pójdą na niego,jutro będę dzwonić do hoteliku jaka kwota byłaby potrzebna na miesiąc,tak że potrzebujemy deklaracji,nie wpłacamy nigdzie ale jak ktoś ma nadmiar gotówki to może się deklarować:razz:gdyby miszy nie było pisane,zawsze można się wycofać......[COLOR=MediumTurquoise].....chociaż mam nadzieje że pojedzie...[/COLOR].... Quote
izzie1983 Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Jeśli 50% moich deklaracji wyjedzie do Niemiec ;) (w pierwszej połowie września) to się dorzucę, aczkolwiek skromniutko niestety, grosze niemal :-( Quote
stonka1125 Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 [quote name='izzie1983']Jeśli 50% moich deklaracji wyjedzie do Niemiec ;) (w pierwszej połowie września) to się dorzucę, aczkolwiek skromniutko niestety, grosze niemal :-([/quote] a i grosze miłe będą dla naszych oczu:lol: Quote
stonka1125 Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 miszka jest kiepski troszkę,to znaczy z niego taki twardziel jest,ale ma mocno zaropiałe oczko jedno i ta zmaina na głowie tez dobrze nie wygląda,jutro ide do weta z lunką i popytam czy go widział w schronie ,jak nie to nadam mu miszkę,taki kochany pierdziel to jest,żebym się miała z....ć to go zabiorę ze schronu[SIZE=1][COLOR=DarkOrange].....obiecałam mu.....[/COLOR][/SIZE] Quote
GochaT Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Nooooooooooooo jest miziak ale facjatę ma niewymiarową na zdjęciach a w rzeczywistości misiaczek na kolanka!!! Quote
Recommended Posts