Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dawaj Gosiu zdjęcia, jakiekolwiek:)
A może tym staruszkom, ślepaczkom wątek założyć? Matko, ile tych nieszczęść. I tak jak mówisz, nie wiadomo któremu pomóc najpierw.

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na szybko zrobimy wątek Aresowi 13-letniemu jamnikowi ale to jutro bo dzisiaj jeszcze kupa roboty tyle co z działki wróciłam - on tam umrze z rozpaczy

Posted

tak chcę tam pojechać z wetem tylko że on wraca za tydzień z urlopu damy radę Miszka trzymaj się miziaku ciotki nadchodzą (byle nie było burzy - taksię boi bidulek)

Posted

[quote name='iwlajn']No i co powiedział?[/quote]
nic nie wiem,tam jest marna opieka medyczna,prawie wszystkie które udało nam się ze schronu zabrac miały jakies grzyby,wirusy ,zmiany skórne i rózne inne dolegliwości które mozna było wyleczyć(zeby nie było,że szkaluje lub oskarżam bezpodstawnie to mam do wglądu dokumentacje od niezależnych wetów z całej polski)

Posted

ten schroniskowy twierdzi że on to miał zawsze (od 5 lat przebywa w radlinie) to od pogryzienia ale on tego nie miał bo za każdym razem się miziamy i nie widziałam tego nigdy , nasz weterynarz wraca z urlopu w przyszłym tyg. może uda nam się coś z tym zrobić

Posted

Co te psy by bez Was, dziewczyny, zrobiły.
Ile już wyciągnęłyście ze schronu. Wspaniała robota.
A odnośnie Miszy - czekamy w takim razie na diagnozę.

Posted

Nie mam juś siły a jak sobie pomyślę o tym co on przeżywał w tą ostatnią burzę boi się niemiłosiernie................wet na razie po urlopie ma tylu pacjentów ,że nie ma szans na wizyte w radlinie ale będę uderzać do innego może się uda

Posted

[quote name='izzie1983']Ooo no to świetnie, trzymam kciuki! Niestety finansowo nie mogę za bardzo wspomóc, przynajmniej na razie, chyba że sytuacja będzie podbramkowa... :roll:[/quote]
powolutku,jeszcze mamy tam dziewczynke w kojcu,jak kojec się zwolni to chciałybysmy wysłać w podróż miszę,mam nadzieje że schron zrozumie ze chodzi o psy a nie o szafki kuchenne...........

Posted

wczoraj był weterynarz w schronisku ,były to pierwsze odwiedziny więc nie ogarnął tego wszystkiego - Miszki nawet nie widział bo tam tyle tego potrzebującego
on po prostu musi wyjechać w jakieś dobre miejsce

Posted

jeżeli misza pojedzie do hoteliku([B]jeżeli????[/B])będziemy potrzebowali deklaracji:razz:więc można się deklarować,misza ma zmienić inną sunię w hotelu (ale tak ostrożnie bo wiecie jak jest,nie lubię się cieszyć na zapas)nasze deklarację pozostaną niezmienne i pójdą na niego,jutro będę dzwonić do hoteliku jaka kwota byłaby potrzebna na miesiąc,tak że potrzebujemy deklaracji,nie wpłacamy nigdzie ale jak ktoś ma nadmiar gotówki to może się deklarować:razz:gdyby miszy nie było pisane,zawsze można się wycofać......[COLOR=MediumTurquoise].....chociaż mam nadzieje że pojedzie...[/COLOR]....

Posted

[quote name='izzie1983']Jeśli 50% moich deklaracji wyjedzie do Niemiec ;) (w pierwszej połowie września) to się dorzucę, aczkolwiek skromniutko niestety, grosze niemal :-([/quote]

a i grosze miłe będą dla naszych oczu:lol:

Posted

miszka jest kiepski troszkę,to znaczy z niego taki twardziel jest,ale ma mocno zaropiałe oczko jedno i ta zmaina na głowie tez dobrze nie wygląda,jutro ide do weta z lunką i popytam czy go widział w schronie ,jak nie to nadam mu miszkę,taki kochany pierdziel to jest,żebym się miała z....ć to go zabiorę ze schronu[SIZE=1][COLOR=DarkOrange].....obiecałam mu.....[/COLOR][/SIZE]