Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='mru']brązowy jak kupa :P hihi

fajny jest, nie taki zły ;)
gdzie on jest? :) dopisz to może[/quote]

No właśnie, gdzie mieszka taki śliczny pies - jakieś namiary by się przydały...

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tak naprawde,to nawet nie mam na niego pomysłu,nie wiem co byłoby dla niego najlepsze,nie wiem czy szukac mu od razu domu stałego,czy tymczasu,podobno nie przepada za innymi psami,nie chce żeby tam umarł ,on tak bardzo potrzebuje kontaktu z człowiekiem............

[SIZE=1]
i taki mały off ,zajrzyjcie,w zamościu znowu źle,wolontariat wyrzucony,psy znowu bedą umierać na potęge
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/f28/piekna-plochliwa-marmurkowa-fionka-w-obozie-zaglady-pilnie-dt-138220/"]Piękna ale płochliwa - marmurkowa Fionka w obozie zagłady... PILNIE DT !!![/URL][/SIZE]

Posted

szkoda że nic z tego nie wyszło,bo to świetny kontakt na zagraniczne adopcje,parę psów z radlina juz tam pojechało,są wiesci z nowych domków,zdjęcia ,czyli wszystko to na czym nam najbardziej zależy w adopcjach zagranicznych...

Posted

Jeśli te adopcje naprawdę są takie na poziomie (chodzi mi o to, że są wiadomości) to przykra sprawa, że z Miszą nie wyszło. Jak ktoś napisze dobry tekst do ogłoszeń to ja mu zrobię na 11 popularnych portalach, może coś się ruszy... :cool1:

Posted

Nie ma pośpiechu :-) Coś mi wypadło i w sumie dopiero środa - czwartek będę wolniejsza. W przyszłym tygodniu zaczynam pracę i muszę się starać, żeby dobrze wypaść, bo mam 2 tygodniowy okres próbny. Więc nie śpiesz się, pewnie w przyszły piątek na luzie siądę do ogłoszeń, jeszcze jednej suczynce obiecałam zrobić.

Posted

izzie,miałam małą kołomyje ale wszystko sie powoli układa ,jak najprędzej napisze tekst do ogłoszen dla miszy,dzięki za wszystko,ja zrobię mu allegro,mam nadzieje ,że uda mi sie wyrwać do schroniska w niedzielę to wymyziam pierdziela od ciotek i zobaczę co tam u niego.

Posted

[quote name='izzie1983']Nie ma pośpiechu :-) Coś mi wypadło i w sumie dopiero środa - czwartek będę wolniejsza. W przyszłym tygodniu zaczynam pracę i muszę się starać, żeby dobrze wypaść, bo mam 2 tygodniowy okres próbny. Więc nie śpiesz się, pewnie w przyszły piątek na luzie siądę do ogłoszeń, jeszcze jednej suczynce obiecałam zrobić.[/quote]

Post mi skoczył. Czemu oni nie naprawiają tych problemów. To już tyle czasu się ciągnie... :placz:

Posted

a nasz misza wywinął numer nad numerami(pewnie ze strachu bo burza straszna była w nocy)nie wiadomo jakim cudem wydostał sie z kojca,ale faktem jest ze się wydostał,polatał z drugim kawalerem po wybiegu(wszyscy się dziwią że go nie zjadł),potem wyskoczyli( tez nie wiadomo jak) na drugi wybieg jak rano przyszli pracownicy to byli bardzo z siebie zadowoleni ,porządzili sobie chłopcy,na szczęści misza jest w jednym kawałku i bardzo był zadowolony jak go troszke poczochrałam,zauważyłam(nie chciałam wczesniej o tym pisac bo nie byłam pewna,ale widziałam to już któryś raz) że misza zawsze ma czysty boks,troszkę sianka i zadnej kupy ani nawet siusiu,wiem ze maja sprzatane, ale reszta zazwyczaj ma niezłe bagienko ,a on nie,myslę że załatwia się tylko na dworze

Posted

jeszcze nie napisałam ,ale za to mam coś.....
żeby nie było wątpliwości,misza sie uśmiecha(biedny ten ryjek ma)
[IMG]http://img93.imageshack.us/img93/4231/p6050099.jpg[/IMG]
i siusiu robi:cool3:
[IMG]http://img199.imageshack.us/img199/7856/p6050100.jpg[/IMG]
nie wydawało mi się ,misza nie załatwia się w boksie w ogóle,tylko jak wychodzi,przecież to skarb jest...

Posted

Bardzo ładnie się Misza uśmiecha, no co chcesz? ;) Ja dziś zaliczyłam kolejny rzut ogłoszeń, tym razem dla Nelly. Jak tylko będzie tekścik wezmę się za Miszę, ale najpierw załatw wszystkie najważniejsze swoje sprawy :-)

Posted

nie napisałam dzisiaj bo mam nadzieje dorwać sie jutro do kartoteki(nikt dzisiaj nie miał czasu żeby mi pokazac miszowe dokumenty:mad:) i dowiedzieć się skąd ten nasz miś sie wziął,bardzo ciekawa jestem,jak sie nie dorwę to i tak jutro mu napiszę,cały czas martwię się że on zupełnie nie ma szans na nic:shake:jest taki smieszny,jak wybiega z boksu to stara sie podskakiwać i wygłupiac,zupełnie jak szczyl,widac jak sie podnosi że go bolą stawy,ale jak sie rozbiega to dzik po prostu i tak się wtula w człowieka,kochany............

Posted

MISZA,duży ,brązowy i sam...Misza jest fantastycznym psem,nie młodym,nie ślicznym,niepotrzebnym,ma wiele zalet,ale po co komuś zalety miszy,no po co,przecież to tylko stary pies,stary pies któremu nic nie potrzeba,nie wiem jak misza znalazł się w schronisku,ale siedzi tam już cztery lata ,na pewno miał wypadek,to zmieniło jego pyszczek ze słodkiego w diaboliczny,ale ta zmiana nie spowodowała zmiany charakteru miszy,nadal jest fantastycznym psem,misza jest wykastrowany i gotowy do adopcji,potrzebuje własnego domu,domu w którym ktoś go pokocha,pokocha miłością prawdziwą,taką na dobre i na złe,pokochaj miszę..........................

izzy,to tak na szybko do ogłoszeń,nic nowego nie wiem,jak będę coś wiedziała to uzupełnimy ........

Posted

Fajne. :lol: Nie obiecuję, że zdążę przed weekendem. Dużo pracy, a w czwartek rano wyjeżdżam, ale jeśli nie to jak wrócę od razu się biorę. Jaki numer w ogłoszeniach podawać?

Posted

Co z tym numerem telefonu? :oops:

Sformatowałam Twój tekst do ogłoszeń:
[QUOTE] Misza - duży, brązowy i sam... Misza jest fantastycznym psem, nie młodym, nie ślicznym, niepotrzebnym, ma wiele zalet, ale po co komuś zalety Miszy? No po co? Przecież to tylko stary pies, stary pies, któremu nic nie potrzeba. Nie wiem jak Misza znalazł się w schronisku, ale siedzi tam już cztery lata. Na pewno miał wypadek, to zmieniło jego pyszczek ze słodkiego w diaboliczny, ale ta zmiana nie spowodowała zmiany charakteru Miszy. Nadal jest fantastycznym psem! Misza jest wykastrowany i gotowy do adopcji ,potrzebuje własnego domu, domu, w którym ktoś go pokocha, pokocha miłością prawdziwą, taką na dobre i na złe. A może to będzie Twój dom? Pokochaj Miszę…
[/QUOTE]