Koperek Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 DZIECIAK SZUKA CHOCIAŻ TYMCZASU! TERAZ JEST PIĘKNY I KOCHANY, A BĘDZIE JESZCZE DUŻY:loveu: Śliczny, całuśny i miziuś!:loveu: Największy z boksu- łapkę ma sporą to i mały nie urośnie ;) Liczy sobie około 8 miesięcy (na oko) i powinien znaleźć super domek wśród miłośników psów! A nie jakiś zimny beton, na którym spędzi swoje całe życie, udając że pilnuje:roll: Znaleziony 10.05.09r. Tak naprawdę mogę go zabrać JUŻ, bo i tak na psa bez oczka chętnych kolejka czekać nie będzie:shake: Błagam dogomaniaków:modla::modla::modla:- znajdźmy małemu super domek, w którym jego niedołęstwo nie będzie brane pod uwagę!!! Jego nr schron. 731/09, a mój 605095144. Quote
Koperek Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 GoskaGoska napisał(a):a nie dalo by sié ladniejszych fotok - kurcze trzeba szukac - i to szybko, ale zdjécia jakies piékne by sié przydaly No pewnie, że będą lepsze zdjęcia, ale dzisiaj byłam za ładnie ubrana, żeby się w gównach paplać:eviltong: Quote
GoskaGoska Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 a nie dalo by sié ladniejszych fotok - kurcze trzeba szukac - i to szybko, ale zdjécia jakies piékne by sié przydaly Quote
beka Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Psie dziecko w schronie..biedulek. BTW co to za czarne kudłate za małym...? Quote
Koperek Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 beka napisał(a):BTW co to za czarne kudłate za małym...? Takie śmieszne coś;)- też dziecko kilkumiesięczne. Quote
beka Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Koperek napisał(a):Takie śmieszne coś;)- też dziecko kilkumiesięczne. a cykniesz mu fotke? Quote
Koperek Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 beka napisał(a):a cykniesz mu fotke? Mogę mu cyknąc, tylko dzieci z tego boksu dość szybko znajdują domki, więc może go za chwilkę nie być ;) Quote
GoskaGoska Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 no widzisz niby szybko znajdują - a taki CHojraczek od szczeniaka siedzi. Z jednej strony fakt szkoda czasu na młodziaki, bo szybko idą, ale...ale czasami jakiś nie ma szczęścia i się zasiedzi , wlasciwie takie co siedzą parę miesięcy juz się lampka powinna zapalic, no tylko kto to ma ogarnąć wszytsko :shake: Quote
Koperek Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 GoskaGoska napisał(a):wlasciwie takie co siedzą parę miesięcy juz się lampka powinna zapalic, no tylko kto to ma ogarnąć wszytsko :shake: No staram się;), tylko też wszystkich psów nie jestem w stanie znać i spamiętać. Ogarnąć to jest bardzo ciężko i dlatego wynajduję młodziaki, żeby latami w schronie nie siedziały... Quote
MartynaP Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 ludzie sa beznadziejni,ze bez oczka to juz gorszy :shake: koperek masz szanse na jeszcze jakies zdjecia? Quote
Koperek Posted May 28, 2009 Author Posted May 28, 2009 MartynaP napisał(a):koperek masz szanse na jeszcze jakies zdjecia? Już nie zrobię lepszych fotek :shake: Chłopaczek znalazł domek! :) Ale nie taki do pilnowania, tylko taki do kochania!:multi::multi::multi: Quote
xmartix Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 ooo super, a wiemy coś o tym kochającym domu więcej? Quote
GoskaGoska Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 przyjemne niespodzianki sie zdarzają szkoda ze domek tajmniczy? Quote
Recommended Posts