Ninka Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Weronia, czy wyjasnila sie juz sytuacja z wlascicielami psa..? Quote
Weronia Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 Ninka napisał(a):Weronia, czy wyjasnila sie juz sytuacja z wlascicielami psa..? Niestety bez zmian.. jak na razie. Quote
Nanhoo Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Kolia napisał(a):Czy coś się ruszyło w sprawie psiaka? :angryy: no ruszyc niezbyt moze, sa starsi Panstwo z Berlina zainteresowani adopcja Atosa (dom, ogrod, doswiadczenie z rasa : jeden Collie przezyl u nich 12, drugi 16 lat, musieli go uspic 6.05.09 bo mial raka jader), nie chca szczeniaka, bo zdaja sobie sprawe ze setki raczej nie dozyja, dla nich im starszy tym lepszy, a "Panstwo" Atosa sie namyslic nie moga :roll::angryy: najpierw alarm, a teraz jak jest mozliwosc to moze jednak nie...:shake: wkurzajaca postawa. Chociaz pewnie najlepiej by bylo dla Atoska jakby u nich zostal. Byleby pozniej znowu sie gdzies w jakiejs "pseudohodowli" nie zawieruszyl. Zeby jednak mozliwosc nie przepadla moze ma ktos Colli (najchetniej tricolor, bo taki byl ich ostatni piesek, ale nie mus) psa w starszym wieku do ludzi z doswidczeniem o rasie do wyadoptowania? Prosze o INFO na PW. Zaznaczam, ze do piatku miejsce czeka na Atoska, pozniej niech sie jakas inna schroniskowa bieda ulokuje :roll:. Quote
Kolia Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Mam nadzieję, że jednak Panstwo się zdecydują na Atoska! A tu wątek collaków do adopcji: http://collie.info.pl/viewforum.php?f=18 Quote
Nanhoo Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 [quote name='Kolia']Mam nadzieję, że jednak Panstwo się zdecydują na Atoska! A tu wątek collaków do adopcji: Portal owczarka szkockiego collie:Zobacz Forum - Collie do adopcji / Collie Rescue Dziekuje Kolia. Na watku juz bylam i przygotowalam pare innych pieskow zeby Panstwu pokazac. Wkurza mnie postawa wlascicieli Atosa. W koncu to chyba jest sie w stanie przez pare tygodni wyjasnic czy pies ma zostac czy nie. Przeciez jest tyle innych psow ktore szukaja domu i moglam im poswiecic czas, np. Marleyowi. Ale ja pisalam, wysylalam, oglaszalam Atosa. A teraz w dwa dni sie zdecyduja albo i nie. A co jak sie zdecyduja, a za trzy dni im sie odwidzi? Ja po prostu nie trawie takiego stawiania sprawy. Tu nie chodzi o kiecke, albo nastepna pare butow czy kolejna plazme ale o zywe stworzenia. Ech szkoden-goden jak gadala moja babcia :shake: Quote
Nanhoo Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 :multi::multi::multi: Panstwo Atosika postanowili go zatrzymac :multi::multi::multi: prosimy o przeniesienie watku do szczesliwie adoptowanych :multi: Quote
Kolia Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Świetna wiadomość!!!! ŻYCZĘ CI DUŻO SZCZĘŚCIA ATOSKU!!!! Quote
Weronia Posted June 20, 2009 Author Posted June 20, 2009 Nanhoo napisał(a): Wkurza mnie postawa wlascicieli Atosa. W koncu to chyba jest sie w stanie przez pare tygodni wyjasnic czy pies ma zostac czy nie. Nawet nie wiesz ile my nerwów przez nich natraciliśmy :( Szkoda gadać. Quote
Weronia Posted June 20, 2009 Author Posted June 20, 2009 Nanhoo napisał(a)::multi::multi::multi: Panstwo Atosika postanowili go zatrzymac :multi::multi::multi: prosimy o przeniesienie watku do szczesliwie adoptowanych :multi: No zobaczymy... Miejmy nadzieję, że to najlepsza dla Atosa opcja.:shake: Quote
Nanhoo Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Weronia napisał(a):No zobaczymy... Miejmy nadzieję, że to najlepsza dla Atosa opcja.:shake: :shake: Weronia wyjelas mi to z serca, nie chcialam tego glosno mowic :shake: a mogl ten biedak miec naprawde cudowny domek, bez upiekszania idealne warunki, wylacznosc na milosc obojga Panstwa, fascynatow rasy itd. :roll: no ale trzymam kciuki zeby byla to dla niego najlepsza opcja ze zostal u swoich Panstwa, jesli sie da trzymajcie prosze reke na pulsie, zeby nagle nie okazalo sie znowu ze biedak "uciekl" :-( kurde, przepraszam jesli moje zdanie jest stronnicze, ale jakos mam dziwne uczucia w przypadku Atosa Quote
Weronia Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 Nanhoo, nic mi nie mów. Ale trzymajmy kciuki, oby było dobrze. Quote
Recommended Posts