Alex78 Posted May 21, 2009 Author Posted May 21, 2009 Dzieciaczek :))) Patrząc na niego od kilku dni, mam wrażenie, że będzie małym pieskiem. Nie większym od jamnika. Ale to tylko przypuszczenia. Tak to z kundelkami bywa... Ups, przepraszam... z "bukietem ras" :) Quote
Alex78 Posted May 22, 2009 Author Posted May 22, 2009 Plastuś miał już odwiedziny ze strony zainteresowanej nim rodziny. Mieszkają kilka ulic od naszej przychodni wet. Jutro jadę zawieźć maluszka i podpisać umowę adopcyjną :) Postaram się zrobić mu foteczki :) Quote
Alex78 Posted May 23, 2009 Author Posted May 23, 2009 Pomagała mi dziś córka Plastuś bada teren :) Było mu dzisiaj bardzo miło. Biegał sobie po trawniczku bardzo zadowolony. Pierwszy raz od wielu dni miał dostęp do własnego trawniczka. Niestety w DT był trawnik uczęszczany przez obce psy, a nie chcieliśmy narażać go na zarazki. Plastuś ma dom! Quote
silke Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 [quote name='Alex78']Pomagała mi dziś córka Plastuś bada teren :) Było mu dzisiaj bardzo miło. Biegał sobie po trawniczku bardzo zadowolony. Pierwszy raz od wielu dni miał dostęp do własnego trawniczka. Niestety w DT był trawnik uczęszczany przez obce psy, a nie chcieliśmy narażać go na zarazki. Plastuś ma dom! Cieszę się :). Quote
Recommended Posts