Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zapraszamy fanów Krolla na kolejny bazarek dla Niego :
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/181913-Wielkanocne-ubranka-na-jajka-dla-Krolla-do-24-03-do-godz-12[/URL]

• Replies 193
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[B]Nasza sytuacja finansowa jest w tej chwili tak zła, że[COLOR=Red] nie będziemy w stanie zapłacić za pobyt Krolla w hotelu za marzec. [/COLOR]
Nie mamy pieniędzy.
Do tej pory płaciliśmy regularnie, ale dłużej już niestety nie jesteśmy w stanie.
Kroll jest pod naszą opieką prawie rok. Do tej pory na jego leczenie i pobyt w hotelu [COLOR=Black]wydaliśmy około 6000z[/COLOR]ł. Poza kilkoma wpłatami dedykowanymi Krollowi i kilkoma bazarkami nie było stałych wpływów, nikt niestety nie zdecydował się na jego adopcję wirtualną.
Zainteresowanych przygarnięciem Krolla też niestety nie ma.
Jeśli nie będzie innego wyjścia, [COLOR=Red]jeśli nie zdobędziemy pieniędzy Kroll będzie musiał wrócić do schroniska, tak samo jak i kilka innych psów[/COLOR], bo nie możemy sobie pozwolić na zadłużenie w hotelu.
Dla tego psa, który musi być regularnie kontrolowany przez weterynarza i który nie dogaduje się z innymi samcami to może być wyrok.
[COLOR=Red]Bardzo prosimy o wsparcie, choćby drobne wpłaty i o bazarki dla Krolla.[/COLOR][/B][COLOR=Red]
[/COLOR]

Posted

[COLOR=red]Bardzo prosimy o wsparcie, choćby drobne wpłaty i o bazarki dla Krolla.[/COLOR][/B]
[/QUOTE]

[FONT=Tahoma]Esperanza - jutro/pojutrze wpłynie na konto 186 złotych - wynik zakupów kur i ubranek na jajka dokonanych przez moje Koleżeństwo :loveu: w pracy. Wpłata będzie dedykowana Krollowi.[/FONT]

Posted

Zapraszam na kolejny, szydełkowy ;-) bazarek dla Krolla:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/182678-SzydeA-kowo-od-beam6-na-hotelik-dla-Krolla-do-11-kwietnia-do-godz-12[/url]

• 1 month later...
Posted

[COLOR=Red][B]Głosujcie na Kruszewo w ankiecie do Krakvetu[/B][/COLOR][U]- link w podpisie[/U][URL="http://www.dogomania.185270-krakvet-ankieta-na-maj-wybierzmy-kandydata-razem/"]
[/URL]

• 2 weeks later...
Posted

Witam wszystkich!
Jestem po pierwszych rozmowach w sprawie adopcji Krolla.Ja i mój mąż jestesmy zdecydowani żeby Kroll jak najszybciej z nami zamieszkał.Dom z dużym ogrodem chyba przyzypadnie mu do gustu.Dwa tygodnie temu rozstaliśmy się z naszą kochaną 11letnią sunią(rotką)chorą na raka kości .

Posted

[quote name='ania760']Witam wszystkich!
Jestem po pierwszych rozmowach w sprawie adopcji Krolla.Ja i mój mąż jestesmy zdecydowani żeby Kroll jak najszybciej z nami zamieszkał.Dom z dużym ogrodem chyba przyzypadnie mu do gustu.Dwa tygodnie temu rozstaliśmy się z naszą kochaną 11letnią sunią(rotką)chorą na raka kości .[/QUOTE]

Czy ja śnię .... Czy to faktycznie się dzieje :crazyeye: Dom z ogrodem... On pewnie ( i ja też ) tylko w snach marzył o takim domu !
Czy któras z cioteczek może to potwierdzić ?? Bo mi się wydaje , ze mi się wydaje że to może być prawda.... W końcu Krollek by sie doczekał, tyle przeszedł...

Posted

Jestem po pierwszych rozmowach w sprawie adopcji Krolla.Ja i mój mąż jestesmy zdecydowani żeby Kroll jak najszybciej z nami zamieszkał.Dom z dużym ogrodem chyba przyzypadnie mu do gustu.Dwa tygodnie temu rozstaliśmy się z naszą kochaną 11letnią sunią(rotką)chorą na raka kości .[/QUOTE]

Myślę, że ogród mu się spodoba :D

Posted

Czy może mnie ktoś uszczypnąć ? :roll:

Posted

Rozmawiałam rano z pania Kasią P. a potem z dr.Małgosią u której jest Kroll .Ja jestem gotowa na zabranie chłopaka do nowego domu w czwartek .Wszyscy już na niego czekamy i napewno będę informować Was jak się miewa .

Posted

[quote name='ania760']Rozmawiałam rano z pania Kasią P. a potem z dr.Małgosią u której jest Kroll .Ja jestem gotowa na zabranie chłopaka do nowego domu w czwartek .Wszyscy już na niego czekamy i napewno będę informować Was jak się miewa .[/QUOTE]

Nie wiem czy wiesz, ale jest u nas taka tradycja, że nowych właścicieli gnębimy o zdjęcia swoich dawnych podopiecznych :D

Posted

Mam ich całe mnóstwo i chętnie pokażę.Obecnie mamy 2 suczki dogo argentino Bezę i jej córkę Torę ,niestety Balbina tak jak wcześniej wspomniałam już jest w psim raju.Tęsknimy za nią bardzo ale ponieważ jest tyle nieszczęśliwych sierotek to postanowiliśmy adoptować psa po przejściach i trafiłam na Krolla ,który natychmiast mnie chwycił za serce.

Posted

Mamy dzień cudów! :)
Pewien pan, któremu Kroll zapadł w serce, ale nie może psa adoptować wpłacił na nasze konto 1000zł.
Dzięki tej wpłacie zmniejszą się znacznie nasze długi za leczenie Krolla.
Serdecznie naszemu darczyńcy dziękujemy :)

ania760 witamy na dogomanii. Mam nadzieję, że już wkrótce Kroll do Was trafi :)

Posted

W końcu dzisiaj Dzień Dziecka :lol:

No Cioteczki i Wujkowie - jak wszystko pójdzie zgodnie z planem to Kroll się spakuje i przeprowadzi :multi: ( wg mojej najlepszej wiedzy)

Jeszcze nie mogę w to uwierzyć ;)