Jump to content
Dogomania

BASENJI na Wystawach (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

[quote name='Savannah']Hanacek dostałaś mojego maila? Wczoraj wysłałam:razz:[/quote]
[COLOR=DarkRed][B]Tak ,dostala i juzs odpowiedcz poslala;)[/B][/COLOR]

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='hanacek'][COLOR=DarkRed][B]Tak ,dostala i juzs odpowiedcz poslala;)[/B][/COLOR][/quote]
ale ja nic nie dostałam:placz::placz: wogóle dzis nie wiem czemu wykasowało wszystkie 1000 emaili z odbiorczej mi:roll:
Hanacek a może mogę prosic tego maila tutaj na dgm na prywatna wiadomosc PM?:razz: Bardzo dziękuje

Posted

[quote name='hanacek'][COLOR=DarkRed][B]:oops::oops::oops::razz::razz::razz:[/B][/COLOR][/quote]
:modla::modla::evil_lol::evil_lol:
Hanacek jak będziesz wiedzieć w jakiej klasie jest ta suczka Gabriella Eutal Hanacek to prosze napisz to dodam ją do listy

Posted

No to zapowiada sie ciekawie :)
Jennifer mówiła że bierze 6 basków, a oprócz tego mase innych psiaków w sumie cos koło 23 :razz: no i Eric bedzie ze swoim championem zapewne (Ch.Wordsworth True Love), bo coś mi sie zarzekał że pewnie sie zobaczymy na światówce ;)

Posted

[quote name='Gosia i kropki']No to zapowiada sie ciekawie :)
Jennifer mówiła że bierze 6 basków, a oprócz tego mase innych psiaków w sumie cos koło 23 :razz: no i Eric bedzie ze swoim championem zapewne (Ch.Wordsworth True Love), bo coś mi sie zarzekał że pewnie sie zobaczymy na światówce ;)[/quote]
no to dopisze :)

Posted

Jennifer mówiła że bierze 6 basków, a oprócz tego mase innych psiaków w sumie cos koło 23 :razz: no i Eric bedzie ze swoim championem zapewne (Ch.Wordsworth True Love), bo coś mi sie zarzekał że pewnie sie zobaczymy na światówce ;)[/quote]
Jeżeli myślimy o tym samym Eriku, to on pewnie będzie z Visakoivun Peksater, ale nie jestem pewna. Nie wiem, czy mam aktualny jego mail, bo jakoś ociąga się z odpowiedzią...
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Jeżeli myślimy o tym samym Eriku, to on pewnie będzie z Visakoivun Peksater, ale nie jestem pewna. Nie wiem, czy mam aktualny jego mail, bo jakoś ociąga się z odpowiedzią...
Pzdr.[/quote]
to w takim razie czekamy:lol:

Posted

[quote name='Savannah']:modla::modla::evil_lol::evil_lol:
Hanacek jak będziesz wiedzieć w jakiej klasie jest ta suczka Gabriella Eutal Hanacek to prosze napisz to dodam ją do listy[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]suka Gabriella Etual Hanacek bedzie v kl. posredniej:razz:
i jeszcze mozse proszicz -Hapi Hanacek - nie Hapy:razz::razz::razz:
[/B][/COLOR]

Posted

[B][COLOR=DarkRed]suki-kl.otw.- Abanda od Nehvizdske studánky , Fedora z Ticha Bantu
psi- kl.jun. Apoge Zebbu Asthenia, Wordsworth Final Occasion
psi-kl.champ.- Greasy Ananty
;););)
[/COLOR][/B]

Posted

No, to mamy juz całkiem niezłą staweczkę! Grunt to dobra organizacja!
[B]Savannah[/B] - możesz wkleić uaktualnioną stawkę?

A, mam stawkę i wyniki (niepełne) z 2xCACIB w Budapeszcie. Wstawię to, comam dziś wieczorem.
Pzdr.

Posted

[B]Savannah[/B] - nie obijaj się i uzupełniaj listę! Bardzo grzecznie proszę.:lol::mad:

Dla osób zainteresowanych - Mister Koch nie zaszczyci nas swoja obecnościa na wystawie Światowej....
Pzdr.

Posted

[B]Gosiu[/B], już wiem. Erik będzie ale bez swoich basków; będzie pomagac Jennifer, bo ona ma 6.
Pzdr.

Posted

No i wszystko jasne :) A Jennifer jak to ona na pytanie ilu bierze handlerów powiedziała - no jak to sama bede wystawiać, może wezme ze 2 dziewczyny do pomocy ;)

Ja bede bardzo zajęta w czwartek, ale postaram sie pojawić na ringu basenji żeby spotkac sie ze wszystkimi no i pokibicować oczywiście :p

Posted

Obiecana stawka z 2xCACIB Budapeszt:

21.10.2006, sedzia Denis Kuzelj/Slo
PSY
kl.młodziezy
Bumbala bahati Loango

kl. championów
Faraoland Victory and Freedom

22.10.2006, sędzia Soos Attila.HUN
PSY
kl. młodzieży
African Rainbow's DIMBA -[B] BOB
[/B]Bumbala Bahati Loango

kl. championów
Faraoland Victory and Freedom

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Hanacek - tak, dziekuje. Juz odpisalam.
Pzdr.[/quote]
[COLOR=DarkRed][B];) ja tiesz dziekuje,jusz otrzymala i maila!;););)[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Asiaczek']Obiecana stawka z 2xCACIB Budapeszt:

21.10.2006, sedzia Denis Kuzelj/Slo
PSY
kl.młodziezy
Bumbala bahati Loango [B][COLOR=red]nb[/COLOR][/B]

kl. championów
Faraoland Victory and Freedom [B][COLOR=red]nb[/COLOR][/B]

[/quote]

niestety...

Posted

Tal oto wygląda zwycięzca z 22.10.2006 r. - Budapeszt - African Rainbow's DIMBa:
[IMG]http://img58.imageshack.us/img58/2632/p1060236lz2thib3.jpg[/IMG][IMG]http://img341.imageshack.us/img341/2766/p1060237yi1thiy8.jpg[/IMG]

Pzdr.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...