modliszka84 Posted May 22, 2009 Author Posted May 22, 2009 przypominam...niestety nikt o boksia nie dzwoni... :-( czyzby boksery przestały już być modne :roll:? Quote
Daga&Maks Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 modliszka84 napisał(a):przypominam...niestety nikt o boksia nie dzwoni... :-( czyzby boksery przestały już być modne :roll:? na to wygląda bo coraz więcej bokserów trafia do schroniska a ludzie adoptować ich coś nie chcą :roll: Quote
piechcia15 Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 mam świetne wieści i chciałam nie zapeszać ale nie mogę się powstrzymać:) jest rodzinka fajna dla Smarta:)przyjadą w środę spotkać się z nim, ponieważ nie wiem czy psiak zaakceptuje dzieci bo jest 7-latek. Ale rodzina tak się już zakochała, ze piszą do mnie codziennie, odliczają dni,kupili już wszystko dla niego i innej opcji nie ma. Pies po prostu niema wyjścia:) a jak zda egzamin to pojedzie z nimi na 2 miesiące pod namiot:) TRZYMAJMY KCIUKI:) Quote
piechcia15 Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 no i pojechał...:multi::multi: dziś Smarcika zabrała nowa rodzinka:) pokochali go od pierwszego wejrzenia:) dzieciaki tez były zachwycone, dziewczyna 16lat i chłopczyk 7lat. Pomimo obaw ze może mieć uraz do dzieci, powiedziałabym ze był obojętny. Na początku na nikogo nie zwracał uwagi, a później tylko nadstawiał dupke do smyrania i to chyba najbardziej do chłopczyka się przymilał:) czyli pozytywne zaskoczenie. Nie chciał wejść do bagażnika:)więc trzeba było mu pomóc:p:p Teraz zamieszka w kaliszu za pod koniec czerwca pojedzie z rodzinka na miesiąc pod namioty to będzie miał dużo czasu na integrację:) czekamy na nowe fotki Quote
Cieplutkaa. Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Hurrrrrrrrrrrrrrrrrra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :loveu::loveu::loveu: Wspaniały boksiu, we wspaniałym domciu! Ach....:loveu::lol: Quote
Daga&Maks Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 wspaniałe wieści :multi: taki cudowny bokser musiał szybko znaleźć dom :) Quote
piechcia15 Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 kolejne wieści... Smart ma teraz na imię Niko:D okazał się psem genialnym prosto z marzeń tych ludzi:multi::multi: Zaraz po powrocie do NOWEGO DOMU poszedł na spacer z całą familią, był spokojny,nie szalał tak jak w schronie, potem zjadł kolację bez żadnego ALE :p i zasnął na dywanie razem z chłopcem w obięciach :) :loveu::loveu: a co najlepsze... W nocy doglądał dzieci czy śpią w łóżkach!! a w końcu zasnął w sypialni z panią:) Jest psem mądrym, szybko uczącym i nie szczeka wogóle!! ani razu nie szczeknął...!! Chyba był kiedyś bity bo jak został pacnięty w tyłek skulił się i zamknął w sobie:( Za czwartym razem nauczył się gdzie ma swoje legowisko :eviltong::p mądry chłopak. Gdy chłopczyk w zabawie przewrócił się na niego złapał go za ramię, ale w formie zabawy więc nic sie nie stało, a Pani wytłumaczyła mu spokojnie i łągodnie...."że tak nie wolno i chłopczyk bedzie płakał" :cool3::evil_lol::evil_lol: są niesamowici:)zdjęcia powinny dotrzeć na dniach... to najlepszy przykład że psu należy dać drugą szansę i nie wierzyć w to co piszą w gazetach!! jak widać na załączonym obrazku pies nie przejawia agresji ŻADNEJ do nikogo, a w szczególności do dzieci! zmieńcie tytuł watku na akcję udaną:) Quote
piechcia15 Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 a oto i zdjęcia: szaleństwo... mizianko z paniuńcią no i spanko... Quote
Recommended Posts