Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

modliszka84 napisał(a):
przypominam...niestety nikt o boksia nie dzwoni... :-(
czyzby boksery przestały już być modne :roll:?

na to wygląda bo coraz więcej bokserów trafia do schroniska a ludzie adoptować ich coś nie chcą :roll:

Posted

mam świetne wieści i chciałam nie zapeszać ale nie mogę się powstrzymać:)

jest rodzinka fajna dla Smarta:)przyjadą w środę spotkać się z nim, ponieważ nie wiem czy psiak zaakceptuje dzieci bo jest 7-latek. Ale rodzina tak się już zakochała, ze piszą do mnie codziennie, odliczają dni,kupili już wszystko dla niego i innej opcji nie ma. Pies po prostu niema wyjścia:) a jak zda egzamin to pojedzie z nimi na 2 miesiące pod namiot:)

TRZYMAJMY KCIUKI:)

Posted

no i pojechał...:multi::multi:
dziś Smarcika zabrała nowa rodzinka:) pokochali go od pierwszego wejrzenia:)
dzieciaki tez były zachwycone, dziewczyna 16lat i chłopczyk 7lat. Pomimo obaw ze może mieć uraz do dzieci, powiedziałabym ze był obojętny. Na początku na nikogo nie zwracał uwagi, a później tylko nadstawiał dupke do smyrania i to chyba najbardziej do chłopczyka się przymilał:) czyli pozytywne zaskoczenie. Nie chciał wejść do bagażnika:)więc trzeba było mu pomóc:p:p
Teraz zamieszka w kaliszu za pod koniec czerwca pojedzie z rodzinka na miesiąc pod namioty to będzie miał dużo czasu na integrację:) czekamy na nowe fotki

Posted

kolejne wieści...
Smart ma teraz na imię Niko:D
okazał się psem genialnym prosto z marzeń tych ludzi:multi::multi:
Zaraz po powrocie do NOWEGO DOMU poszedł na spacer z całą familią, był spokojny,nie szalał tak jak w schronie, potem zjadł kolację bez żadnego ALE :p i zasnął na dywanie razem z chłopcem w obięciach :) :loveu::loveu: a co najlepsze... W nocy doglądał dzieci czy śpią w łóżkach!! a w końcu zasnął w sypialni z panią:) Jest psem mądrym, szybko uczącym i nie szczeka wogóle!! ani razu nie szczeknął...!! Chyba był kiedyś bity bo jak został pacnięty w tyłek skulił się i zamknął w sobie:( Za czwartym razem nauczył się gdzie ma swoje legowisko :eviltong::p mądry chłopak. Gdy chłopczyk w zabawie przewrócił się na niego złapał go za ramię, ale w formie zabawy więc nic sie nie stało, a Pani wytłumaczyła mu spokojnie i łągodnie...."że tak nie wolno i chłopczyk bedzie płakał" :cool3::evil_lol::evil_lol:
są niesamowici:)zdjęcia powinny dotrzeć na dniach...

to najlepszy przykład że psu należy dać drugą szansę i nie wierzyć w to co piszą w gazetach!! jak widać na załączonym obrazku pies nie przejawia agresji ŻADNEJ do nikogo, a w szczególności do dzieci!

zmieńcie tytuł watku na akcję udaną:)