Olusia Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 A my czynimy postępy :) Zero stresu dziś :)) Trochę na blogu opisałam: [url]www.lovelydream.blox.pl[/url] Quote
Viris Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 A czy są jakieś treningi w przyszłość ustalone? Bo ja niestety przez objazdy do Radomia musiałabym wszystko z wyprzedzeniem planować. Ostatnio z trudem przez Wąchock przejechałam jak woda pod drogę podchodziła. Quote
Olusia Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Kolejny trening będzie 1. czerwca, potem 8. czerwca ;) Quote
ela.g19 Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 a ja mam na "rozpisce" napisane, że trening jest 5.06, 8.06, 15.06, 22.06 Quote
Guciek Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Dzięki za dzisiejszy słoneczny trening :) Jak się okazało u veta - nasze małe tollerki pobierają nauki agility już w brzuchu mamy :jupi: Ela - ta rasa chyba nie ma polskiego odpowiednika nazwy, szukałam właśnie w necie ;) A myślałam, że trudniejszej do zapamiętania nazwy niż NSDTR to nie ma... :lol: Quote
Olusia Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 W takim razie, gratulacje! :) My też dziękujemy za wczorajszy trening ;) Quote
ela.g19 Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Czyli mam prawie rasowego psa z bardzo rzadkiej rasy Jupi!! Pytanie jak bardzo przypomina tę rasę :PP może to jakiś "kosmita"?? Quote
smolar16 Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Mam pytanie. Ile kosztuje taki kurs i kiedy będzie kolejny? Quote
ela.g19 Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 My płaciłyśmy tyle, ile kosztuje członkostwo Związku czyli zapis 40 pln i składka roczna 60 pln. Jeśli ktoś był już członkiem Związku Kynologicznego i miał opłacone składki nie płacił nic. Na temat następnego kursu nic nie wiadomo. Najlepiej będzie zasięgnąć informacji u źródła czyli w ZK przy ul. Wernera. I dać znać na forum co i jak :D Quote
malinowa_2 Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Matuchno! Jestem nowa na forum przed chwilą się zarejestrowałam się, ze względu na ten topik. Jestem z Radomia i nie wiedziałam że jest tu coś z agility. Mam 2-letniego westika i chciałabym bardzo ćwiczyć z nim agility, dopiero tu przypadkiem weszłam! Jestem teraz w stanie dzikiej euforii toteż piszę bez ładu i składu - zrozumcie ;) Chodzi mi tylko o to, że chciałabym ćwiczyć z nim agility (tak, wiem powtarzam się) i nie wiem bardzo co i jak z tym Radomiem. Tak szczerze to nie chce mi się wszystkiego czytać i chcę się dowiedzieć czy będę się tam mogła jakoś zapisać, czy coś, ile by to ewentualnie kosztowało, gdzie to jest w ogóle jak to się odbywa i w ogóle... Jak mi ktoś odpisze a ja się uspokoję to jakoś bardziej dokładnie się zapytam, ale na razie pytam o to co powyżej. I jeszcze raz przepraszam za ten kulawy tekst i no.. się cieszę no! Pozdrawiam Quote
Guciek Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 [quote name='malinowa_2']Matuchno! Jestem nowa na forum przed chwilą się zarejestrowałam się, ze względu na ten topik. Jestem z Radomia i nie wiedziałam że jest tu coś z agility. Mam 2-letniego westika i chciałabym bardzo ćwiczyć z nim agility, dopiero tu przypadkiem weszłam! Jestem teraz w stanie dzikiej euforii toteż piszę bez ładu i składu - zrozumcie ;) Chodzi mi tylko o to, że chciałabym ćwiczyć z nim agility (tak, wiem powtarzam się) i nie wiem bardzo co i jak z tym Radomiem. [b]Tak szczerze to nie chce mi się wszystkiego czytać i chcę się dowiedzieć czy będę się tam mogła jakoś zapisać, czy coś, ile by to ewentualnie kosztowało, gdzie to jest w ogóle jak to się odbywa i w ogóle...[/b] Jak mi ktoś odpisze a ja się uspokoję to jakoś bardziej dokładnie się zapytam, ale na razie pytam o to co powyżej. I jeszcze raz przepraszam za ten kulawy tekst i no.. się cieszę no! Pozdrawiam[/QUOTE] Nie czytaj wszystkiego, ostatnia strona wystarczy. Ba, nawet post przed Twoją wiadomością będzie odpowiedzią na Twoje pytania. Quote
smolar16 Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Co daje członkostwo? Na stronie nie wiele sie dowiedziałem Quote
Recommended Posts