Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 90
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no ja nie za bardzo mogę w pełnym składzie:( nie dam rady ogarnąć na raz 2 psów... Poza tym mój "maleństwo" nie przepada za małymi wersjami canis familiaris :( są jakieś ograniczenia wiekowe dla psów??

Posted

[quote name='ela.g19']no ja nie za bardzo mogę w pełnym składzie:( nie dam rady ogarnąć na raz 2 psów... Poza tym mój "maleństwo" nie przepada za małymi wersjami canis familiaris :( są jakieś ograniczenia wiekowe dla psów??[/QUOTE]

Ha! Widzę ze mój ERNI to:D:D:D Najmniejszy :D:D:D
.....No, może jakoś to przeżyjemy :D:D:D

Posted

Spotkanie które ma się odbyć, jest w czasie mojej pracy, ale postaram się zwolnić i być na czas... raczej na 98% będe.. oczywiscie z psem.. :)

Posted

Dzięki za info. To pewnie to samo co u mnie. Niestety muszę zrezygnować z wyjazdu na spotkanie :( w taką pogodę nie ma sensu bo psica mi się umęczy.

Posted

[quote name='Viris']Dzięki za info. To pewnie to samo co u mnie. Niestety muszę zrezygnować z wyjazdu na spotkanie :( w taką pogodę nie ma sensu bo psica mi się umęczy.[/QUOTE]

Jeśli pogoda, tak bardzo nie odpowiada Twojemu psu, to przjedź bez Niego, na pewno jest warto..
jeśli masz zamiar uczestniczyć w treningach agility, to tym bardziej trzeba być na spotkaniu organizacyjnym.. :) dowiedzieć się, ' co i jak i gdzie'
Pozdrawiam

Posted

Mam do Radomia 60km. Bez psa niestety uważam ze będzie to za duży wydatek. Nie mówiąc już o czasie. Mam nadzieję że jakaś dobra dusza mi opowie co było na spotkaniu organizacyjnym ;)

Posted

Fajnie było ;] Dziękujemy Magdzie za trening i nie możemy doczekać się kolejnego :D
Czy trening w ten piątek jest planowany? Tak mam na rozpisce, ale wstępnie była mowa o treningach mniej więcej co 2 tygodnie, więc pytam ;)

Posted

Gdyby ktoś poszukiwał targetu z pleksi (bezbarwnej) do odrobienia pracy domowej ;) to mogę się postarać załatwić kilka, tylko proszę dać znać na PW jakich wymiarów szukacie ;)

Posted

Hej Klaudia ;) mam taką pleksi w domu, co prawda jest cieńsza niż ta pokazywana przez treserkę, ale jakbyś miała chętnych to ja swoją tez mogę pociąć na kawałki :D

• 2 weeks later...
Posted

Szkoda, że tyle osób zrezygnowało i nie przyszło na wczorajszy trening :( Bo było naprawdę bardzo fajnie ;)

Magda - muszę naładować baterie do aparatu i nakręcić film, bo właśnie Ruda udowodniła, że potrafi skręcać ;)

• 3 weeks later...
Posted

A ja się wścieknę, o 6 wróciłam z Holandii z krycia Rudej, więc ona jest "pachnąca", jeden samochód w warsztacie się naprawia, a drugi jest w Warszawie - więc znów nam przepadnie, ech... Na treningu 07.05 nie byłam, bo cieczka od początku maja i maturki, ech...