Guciek Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 W takim razie stawimy się w pełnym składzie ;) Quote
ela.g19 Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 no ja nie za bardzo mogę w pełnym składzie:( nie dam rady ogarnąć na raz 2 psów... Poza tym mój "maleństwo" nie przepada za małymi wersjami canis familiaris :( są jakieś ograniczenia wiekowe dla psów?? Quote
klematyzja Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 [quote name='ela.g19']no ja nie za bardzo mogę w pełnym składzie:( nie dam rady ogarnąć na raz 2 psów... Poza tym mój "maleństwo" nie przepada za małymi wersjami canis familiaris :( są jakieś ograniczenia wiekowe dla psów??[/QUOTE] Ha! Widzę ze mój ERNI to:D:D:D Najmniejszy :D:D:D .....No, może jakoś to przeżyjemy :D:D:D Quote
ela.g19 Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Oczywiście, ze przeżyjecie :PP już moja w tym głowa :) Quote
Dog Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Spotkanie które ma się odbyć, jest w czasie mojej pracy, ale postaram się zwolnić i być na czas... raczej na 98% będe.. oczywiscie z psem.. :) Quote
PATIszon Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 [quote name='ela.g19'] Poza tym mój "maleństwo" nie przepada za małymi wersjami canis familiaris :( [/QUOTE] Znaczy co im robi? Quote
klematyzja Posted April 4, 2010 Author Posted April 4, 2010 [quote name='PATIszon']Znaczy co im robi?[/QUOTE] Połyka w całości :P:P Quote
ela.g19 Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 jak to co?? czasem atakuje bez wyraźnego powodu, albo powód jest tyle, ze ja go nie słyszę. Quote
Viris Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Jaka w Radomiu pogoda? Bo u mnie leje i w taką pogodę moja Klara zakopuje się pod kołdrą i nie sposób jej wydostać ;/ Quote
Olusia Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Aktualnie, w tej chwili nie pada. Ale ogólnie to deszczowo dziś :/ Quote
Viris Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Dzięki za info. To pewnie to samo co u mnie. Niestety muszę zrezygnować z wyjazdu na spotkanie :( w taką pogodę nie ma sensu bo psica mi się umęczy. Quote
Olusia Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Szkoda... My na pewno się wybieramy, także zdamy relację, co i jak ;) Pogoda nie zachęca, ale już sobie postanowiłam, że będziemy :) Quote
Dog Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='Viris']Dzięki za info. To pewnie to samo co u mnie. Niestety muszę zrezygnować z wyjazdu na spotkanie :( w taką pogodę nie ma sensu bo psica mi się umęczy.[/QUOTE] Jeśli pogoda, tak bardzo nie odpowiada Twojemu psu, to przjedź bez Niego, na pewno jest warto.. jeśli masz zamiar uczestniczyć w treningach agility, to tym bardziej trzeba być na spotkaniu organizacyjnym.. :) dowiedzieć się, ' co i jak i gdzie' Pozdrawiam Quote
Viris Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Mam do Radomia 60km. Bez psa niestety uważam ze będzie to za duży wydatek. Nie mówiąc już o czasie. Mam nadzieję że jakaś dobra dusza mi opowie co było na spotkaniu organizacyjnym ;) Quote
klematyzja Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 Witam, Jak wam się podobało ? Jak dla mnie Extra :P ERNI nawet tunel łapie :P Quote
Olusia Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Fajnie było ;] Dziękujemy Magdzie za trening i nie możemy doczekać się kolejnego :D Czy trening w ten piątek jest planowany? Tak mam na rozpisce, ale wstępnie była mowa o treningach mniej więcej co 2 tygodnie, więc pytam ;) Quote
Zielsko Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Tak, trening jest planowany w piatek. Staralam sie Wam wcisnac treningi wszedzie gdzie to tylko mozliwe :) Quote
Olusia Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 No to super :D Bo już myślałam, że jakaś pomyłka :p Quote
Guciek Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Gdyby ktoś poszukiwał targetu z pleksi (bezbarwnej) do odrobienia pracy domowej ;) to mogę się postarać załatwić kilka, tylko proszę dać znać na PW jakich wymiarów szukacie ;) Quote
ela.g19 Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Hej Klaudia ;) mam taką pleksi w domu, co prawda jest cieńsza niż ta pokazywana przez treserkę, ale jakbyś miała chętnych to ja swoją tez mogę pociąć na kawałki :D Quote
Guciek Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Szkoda, że tyle osób zrezygnowało i nie przyszło na wczorajszy trening :( Bo było naprawdę bardzo fajnie ;) Magda - muszę naładować baterie do aparatu i nakręcić film, bo właśnie Ruda udowodniła, że potrafi skręcać ;) Quote
Olusia Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Guć, mogłabyś być tak miła i opisać, co wczoraj było na treningu? ;) My nie mogłyśmy być, bo mi sucz zacieczkowała... Quote
Viris Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 A kiedy następny trening? Czy planujecie coś na wystawę 23 maja? Quote
Olusia Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Dziś jest trening o 17:30 :) Będziemy w końcu :D Quote
Guciek Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 A ja się wścieknę, o 6 wróciłam z Holandii z krycia Rudej, więc ona jest "pachnąca", jeden samochód w warsztacie się naprawia, a drugi jest w Warszawie - więc znów nam przepadnie, ech... Na treningu 07.05 nie byłam, bo cieczka od początku maja i maturki, ech... Quote
Recommended Posts