Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 90
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I szuka dalej - poszukiwań part II już aktywny:diabloti:

Szukamy chętnych do treningów - na razie nie mamy żadnych konkretów, jeśli będą chętni - istnieją spore szanse, że ruszy sekcja przy radomskim oddziale ZK.

Z klementyzją już rozmawiałam, ale gdyby ktoś jeszcze był chętny, to podaję namiary kontaktowe: [email][email protected][/email], gg 8690319, kom 667105621;)

• 2 months later...
Posted

To są mojej roboty :D

[URL="http://img18.imageshack.us/i/dsc03795k.jpg/"][IMG]http://img18.imageshack.us/img18/1338/dsc03795k.th.jpg[/IMG][/URL]
[URL="http://img193.imageshack.us/i/dsc03785j.jpg/"][IMG]http://img193.imageshack.us/img193/7070/dsc03785j.th.jpg[/IMG][/URL]
mam jeszce rękaw..i huśtawke.. ale huśtawka nie wypał...

slalom mozna przestawiac... to sa tyczki w ziemi wbite... Ale niestety dla małego psa :(

A w przyszłym tyg. mój tata robi mi wyprawe do stolarza ... zrobi hopki itp. bd przesyłac zdjecia...Na pewno lepsze..bd. Raczej nie jestem pewna czy sobie poradze ale mysle cos o duecie, moze ty?? :D

Posted

A ten slalom dlaczego taki wąski ? :eviltong:
Wszystkie psy nie zależnie od wielkości obowiązuje taka sama szerokość ;)

No ale ok,ja już nic nie mówię :D

Posted

Moje uwagi - tyczka zrzucalna tylko w jedną stronę niestety. Slalom - małe odległości, te tyczuszki też takie niskie i cieniutkie:-( Mój pies ma power w tyłku i spokojnie by je rozniósł niestety (gdyby slalom umiał:diabloti:).
Ja jeśli będę mieć transport (prawo jazdy w trakcie robienia:multi:), mogę Ci pomóc troszkę i rozeznać się w agility co i jak - póki co nastawiona jestem na hopsanie u siebie, a może niedługo w oddziale;)

Posted

[quote name='Guciek']Moje uwagi - tyczka zrzucalna tylko w jedną stronę niestety. Slalom - małe odległości, te tyczuszki też takie niskie i cieniutkie:-( Mój pies ma power w tyłku i spokojnie by je rozniósł niestety (gdyby slalom umiał:diabloti:).
Ja jeśli będę mieć transport (prawo jazdy w trakcie robienia:multi:), mogę Ci pomóc troszkę i rozeznać się w agility co i jak - póki co nastawiona jestem na hopsanie u siebie, a może niedługo w oddziale;)[/quote]

To może się jakoś umówimy we trójkę? :cool3: Co Wy na to? :diabloti:

Posted

Mnie wszystko jedno, byle nie teraz, bo wyjeżdżam ;) Aa, i gdzie Ty mieszkasz?

[SIZE=1]Guuć, odpiszesz mi na SMSa? Wiem, strasznie się rozpisałam :oops:[/SIZE]

Posted

[quote name='tamiczek']Ja się chciałam tak zapytnąć...Guć może ty wiesz czy ktoś w Radomiu lu gdzieś w okolicach nie zajmuje się cani cross-em, potrzebuje jakieś namiarki[/QUOTE]

Nic mi o tym niestety nie wiadomo. Może zapytaj w ZK radomskim czy znają kogoś takiego. [SIZE="1"]Osobiście padła bym po pierwszym kilometrze, wolę rower[/SIZE]:evil_lol:

• 3 weeks later...
Posted

[quote name='Guciek']póki co nastawiona jestem na hopsanie u siebie, a może niedługo w oddziale;)[/quote]

Czyli są w końcu jakieś plany co do agi w ZK? Wiesz coś? :cool3:

Posted

Ten slalom to moja S-ka by rozwaliła na dzieńdobry ;) Ja mam zrobiony z pcvek (niestety też wbijany w ziemię), ale do Radomia mam 60 km. W razie jakiegoś większego zebrania możemy się pokazać - dajcie znać.
Za długa ta nasza przerwa w skakaniu.

• 2 months later...
Posted

Posluchajcie, przeszkody sa, tylko potrzebna jest grupa ludzi, ktorzy beda chcieli cos rzeczywiscie robic, bo inaczej nie da rady ruszyc z grupa.

Jesli sa chetni to piszcie do mnie na PW i zglaszajcie sie do oddzialu.