Migotka Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 I w tym wypadku muszę naprawde pochwalić białeyorki ,którą wyrzucono z DOGOMANII ,za propagowanie białej odmiany yorka .....ona pierwsza pokazała wyhodowane przez siebie pieski i ją najwięcej się widzi na wszelkich pokazach ,konkursach psich.Kilka osób z dogo było już u niej i zmienili zdanie co do jej krytyki i warunków w jakich hoduje swoje pieski..... Pojawiły się już pierwsze szczeniaki po jej białych yorkach , choć można zauważyć róznice pomiedzy Biewerami a białymi yorkami . Quote
Bailey Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 A można wiedzieć o kim mowa i gdzie można zobaczyć te pieski? Chyba nie jestem w temacie :eviltong: Quote
Visenna Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 To ona w koncu miała prawdziwe Biewery, czy Yorki z maltanami i inne wynalazki? Bo promowanie Biewerów to jedno (mozna to robić nawet nie posiadając psa tej rasy) a produkowanie kundli i nazywanie ich "wyhodowowanymi przez siebie Biewerami", z dwóch Yorków, jak u "wynalazcy" tej rasy, to drugie. Wiec jak to jest u BIAŁEYORKI, Migotko? Quote
artasik Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Skrzyżuj sobie sama maltana z yorkiem zobaczymy czy ci biewer wyjdzie hehe:evil_lol: Masz krycie maltanem u mnie za free heheh:loveu: Quote
Bailey Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 "To ona w koncu miała prawdziwe Biewery, czy Yorki z maltanami i inne wynalazki? Bo promowanie Biewerów to jedno (mozna to robić nawet nie posiadając psa tej rasy) a produkowanie kundli i nazywanie ich "wyhodowowanymi przez siebie Biewerami", z dwóch Yorków, jak u "wynalazcy" tej rasy, to drugie." Nie są to na pewno prwdziwe Biewery i myślę, że każdy hodowca, jak również osoba zorientowana wie to na pewno.Myślę, że nie ma o czym mówić. A to nowe wynalazki bialeyorki [B][COLOR=Red][link usunięty][/COLOR][/B] [URL="http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1719097_golddust_yorkshire_terier.html"] [/URL] Quote
Chefrenek Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 [quote name='Bailey']"To ona w koncu miała prawdziwe Biewery, czy Yorki z maltanami i inne wynalazki? Bo promowanie Biewerów to jedno (mozna to robić nawet nie posiadając psa tej rasy) a produkowanie kundli i nazywanie ich "wyhodowowanymi przez siebie Biewerami", z dwóch Yorków, jak u "wynalazcy" tej rasy, to drugie." Nie są to na pewno prwdziwe Biewery i myślę, że każdy hodowca, jak również osoba zorientowana wie to na pewno.Myślę, że nie ma o czym mówić. A to nowe wynalazki bialeyorki [B][COLOR=Red][link usunięty][/COLOR][/B][/quote] Nieźle jesteś zorientowana a jeszcze post wcześniej nie wiedziałaś co to?:razz: Quote
artasik Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 te nowe wynalazki golddust biewery to sa niem psy i to nie DOROTKA je wyznalazla. Bailey Wyslij nam fotke aktualna swoich biewerków skoro maja juz 2 lata. chyba ze to wypucha i nie masz biewerów hehe:loveu: Quote
Bailey Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 [quote name='Chefrenek']Nieźle jesteś zorientowana a jeszcze post wcześniej nie wiedziałaś co to?:razz:[/QUOTE] Nie...nie wiedziałam Kto To..ale już wiem :) Quote
jolisia34 Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Hahah,widze że tylko temat Białeyorki porusza trochę ten wątek.Już teraz wiadomo dlaczego zamarł :diabloti::diabloti: Szkoda,pewnie jakby wrócia znów by się znalazło mnóstwo osób chętnych do dyskusji o skrzynkach i kocykach.:eviltong: Quote
aga123 Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 mam pytanie i może ktoś mi wytłumaczy.szczeniaczki z pary biewerów to oczywiście biewery a czym jest miks biewera ze zwykłym yorkiem. taki piesio to raczej rodowodu nie dostanie.ostatnio sporo ogłoszeń się pojawiło np.biewerki sprzedam tata biewer mama york.:shake: Quote
Mraulina Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 [quote name='aga123']mam pytanie i może ktoś mi wytłumaczy.szczeniaczki z pary biewerów to oczywiście biewery a czym jest miks biewera ze zwykłym yorkiem. taki piesio to raczej rodowodu nie dostanie.ostatnio sporo ogłoszeń się pojawiło np.biewerki sprzedam tata biewer mama york.:shake:[/quote] U nas prawdziwych biewerów jest bardzo mało. Oferują kundelki! I to za jaką cenę! Quote
Borówka16 Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Ludzie tak jak powiedziała przedmówczyni nie osłabiajcie mnie...;/ Ona jest typową handlarą ,jej nie zależy na dobrze szczeniaków :( Moja znajoma spytała się jej czy opuści z ceny przysłowiową 100,bo zna ją,wie,że psiak będzie miał u niej super warunki itp. A ona na to: -..Mi nie zależy ,do kogo i gdzie trafią te psy..." Czy to nie okropna handlara?!? A apropo warunków byłam tak i widziałam-psy są w klatkach,panuje tam ogólny syf,karmi je jakimiś papkami nie wiadomo z czego!!! :[ I wogóle to wstrętna handlara!!!!!!!!!!!! ;( Quote
Chefrenek Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 A teraz przerzuciła się na inne rasy. Białeyorki spaliły na panewce. Quote
chi23 Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 [quote name='Borówka16']Ludzie tak jak powiedziała przedmówczyni nie osłabiajcie mnie...;/ Ona jest typową handlarą ,jej nie zależy na dobrze szczeniaków :( Moja znajoma spytała się jej czy opuści z ceny przysłowiową 100,bo zna ją,wie,że psiak będzie miał u niej super warunki itp. A ona na to: -..Mi nie zależy ,do kogo i gdzie trafią te psy..." Czy to nie okropna handlara?!? A apropo warunków byłam tak i widziałam-psy są w klatkach,panuje tam ogólny syf,karmi je jakimiś papkami nie wiadomo z czego!!! :[ I wogóle to wstrętna handlara!!!!!!!!!!!! ;([/QUOTE] Paskudna. Mnie też nie obchodzi co się z nią kiedyś stanie. Quote
Recommended Posts