mala_czarna Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Majuśka, widziałaś Frotkę na youtubie? Bo nawet tu nie zaglądałaś! Ritki też nie ma :obrazic:Ani Halci! Quote
rita60 Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Jestem,jestem,widziałam:loveu:nie dasaj sie mala:buzi:Frocia jak zwykle słodka:p Quote
mala_czarna Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 No proszę. Trochę dziewczyny podkręcić i zaraz się pojawiają :D Quote
elinka Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 [quote name='mala_czarna']No proszę. Trochę dziewczyny podkręcić i zaraz się pojawiają :D[/QUOTE] patrząc na minuty to nawet expresem![URL="http://www.smileycentral.com/?partner=ZSzeb001_ZSfox000"][IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/10/10_5_135.gif[/IMG][/URL] Quote
majuska Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 zagladałm wcześniej, ale filmik nie chciał sie uruchomić, na moich watkach tez filmiki nie działały, ale juz obejrzałam...no co tu dużo gadać cudo, słodycz, miód:loveu: Quote
mala_czarna Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Tylko bez głosu oglądajcie, bo straszne szumy :oops: [video=youtube;Lhjj8qX1DiU]http://www.youtube.com/watch?v=Lhjj8qX1DiU[/video] [video=youtube;7ZfkuiAFXAo]http://www.youtube.com/watch?v=7ZfkuiAFXAo[/video] Quote
majuska Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Fajniuchna, ale tak nie bardzo zainteresowana pańcinym nawoływaniem:evil_lol: Quote
mala_czarna Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 A właśnie, że zainteresowana :eviltong: [video=youtube;41iK0Op9M4o]http://www.youtube.com/watch?v=41iK0Op9M4o[/video] Quote
mala_czarna Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 O w mordkę jeża!! Ja napisałam głupole przez o z kreską :crazyeye::crazyeye: Quote
gusia0106 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='mala_czarna']O w mordkę jeża!! Ja napisałam głupole przez o z kreską :crazyeye::crazyeye:[/QUOTE] :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
mala_czarna Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='gusia0106']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/QUOTE] No i co tak się chichra, co?? :eviltong::eviltong: Quote
gusia0106 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='mala_czarna']No i co tak się chichra, co?? :eviltong::eviltong:[/QUOTE] Nooo pogodna jest, wesoła to się chichra - przeca z Ciebie by nie śmiała :turn-l::turn-l::turn-l: Quote
mala_czarna Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Muszę donieść na Frotkę, bo coś jej się pod tym rudym deklem przestawiło :evil_lol: Otóż problemy są z wychodzeniem na spacer. Ze mną jest ok, ale jak ma wyjść z rodzicami to się czeski film zaczyna. Trzeba być już ubranym, gotowym, Frocia musi być w szelkach, drzwi od wszystkich pomieszczeń zamknięte bo w przeciwnym razie: 1. spiernicza pod biurko 2. spiernicza pod łóżko w sypialni 3. kładzie się na swoim posłaniu w pokoju, odwraca 4 litery i udaje, że jej nie ma 4. trzeba ją ciągnąć po przedpokoju żeby raczyła wyjść z łazienki. Nadmieniam, że śladów przemocy ze strony rodziców nie zauważyłam, więc nie bardzo rozumiem co jej się znowu w tym psim łebku zalęgło? :roll: Quote
majuska Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Po prostu kocha tylko Ciebie i lekka histeryczka sie robi Mój Poldziu, ale zaznaczam, że to zupełnie inny typ psa, też ma tak, że lubi tylko ze mna wychodzić, jak moje dzieci z nim idą to na siłę na smyczy trzeba wyciągać, albo schodzę czasem po schodach z nim i z klatki jak wybiegnie to wracam do domu a on juz idzie z synem lub córą dalej Quote
mala_czarna Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 No i u nas tak samo. Wczoraj tak się zapierała, że z szelek wyszła. Mnie to troszkę śmieszy, rodziców raczej nie :evil_lol: Quote
gusia0106 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 [quote name='mala_czarna']No i u nas tak samo. Wczoraj tak się zapierała, że z szelek wyszła. Mnie to troszkę śmieszy, rodziców raczej nie :evil_lol:[/QUOTE] A może jakimiś smaczkami ją zachęcać jak wychodzi z kimś innym niż Ty ?;) Quote
elinka Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 A ja nie dziwię się, że moja Loula też tak ma, ale od dwóch tygodni mam tymczasowiczkę [URL="http://www.dogomania.pl/threads/179064-KudA-ata-Maja-w-DT-czeka-na-wspaniaA-y-domek"]Maję[/URL] i ona też nie chce wychodzić z moim TZ na spacery.:diabloti: Quote
mala_czarna Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Zasugeruję to, chociaż obawiam się, że jak Frotka się do tego przyzwyczai to będę musiała mały kontener ciasteczek w krakvecie zamówić :lol: Quote
rita60 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 [quote name='mala_czarna']Zasugeruję to, chociaż obawiam się, że jak Frotka się do tego przyzwyczai to będę musiała mały kontener ciasteczek w krakvecie zamówić :lol:[/QUOTE] No coz cioteczko,czego sie nie robi dla piesa:loveu: Quote
mala_czarna Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 [quote name='rita60']No coz cioteczko,czego sie nie robi dla piesa:loveu:[/QUOTE] Aha! Tylko żebyś Cioteczko pretensji nie miała, jak ją na turnus odchudzający do Ciebie wyślę :D Quote
rita60 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 [quote name='mala_czarna']Aha! Tylko żebyś Cioteczko pretensji nie miała, jak ją na turnus odchudzający do Ciebie wyślę :D[/QUOTE] Nie ma sprawy:lol:a jak sie moj Parysek ucieszy,bedzie miał dziewczyne na spacery/a jest gdzie spacerowac./ Quote
mala_czarna Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Frocia musiała być wczoraj bardzo głodna, bo nie wiem czym wytłumaczyć wygryziony całkowicie prawy bok koszuli nocnej, notabene ślicznej, zakupionej na jednym z bazarków Dogo. Wstawię Wam wieczorkiem zdjęcie, bo to trzeba zobaczyć żeby uwierzyć :evil_lol: Dziura jest tak precyzyjnie wygryziona, że wygląda wyciętą nożyczkami. Zdziwiłam się, jak po kąpieli włożyłam ją i jakos tak goło się poczułam :razz: Quote
gusia0106 Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Może useksualnić koszulkę chciała?;) Quote
mala_czarna Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 [quote name='gusia0106']Może useksualnić koszulkę chciała?;)[/QUOTE] Ja podejrzewam, że ona po prostu chciała ją przymierzyć, bo jej się spodobał wyhaftowany na koszuli łoś :evil_lol: Quote
Recommended Posts