Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jego strata naprawdę, bo Frotka jest super. Podejrzewam że ze słyszenia zna tylko psy ze schroniska, bo z mojej rozmowy z nim to kompletnie się nie zna. No cóż, głupich nie sieją..

Posted

...że co ?! :question::niedowia:

Leni, masz rację. Ten facet napewno nie był nigdy w schronisku i nie ma pojęcia, jak taka instytucja wygląda... Normalny (...) człowiek, który ma chociażby odrobinę współczucia, napewno nie powiedziałby czegoś takiego :nonono2:

Ciekawe, czy gdyby jego psina zaginęła i odnalazła się w schronisku, zabrałby ją... przecież byłaby wtedy "ze schroniska" :shake:

Posted

To pewnie jeden z takich wygodnickich, jeśli psa to kupi z hodowli bo "bez problemu". Powiedziałam mu zgodnie z prawdą że my byliśmy wczoraj właśnie w schronisku po pieska, w Celestynowie, tylko poszedł już do adopcji. Nic nie powiedział, dla niego to kłopot

Posted

Dziewczyny Frocia to musi pójść do takiego domku, że będzie tam księżniczką, a nie ktoś jej łachę zrobi:shake: Ta psina tyle złego doświadczyła, że teraz ma jej być jak w raju i my sie tu wszystkie o to postaramy, prawda???

Posted

[quote name='majuska']Dziewczyny Frocia to musi pójść do takiego domku, że będzie tam księżniczką, a nie ktoś jej łachę zrobi:shake: Ta psina tyle złego doświadczyła, że teraz ma jej być jak w raju i my sie tu wszystkie o to postaramy, prawda???[/quote]

Ja sobie zdaję sprawę i dlatego chciałam spytać tych ludzi, bo to taki super domek - dbają o tą swoją airedalkę lepiej niż o dzieci i szukali drugiego psa.. Byłby super domek, nie sądziłam tylko że pan ma taką mentalność. Szkoda gadać. Trzeba dalej Frotce szukać fajnego domku

Posted

[quote name='Daga & Maks']w dzisiejszych czasach ludzie są kompletnie bez uczuć :shake:[/quote]
Całe szczęście , że nie wszyscy....ale tych z sercem mało:shake: i dlatego tak ciężko z tymi domkami:-(

Posted

[quote name='rita60']Poszczescilo sie:multi:Raban pojechał do domku:multi:no malenka,teraz kolej na ciebie:razz:[/quote]
A jak się znalazł domek Rabana i kto go wziął?

Posted

[quote name='SZPiLKA23']Frotunia szukasz domku?[/quote]

Szpilka, nikt nic o żadnych przeciwskazaniach nie pisze, ani, że została adoptowana. Zapewne nadal szuka ...

Posted

[quote name='leni356']Sens ma wydostanie jej. Tylko nie wiem jak. Hotelik? DT?[/quote]
DT jak najbardziej, hotelik nie ma sensu, bo w schronisku psina nie ma źle ;)