majuska Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 a chociażby z ciekawości możesz zapytać.....ale facet rzeczywiście " poszedł po bandzie " no cóż jego strata:roll: Quote
leni356 Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Jego strata naprawdę, bo Frotka jest super. Podejrzewam że ze słyszenia zna tylko psy ze schroniska, bo z mojej rozmowy z nim to kompletnie się nie zna. No cóż, głupich nie sieją.. Quote
Neczka Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 ...że co ?! :question::niedowia: Leni, masz rację. Ten facet napewno nie był nigdy w schronisku i nie ma pojęcia, jak taka instytucja wygląda... Normalny (...) człowiek, który ma chociażby odrobinę współczucia, napewno nie powiedziałby czegoś takiego :nonono2: Ciekawe, czy gdyby jego psina zaginęła i odnalazła się w schronisku, zabrałby ją... przecież byłaby wtedy "ze schroniska" :shake: Quote
leni356 Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 To pewnie jeden z takich wygodnickich, jeśli psa to kupi z hodowli bo "bez problemu". Powiedziałam mu zgodnie z prawdą że my byliśmy wczoraj właśnie w schronisku po pieska, w Celestynowie, tylko poszedł już do adopcji. Nic nie powiedział, dla niego to kłopot Quote
majuska Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Dziewczyny Frocia to musi pójść do takiego domku, że będzie tam księżniczką, a nie ktoś jej łachę zrobi:shake: Ta psina tyle złego doświadczyła, że teraz ma jej być jak w raju i my sie tu wszystkie o to postaramy, prawda??? Quote
leni356 Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 [quote name='majuska']Dziewczyny Frocia to musi pójść do takiego domku, że będzie tam księżniczką, a nie ktoś jej łachę zrobi:shake: Ta psina tyle złego doświadczyła, że teraz ma jej być jak w raju i my sie tu wszystkie o to postaramy, prawda???[/quote] Ja sobie zdaję sprawę i dlatego chciałam spytać tych ludzi, bo to taki super domek - dbają o tą swoją airedalkę lepiej niż o dzieci i szukali drugiego psa.. Byłby super domek, nie sądziłam tylko że pan ma taką mentalność. Szkoda gadać. Trzeba dalej Frotce szukać fajnego domku Quote
Daga&Maks Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 w dzisiejszych czasach ludzie są kompletnie bez uczuć :shake: Quote
majuska Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 [quote name='Daga & Maks']w dzisiejszych czasach ludzie są kompletnie bez uczuć :shake:[/quote] Całe szczęście , że nie wszyscy....ale tych z sercem mało:shake: i dlatego tak ciężko z tymi domkami:-( Quote
aniazuraw Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 [quote name='rita60']Poszczescilo sie:multi:Raban pojechał do domku:multi:no malenka,teraz kolej na ciebie:razz:[/quote] A jak się znalazł domek Rabana i kto go wziął? Quote
Neczka Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 Państwo wypatrzyli Rabana w schronisku :) Jak dowiem się coś więcej - napiszę. Ale wiem, że poszedł do naprawdę dobrego domku :) Quote
albiemu Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 [quote name='SZPiLKA23']Frotunia szukasz domku?[/quote] Szpilka, nikt nic o żadnych przeciwskazaniach nie pisze, ani, że została adoptowana. Zapewne nadal szuka ... Quote
leni356 Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Sens ma wydostanie jej. Tylko nie wiem jak. Hotelik? DT? Quote
Neczka Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 [quote name='leni356']Sens ma wydostanie jej. Tylko nie wiem jak. Hotelik? DT?[/quote] DT jak najbardziej, hotelik nie ma sensu, bo w schronisku psina nie ma źle ;) Quote
leni356 Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Ją musi ktoś zaadoptować, szkoda jej w schronie Quote
majuska Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Frociaczku jeszcze troszkę, dzielna dziewczynko:loveu: Quote
majuska Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Zapomniałaś dodać, że tyle smakołyków co dziś dostała to lekka przesada:evil_lol: Quote
Recommended Posts