Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

My najprawdopodobniej w składzie Ruda+ja wyjeżdżamy z Warszawy Zach. w piątek wieczorem pociągiem InterRegio, gdyby ktoś był chętny potowarzyszyć w podróży, to nie mam nic przeciwko;)

• Replies 551
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja też już kawał czasu temu dzwoniłam i moja sucz też zgłoszona:D

A ja jadę w pt. do Częstochowy pociągiem, a z tamtąd autkiem już do Poznania;)
Czyli całą sobotę będę spacerować z rudą:P (na szczęście znam w miarę okolice)
Czy ktoś będzie z Was spał w hotelu Orbis "Polonez"?

Posted

Gdyby ktos mial wolne miejsce na powrot z wystawy do 3miasta to prosze o info. Jade sama z goldenkiem ze szczeniakow:)

a lista wystawcow tez mi sie nie otwiera.. :/

Posted

[quote name='FLY']Gdyby ktos mial wolne miejsce na powrot z wystawy do 3miasta to prosze o info. Jade sama z goldenkiem ze szczeniakow:)

a lista wystawcow tez mi sie nie otwiera.. :/[/quote]

Możliwe ze my będziemy mieli (wyruszamy po BISie, będziemy z Goldenką i Spanielką :)

Posted

[B][SIZE=4][COLOR=Red]jeśli ktoś się wybiera do poznania z okolic Podkarpacia z miłą chęcią się dołączę

1 osoba bez psa

dokładam się do paliwa

[SIZE=3][COLOR=DarkRed]proszę o kontakt na pw lub gg[/COLOR][/SIZE]
[/COLOR][/SIZE][/B]

Posted

[quote name='Yorshirka']Jak ktoś chce zdjęcia mogę porobić tylko mi powiedzieć ;d[/quote]

oo to jak będziesz przy ringu seterków to poproszę o seterki irlandzkie czerwono-białe. Dwie dziewczynki w klasie młodzieży będą od nas i nie ma kto pyknąć im fotki. (nr 2316 i 2317) :p

Posted

Asiol , będziesz na wystawie. ? Jeśli tak możesz przyłączyć się do mnie i porobimy fotki :) Bo na buldożkach będe napewno.

Setery pofoce. Ale jestem pierwszy raz na wystawię więc nie gwarantuje że np. pofocę same suczki np. na jednym zdjęciu :).

PS. Nie gwarantuje że wyjdą. Ponieważ z moim lustrem mam kitowy obiketyw no i się zobaczy czy coś wyjdzie. ;d

Posted

Yorshirka ważne żeby jakakolwiek pamiątka była;)
U mnie zawsze brak fotografa jest i ciężko potem ze zdjęciami z wystawy...

Mnie najbardziej zależy na:
Seter Irlandzki, suki, klasa młodzieży, numer 2302 :D