Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='KaRa_']Ja wysłałm mailem zgłoszenie mam nadzieje,że zaliczą je:roll:[/quote]

[COLOR=black][FONT=Verdana]Ja jak wysłałam mailem to po 30minutach dostałam potwierdzenie, że wsio się zgadza i pies jest przyjęty na show;)[/FONT][/COLOR]

• Replies 551
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ariss'][COLOR=black][FONT=Verdana]Ja jak wysłałam mailem to po 30minutach dostałam potwierdzenie, że wsio się zgadza i pies jest przyjęty na show;)[/FONT][/COLOR][/quote]
Ja tak samo ale to było w czasie pracy oddziału;)

Posted

[quote name='ewka i haker']Gucia dzwoń musze w końcu zobaczyć Rude ulubione:)[/QUOTE]

Ha, dziś za pierwszym razem się dodzwoniłam, wow:multi: Jedziemy:diabloti:

Posted

a moze wie ktos kiedy bedzie jakas stawka, plan czy cuś? :cool3:

ja wiem, ze do wystawy jeszcze miesiac ale tak szybko zakonczyli przyjmowanie zgłoszen ze mogliby sie wykazac i cos umiescic na www :diabloti:

Posted

UWAGA!
Prawdopodobnie mamy wolne miejsce dla jednej osoby z średnim lub małym psem do poznania.
Startujemy z Dęblina przez Warszawe (zabieramy tam 4 osoby) więc jeszcze jedno miejsce by sie znalazło
Więcej na PW :)

Posted

[quote name='tinkiłinki']Dzwoniłam dzisiaj do Związku i Panie bardzo chętnie, bez problemu podały mi stawkę rasy która mnie interesuje[/quote]

to jutro będą im się telefny urywać:evil_lol:

Posted

Targi Poznańskie są w centrum... niedaleko jest dworzec główny i zachodni.
jeśki chodzi o wjazd na targi to w zeszłym roku kosztował chyba 50 z ł:angryy:.
a dookoła targów pełno jest uliczek, w których mozna zaparkować...i wejść na teren też mozna z różnych stron...