Kasia Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Agata miałam właśnie robić allegro ale tak se pomyślałam, czy nie lepiej poczekać na nowe LEPSZE fotki? Z tymi co są dużo nie zdziałamy a wiemy, że dobre zdjecia to połowa sukcesu w szukaniu domu przez ogłoszenia. ;) Zrobię jak chcesz, jeśli mam wystawić aukcje z tymi co są to tak zrobię choć wolałabym poczekać aż zrobisz tak dobre jak zawsze robisz, takie na których będzie widać ja całą i tylko ją i jej urodę. Quote
Agata69 Posted May 13, 2009 Author Posted May 13, 2009 [quote name='Kasia']Agata miałam właśnie robić allegro ale tak se pomyślałam, czy nie lepiej poczekać na nowe LEPSZE fotki? Z tymi co są dużo nie zdziałamy a wiemy, że dobre zdjecia to połowa sukcesu w szukaniu domu przez ogłoszenia. ;) Zrobię jak chcesz, jeśli mam wystawić aukcje z tymi co są to tak zrobię choć wolałabym poczekać aż zrobisz tak dobre jak zawsze robisz, takie na których będzie widać ja całą i tylko ją i jej urodę.[/quote] kASIU, ale na wątku sa dość możliwe zdjęcia, na poprezdniej stronie chyba. Widziałas je? Ja w sobote postaram sie jechac i cos jeszcze dorobić... Quote
Agata69 Posted May 13, 2009 Author Posted May 13, 2009 Mówie o tych, myślisz że za słabe? [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/porzucona-gaja-prosi-o-pomoc-w-oglaszaniu-137002/index4.html[/URL] Quote
Kasia Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 cholercia, ja widziałam tylko te z początku wątku i dlatego tak napisałam :oops: te ostatnie są całkiem całkiem więc juz zabieram sie za wystawianie aukcji ;) Quote
Kasia Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Wyróżnione allegro Gaji: [B][url=http://www.allegro.pl/show_item.php?item=635573471]GAJA.Młoda, cudownie łagodna CZARNO BIAŁA sunia (635573471) - Aukcje internetowe Allegro[/url][/B] Trzymam kciuki ;) Quote
Agata69 Posted May 13, 2009 Author Posted May 13, 2009 [quote name='Kasia']Wyróżnione allegro Gaji: [B][URL="http://www.allegro.pl/show_item.php?item=635573471"]GAJA.Młoda, cudownie łagodna CZARNO BIAŁA sunia (635573471) - Aukcje internetowe Allegro[/URL][/B] Trzymam kciuki ;)[/quote] Mnie sie nie wyświetla nr telefonu. Jak zwykle piekne.:loveu: Quote
Kasia Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 [quote name='ElzaMilicz'] Mnie również nie wyświetlił się nr tel. Piękne, ale jest błąd. Wkradła się tam[B] Lejla[/B]. :) [/QUOTE] błąd został naprawiony, jest tylko Gaja i wyświetla sie numer tel ;) jeśli jeszcze tego nie widać to trza poczekać zanim allegro "zaskoczy". Quote
ElzaMilicz Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Mnie również nie wyświetlił się nr tel. Piękne, ale jest błąd. Wkradła się tam[B] Lejla[/B]. :) Quote
Agata69 Posted May 14, 2009 Author Posted May 14, 2009 Estote napisz co u Gai nowego. Co u weta? Quote
estote Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 byłyśmy dziś u weterynarza. Gajeńka została zaszczepiona przeciwko wściekliźnie i wirusówkom. kosztowało nas to 35zł. co do sterylizacji to po bliźnie nie można stwierdzić cz yo na pewno sterylizacja. konieczne jest usg. dostałam namiar na weterynarza, który kiedyś pracował w schronisku, więc może będzie w stanie określić, czy w taki sposób robi się tam sterylki. jeśli nie będzie w stanie tego stwierdzić ma aparat do usg, więc zrobimy to. poza tym wszystko dobrze - mała jest grzeczna, spokojna aż za bardzo jak na swoje 8 miesięcy... Quote
Agata69 Posted May 16, 2009 Author Posted May 16, 2009 [quote name='estote']byłyśmy dziś u weterynarza. Gajeńka została zaszczepiona przeciwko wściekliźnie i wirusówkom. kosztowało nas to 35zł. co do sterylizacji to po bliźnie nie można stwierdzić cz yo na pewno sterylizacja. konieczne jest usg. dostałam namiar na weterynarza, który kiedyś pracował w schronisku, więc może będzie w stanie określić, czy w taki sposób robi się tam sterylki. jeśli nie będzie w stanie tego stwierdzić ma aparat do usg, więc zrobimy to. poza tym wszystko dobrze - mała jest grzeczna, spokojna aż za bardzo jak na swoje 8 miesięcy...[/quote] Estote, nie wywołuj wilka z lasu, lepiej spokojna niż takie ADHD jak Amiś. Co do USG to szkoda twojej subiekcji, fizjologiczna macica nie jest widoczna w USG. Myślę, że zostaje nam czekać i poszukać takiego domu, który z całą pewnościa dopilnuje sterylki, albo zrobić sterylką tuż przed adopcją jeśli to będzie konieczne. Estote, czy wet stwierdził wiek Gai, czy nie mówiliscie o tym? Quote
estote Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 tak, weterynarka potwierdziła, że Gaja ma około 8 miesięcy. mówiła, że zupełnie niedawno zmieniła ząbki na stałe. ostrzy je sobie stale na zabawkach różnorakich ;) wszystkie po krótkiej chwili są w kawałkach :) powiedziała także, że jajniki będzie widać na usg. mówiła jednak, że bardzo wątpi, by była to blizna po sterylce. jak chcesz to możemy czekać, ale wydaje mi się, że lepiej mieć pewność. Quote
estote Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 dziękujemy, dziękujemy :) trzeba ruszyć z akcją reklamującą tą cudną dziewczynkę, bo zaczyna się przyzwyczajać do mieszkania z nami... Już biega bez smyczy :) Quote
kosu32 Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Pozdrawiam serdecznie [B]Obie Panie[/B] :loveu::loveu::loveu: Quote
Agata69 Posted May 20, 2009 Author Posted May 20, 2009 [quote name='estote']tak, weterynarka potwierdziła, że Gaja ma około 8 miesięcy. mówiła, że zupełnie niedawno zmieniła ząbki na stałe. ostrzy je sobie stale na zabawkach różnorakich ;) wszystkie po krótkiej chwili są w kawałkach :) powiedziała także, że jajniki będzie widać na usg. mówiła jednak, że bardzo wątpi, by była to blizna po sterylce. jak chcesz to możemy czekać, ale wydaje mi się, że lepiej mieć pewność.[/quote] Zrób jak chcesz, niestety nie mamy żadnej puli pieniędzy na Gaję. Mam parę rzeczy na bazarek (ciuszki dziecięce) ale nie umię i nie mam czasu wystawić. Muszę o tym pomyśleć, ale kiedy.... Quote
zuzka Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 [IMG]http://www.e-gify.strefa.pl/gify/emotikony/emotikony_male/milosc/milosne30_%28www.e-gify.pl%29.gif[/IMG] Quote
sdal2 Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 ta cudowna dziewczyna przyzwyczaja sie szybko do człowieka, i będzie jej cięzko rozstać sie z estote. Quote
estote Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 dziś będziemy gaję fotografować, choć pogoda nie pomoże nam w tym za bardzo... zrobimy plakaty i zaczniemy większą kampanię adopcyjną dla niej. jest cudna, biega bez smyczy, jest grzeczna, przychodzi na zawołanie, choć sama nie oddala sie za bardzo. w domu jest bardzo spokojna, nie szczeka na ludzi chodzących po klatce, czy gości przychodzących do domu. suczka-skarb :) Quote
Recommended Posts