Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 234
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Vitka, odbieraj telefony, a ja będę trzymać kciuki. ;)

[FONT=Arial][SIZE=2][URL="http://ogloszenia.trojmiasto.pl/zwierzeta/malutka-urocza-i-grzeczna-burka-prosi-o-dom-ogl1754073.html"]Malutka, urocza i grzeczna Burka prosi o dom - Ogłoszenia[/URL][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2][URL="http://www.portel.pl/ogloszenia.php?id_ogl=606764"]Ogłoszenia - Elbląg w portEl.pl[/URL][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2][URL="http://www.elblag24.pl/index.php?m=4&id=48864"]Elbląg 24 - wszystko o wydarzeniach w mieście[/URL][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='Vitka']Myślę :cool3:[/quote]
Jutro kończy się allegro Burki. Trzeba zrobić nowe z nowym wymyślonym... Sama wiesz czym. :lol:

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Vitka']Kompletnie zero telefonów... :placz:[/quote]
Burka (jako Burka) będzie miała nowe ogłoszenia... Nie rycz. :eviltong:

Posted

[quote name='Vitka']Bureczka! Wyszukam więcej Twoich zdjęć! ;)

Myślę, że ona ma coś z Corgi :cool3:[/QUOTE]

No właśnie, niedawno wpadła mi w oko Burka i miałam dokąłdnie to samo skojarzenie, nic tylko Corgi.

Posted

[quote name='mamanabank']piszcie w ogłoszeniach, że to mix Corgi, może gdzieś do miłośników rasy trzeba dotrzeć, nie zaszkodzi, a może pomoże...[/quote]
A może sama zrobisz jakieś ogłoszenia? ;)

Posted

[url]http://www.dogomania.pl/forum/f604/corgi-w-potrzebie-116130/index9.html#post12866599[/url]

wrzuciłam ją na Corgi w potrzebie, tyle potrafię. Jednak trochę czasu mi zajęło sprawdzenie, czy czasami już jej tam nie ma, nie chcę się wcinać i dublować.

Posted

Cześć Bureczko :) na corgi trochę mało białego i bardzo szczupła mała ;) ale nie takie cuda pod corgusie się podciągało :evil_lol:
Niestety z doświadczenia wiem, że ogłaszanie psiaka "w typie corgi" wcale nie przysparza mu więcej obserwatorów :shake:
To rasa raczej niepopularna u nas i nawet hodowcy rasowych spotykają się często ze stwierdzeniami " o jaki ładny kundelek " ...

Posted

[quote name='mamanabank']jeśli chcecie proszę bardzo! ale nie mam w tym wprawy i nie wiem gdzie! gdzie ma a gdzie nie ma, allegro z tego co wiem jest.[/quote]
Allegro w tej chwili nie ma. Możesz zrobić ogłoszenia, gdzie tylko chcesz. ;)
Fotki są na str. 2, tekst + dane kontaktowe:

[FONT=Verdana]Burka to około 4-letnia, malutka i filigranowa suczka. Ma śliczne, stojące uszka i miękką sierść w kilku kolorach, które delikatnie przechodzą jeden w drugi. Jest urocza, grzeczna, posłuszna i bardzo łagodna. Przy tym energiczna i ruchliwa. Uwielbia kontakt z człowiekiem. Ładnie chodzi na smyczy. W stosunku do innych psów jest uległa. Akceptuje koty. Sunia jest zaszczepiona, wysterylizowana i zachipowana. Burka przebywa w Schronisku dla Zwierząt w Elblągu. W sprawie adopcji tej uroczej i grzecznej suczki proszę się kontaktować z wolontariuszką - tel. 515 304 082, e-mail: [email][email protected][/email][/FONT]

Oczywiście tekst można zmienić.

Posted

[quote name='hop!']Allegro w tej chwili nie ma. Możesz zrobić ogłoszenia, gdzie tylko chcesz. ;)[/QUOTE]

no dobrze, mam konto na allegro i chętnie zrobię, do kogo podawać kontakt? Tylko zastrzegam, że poezji pisać nie będę, ckliwo-płaczliwych tekstów też nie, jeśli chcecie taki mieć to napiszcie i skopiuję, bo ja gdy wystawiałam swoje tymczasy nie wstawiałam takich opisów z założenia.

Posted

[quote name='mamanabank']no dobrze, mam konto na allegro i chętnie zrobię, do kogo podawać kontakt? Tylko zastrzegam, że poezji pisać nie będę, ckliwo-płaczliwych tekstów też nie, jeśli chcecie taki mieć to napiszcie i skopiuję, bo ja gdy wystawiałam swoje tymczasy nie wstawiałam takich opisów z założenia.[/quote]
W post 47 wrzuciłam tekst + dane kontaktowe. Może Twoje allegro będzie szczęśliwe i Burka znajdzie dom.