MartynaP Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 WATEK MA PONAD 100 WYŚWIETLEŃ-A TYLKO KILKA WPISÓW-PROSZĘ KAŻDĄ OSOBĘ KTÓRA TU WEJDZIE ABY CHOCIAŻ PODNIOSŁA WĄTEK...NIEŚMIĘ MARZYĆ JUŻ O ROZSYŁANIU WŚRÓD ZNAJOMYCH. CZY NIKT NIEWIDZI TEGO PSIEGO NIESZCZĘŚCIA??? Do schroniska trafił, bo jego właściciel poszedł do szpitala, z którego już nie wróci... Pies jest średniej wielkości,. Jest bardzo smutny i zrezygnowany. Tęskni. Jest spokojny, zrównoważony. Idealny dla starszych ludzi. Ma ok. 8 lat. Przebywa w schronisku w Katowicach Jego numer to 408/09. watek schroniska w Katowicach http://www.dogomania.pl/forum/f28/schronisko-w-katowicach-pomozmy-im-znalezc-domy-75461/ Quote
MartynaP Posted April 30, 2009 Author Posted April 30, 2009 Prosimy o pomoc dla tego psiaka. Niech każdy porozsyła gdzie moze-im wiecej ludzi go zobaczy tym bedzie mial wieksze szanse Quote
maciaszek Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Mam jeszcze jedno zdjęcie, ale jeszcze bardziej nieostre... Quote
__Lara Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Ehhh, coś strasznego.... tyle bidulek kochanych, ręce opadają :( :placz::placz: Quote
maciaszek Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Zaglądam i mam nadzieję, że psiak dotrwa do końca kwarantanny... Quote
Eva12 Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 jak bidulek:-( taki smutny widać po nim że tęskni za miłością ,domem ,własnym miejscem pomóżmy mu znaleźć dom:placz: Quote
__Lara Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Zrobiłam narazie ogłoszenia na: 1. www.bono-polska.pl 2. www.ojej.pl 3. www.pajeczyna.pl 4. www.pineska.pl 5. www.animalia.pl 8. www.gumtree.pl 9. www.petworld.pl 10. www.vetmozga.com 14.www.adopcjapsa.pl 20. www.mammisia.pl 21. www.petsy.pl 23. www.e-zwierzak.pl Quote
JOMA Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Mam nadzieję, że po "wolnym" ludzie zaczną dzwonić - tyle ogłoszeń :multi: Quote
maciaszek Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 JOMA napisał(a):Mam nadzieję, że po "wolnym" ludzie zaczną dzwonić - tyle ogłoszeń :multi:Niestety chyba nie dzwonią :(. Quote
Recommended Posts