Jump to content
Dogomania

Dołożone od 55 do 62.Zapraszamy na zakupy.Licytacja do 27 czerwca do godz.20 - tej.

Recommended Posts

• guccio changed the title to Dołożone od 55 do 62.Zapraszamy na zakupy.Licytacja do 27 czerwca do godz.20 - tej.
Posted
Dnia 25.06.2025 o 16:16, Jota67 napisał:

Gorąco było, teraz wieje jak....

Dzisiaj jak wyszedłem z pracy, byłem zdziwiony. Miało być chłodniej, a był upał. 

Dnia 25.06.2025 o 17:18, jola&tina napisał:

U nas przedburzowo!

U nas po ulewie i niebo się przeciera. No i ochłodziło się. Teraz miłe 20 stopni 🙂 

Dnia 25.06.2025 o 17:48, jola&tina napisał:

Może być zdjęciem przedstawiającym tekst „Óczmy się na błendah... Szkolny rok ma się do końca, wystawiono jusz cenzórki nie fszyscy pojadom dalej, Jasiowi nie jest z gurki. Jaś z ,,polaka,, dostał dwuje bo poprawnie nie potrafi napisać zdania bez błendóf, Jaś jest noga z ortografi... Nawet jerzeli coś muwi robi błendy w sfej wymowie, wyrazy na z kropeczkom on pżes ,erzet,, je powie. Jaś promocji nie otszymał lecz świadectfo bendzie z paskiem, tata dópsko Jasia złoi, ten zacznie wakacje z wżaskiem. to niesprawiedliwe bo w głowie myśl mi się szfenda: Dobże, rze robi się błendy, człowiek óczy się na błendah... Słownik polsko@polski Bogdan Konieczny”

No to óczmy się 🙂

Super to 🙂 

• Like 2
Posted
Dnia 25.06.2025 o 17:48, jola&tina napisał:

Może być zdjęciem przedstawiającym tekst „Óczmy się na błendah... Szkolny rok ma się do końca, wystawiono jusz cenzórki nie fszyscy pojadom dalej, Jasiowi nie jest z gurki. Jaś z ,,polaka,, dostał dwuje bo poprawnie nie potrafi napisać zdania bez błendóf, Jaś jest noga z ortografi... Nawet jerzeli coś muwi robi błendy w sfej wymowie, wyrazy na z kropeczkom on pżes ,erzet,, je powie. Jaś promocji nie otszymał lecz świadectfo bendzie z paskiem, tata dópsko Jasia złoi, ten zacznie wakacje z wżaskiem. to niesprawiedliwe bo w głowie myśl mi się szfenda: Dobże, rze robi się błendy, człowiek óczy się na błendah... Słownik polsko@polski Bogdan Konieczny”

No to óczmy się 🙂

😂😂😂 Aż takich Jasiów w klasie nie miałam!  Ale nad cenzurkami opisowymi siedziałam tydzień i trochę 🙈😁

I duszo myśli mi się w głofie szfendało!

• Like 1