DORA1020 Posted May 3 Author Posted May 3 Bardzo dziekuję wszystkim za obecność na bazarku💜 kupowanie,podrzucanie🌸 Quote
DORA1020 Posted May 3 Author Posted May 3 I proszę o adresy do wysyłki: Plastelinę Negra&Anna /nie mogę wysłać pw,ma zablokowaną skrzynkę/ Mila-Ada lunarmermaid Balbina89 Jaaga Dziękuję🌻 Quote
plastelina Posted May 7 Posted May 7 Paczka dotarła, dziękuję 🙂pieniądze też dzisiaj powinny dotrzeć. 1 Quote
DORA1020 Posted May 8 Author Posted May 8 Dnia 7.05.2025 o 13:12, plastelina napisał: Paczka dotarła, dziękuję 🙂pieniądze też dzisiaj powinny dotrzeć. Tak ,dotarły 170zł. Bardzo dziekuję☀️ Quote
Negra & Anna Posted May 11 Posted May 11 Dnia 3.05.2025 o 11:11, DORA1020 napisał: I proszę o adresy do wysyłki: Negra&Anna /nie mogę wysłać pw,ma zablokowaną skrzynkę/ Nie mogę wysłać żadnej wiadomości. Spróbuję jakoś to ogarnąć, jeśli mi się nie uda to napiszę adres mailowy. Quote
DORA1020 Posted May 11 Author Posted May 11 Dnia 11.05.2025 o 12:04, Negra & Anna napisał: Nie mogę wysłać żadnej wiadomości. Spróbuję jakoś to ogarnąć, jeśli mi się nie uda to napiszę adres mailowy. Już mam adres. Dziekuję:) Quote
Recommended Posts