Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jutro wieczorem Pani wybiera sie do Bajeczki ze swoja sunią i zobaczy jak na siebie będą reagować :)

a droga daleka bo nieraz ludzie w ostatniej chwili potrafią sie rozmyślić ;)

Posted

agamika napisał(a):
jutro wieczorem Pani wybiera sie do Bajeczki ze swoja sunią i zobaczy jak na siebie będą reagować :)

a droga daleka bo nieraz ludzie w ostatniej chwili potrafią sie rozmyślić ;)

Ja jestem dobrej myśli, bo przecież w Bajeczce nie sposób się nie zakochać:lol:

Posted

:-(

tamb napisał(a):
Źle wypadła. Bajeczka dalej szuka domu.:shake:

to niemożliwe:placz: przecież ona jest taka kochana, co mogło wyjś źle?:-(

Posted

Bajka wypadła cudownie,z sunia sie super pobawiły trochę , potem sie rozeszly i wachały ogród ... cud miód bajka . Niestety jednak kobieta w kontakcie bezposrednim okazała sie zupełnie inna osoba niz wydawała sie przez telefon . Przez telefon , miła konkretna kobieta -psiara .. na zywo ...koszmarne babsko
Bajka do ludzi jest suepr, łasiła sie i witała jak ze stara znajomą, a ta baba ... NIC .. stała i sie gapiła na Bajkę , nie pogłaskała jej , nie powiedziała nic do niej.. tylko stała sztywna i sie gapiła :/ .. karusiap juz obmyslała plan, jak jej odmówic bo wyraznie widac było ze serca do psów takiego jak My ta baba nie ma:shake:,. ale na szcęscie nie musiała bo ... Pani stwierdziła ze Bajka z jej sunia ZA MAŁO SIE PULUBIŁY! i ona jej jednak nie chce ...

(PS. baba spóźniła sie 2 h na spotkanie ... )

dawno nie bylam az tak w szoku, jak to ktos moze wydawac sie byc zupełnie inny przez telefon a na zywo :roll:

Posted

agamika napisał(a):
Bajka wypadła cudownie,z sunia sie super pobawiły trochę , potem sie rozeszly i wachały ogród ... cud miód bajka . Niestety jednak kobieta w kontakcie bezposrednim okazała sie zupełnie inna osoba niz wydawała sie przez telefon . Przez telefon , miła konkretna kobieta -psiara .. na zywo ...koszmarne babsko
Bajka do ludzi jest suepr, łasiła sie i witała jak ze stara znajomą, a ta baba ... NIC .. stała i sie gapiła na Bajkę , nie pogłaskała jej , nie powiedziała nic do niej.. tylko stała sztywna i sie gapiła :/ .. karusiap juz obmyslała plan, jak jej odmówic bo wyraznie widac było ze serca do psów takiego jak My ta baba nie ma:shake:,. ale na szcęscie nie musiała bo ... Pani stwierdziła ze Bajka z jej sunia ZA MAŁO SIE PULUBIŁY! i ona jej jednak nie chce ...

(PS. baba spóźniła sie 2 h na spotkanie ... )

dawno nie bylam az tak w szoku, jak to ktos moze wydawac sie byc zupełnie inny przez telefon a na zywo :roll:

dajcie mi jej namiary, jak ja tam skoczę to :mad:
Co to za cyrk, zeby tak bajeczkę traktować?
Biedna ta jej sunia, może trzeba jej odebrać prawa do tej suni:evil_lol:
A poważnie , to szkoda, że babsko okazało się takie wredne:-(
Ale co ma wisieć nie utonie, bajeczce jest pisany inny książę z innej bajki niz to babsko

Posted

Słabo mi się zrobiło jak to przeczytałam. To, że tak urokliwy pies jak Bajeczka tej babie się nie spodobał, świadczy już o niej. Dobrze, że była okazja ją przetestować. Że też tacy ludzie mają psy!!!:angryy: Tragedia!

A z innej beczki, u mnie ktoś, kto spóźnia się na umówione spotkanie więcej niż pozwala kwadrans akademicki ma ogromny minus, bo dużo to o nim mówi, a ja jej nie dałabym psa za same te 2 godziny spóźnienia, bo świadczy to o totalnym lekceważeniu innych (również psów).:mad:

Posted

Ten domek to nie tylko moja zasługa. Dużo osób było w to zaangażowanych. Ty Tamarko jak zwyke też;) Bardzo się cieszę, że Bajeczka ma wreszcie swoich ludzi. Bardzo sympatyczna czteroosobowa rodzinka, która dwa lata temu pożegnała swojego pieska, zdecydowała się przygarnąć Bajeczkę. Spotkaliśmy się dziś wszyscy w hotelu, Bajeczka jak zwykle urocza i wesoła, serdeczna do wszystkich. Może nowa rodzinka Bajeczki zaloguje się na dogo (dziś im mam przesłać namiary na wątek), to będziemy mieli wiadomości z pierwszej ręki.
Zapomniałam dodać, że Bajeczka będzie mieszkała niedaleko Wieliczki w domku z ogrodem.

Posted

Oby każda bajka kończyła się tak jak bajeczka o tej pięknej i wspaniałej suni.
Bądź szczęśliwa laleczko:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Bajeczka ma się dobrze w nowym domku. Wszyscy ją bardzo pokochali. Wczoraj była ze swoją panią na długim spacerze po polach i łąkach. No i Bajeczka ma nowe imię - Nana.
Ja wysłałam namiary na wątek suni, ale są problemy z pocztą. Może jednak dostaniemy jakieś fotki do wklejenia;)

Posted

Dla wszystkich sympatyków Bajeczki - Nany fotki z domku (a przy okazji, czy można prosić o dodanie w tytule wątku informacji, że Bajeczka ma dom i przeniesienie do działu Już w nowym domu:lol:)

Ale jest cudna i i myślę, że zadowolona, bo wreszcie nie w boksie, gdzie żebrała o każdy gest czułości ze strony przechodzących obok osób, ale wśród swoich ludzi już tak na codzień:loveu:

• 5 months later...
Posted

Czy ktoś jeszcze pamięta uroczą Bajkę? ;)
Bajka, a właściwie Nana ma się bardzo dobrze. Jest kochana i pielęgnowana, w lipcu została wysterylizowana i wszystko przebiegło dobrze i bez komplikacji.
Uwielbia się bawić z synem tych Państwa i razem bardzo dokazują.
Z tego co jeszcze wiem, to sunia nie chce już jeść suchej karmy ( a w hotelu wcinała:razz:), tylko Pani jej gotuje różne wspaniałości, no i uwielbia spacery po okolicznych polach, nawet jej Pan, który do tej pory za spacerami nie przepadał, dał się w to wciągnąć i spaceruje z sunią aż miło.

Bardzo się cieszę, że to cudowne stworzenie znalazło taki wspaniały dom:loveu:

A tak przy okazji, Agamiko, Ty jako założycielka wątku, jesteś władna, by zmienić tytuł. Sunia już od maja ma dom, a tu nadal figuruje wśród psów do adopcji. Czy mogłabyś dopisać w tytule, że ma dom?;)