Lilmo Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Ruda, maleńka, niech Cię ktoś wkońcu wypatrzy :-( Niech jakieś dobre serduszko pokaże Ci inny, lepszy świat :-( Quote
JustynaM. Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 a ja po długiej przerwie wracam na dogo i jak nadrobię zaległości wątkowe to poodnawiam jej ogłoszenia Quote
_bubu_ Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 Rudą ktoś obserwuje na allegro, niestety nie dzwoni :( Quote
Pusiakowa Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 dawno nikt u ciebie nie byl Rudziu. :placz: a ogloszenia juz poodnawiane? Quote
Anusiak17 Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 biedna ruda:-( oby znalazła wreszcie domek Quote
Bo1982 Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Ta sunia jest przesłodka... ma taki jakby uśmiecjnięty pychol:) nie moge przestać o niej myśleć:-( Quote
Lilmo Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Dziś otrzymałam maila z zapytaniem o Rudą. Wysłałam do bubu PW z treścią tej wiadomości. Pozostaje nam trzymać kciuki i wierzyć, że być może to TEN człowiek. Quote
peate Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 no nie wierzę :crazyeye: to chyba jedno jedyna zapytanie i Rudzię! trzymam kciuki z całych sił :thumbs: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Nie do wiary. Również trzymam kciuki :) Quote
Lilmo Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Proszę Was o radę. Wiem, że bubu ma wiele spraw na głowie i od czasu do czasu wpada na dogo. A ja się boję, żeby ta Pani w tym czasie nie zainteresowała się innym psiakiem,bo być może dla Rudzinki to szansa. Pani w mailu pyta o to czy Ruda jest nadal w schronisku i czy może otrzymać więcej jej zdjęć. W tych kwestiach akurat jestem zorientowana. Czy powinnam się tak porządzić i odpisać zanim bubu to zrobi? :oops: Quote
Randa Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Nawet się nie zastanawiaj, tylko prześlij jej zdjęcia i więcej informacji.Nie podejmujesz jeszcze przecież decyzji o oddaniu.Postaraj się coś więcej o tej kobiecie dowiedzieć.To może dobra szansa i nie trzeba jej przegapić.Pani na pewno chce szybko, jak nie dostanie fotek może obejrzeć sobie inne psy. Sorry, że pierwszy raz na wątku, a udzielam dobrych rad. Quote
Lilmo Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 W takim razie mail już wysłany ;) Wyjaśniłam Pani, że jestem osobą jedynie robiącą ogłoszenia, więc może otrzymać 2 podobne maile, gdyż przekazałam jej wiadomość osobie bezpośrednio zajmującej się sunią. Quote
peate Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 dobrze zrobiłaś Limo .. nie ma czasu do stracenia :lol: a bubu przez ostatni tydzień zajęta była od rana do nocy zbieraniem pieniążków na zwierzaki na TKB w Żywcu jak to wszystko w końcu ogarnie to na pewno i Tobie i Pani odpisze aha tylko nie pisz, że Rudzia jest w schronisku w Żywcu, tylko w okolicach Bielska, bo potem mogą być problemy ;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Właśnie, lepiej nigdy nie podawać miasta, w którym suczka się znajduje. Jeśli Pani okazałaby się podejrzana, nie chciałybyśmy wydać jej Rudej, to poza naszymi plecami mogłaby przygarnąć ją ze schroniska. Może lepiej podaj jej numer komórki _bubu_? Tak szybciej ją złapiesz. Quote
Lilmo Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Dziewczyny bez obaw, moje ogłoszenia zawierają jedynie tekst z pierwszego postu bubu, a ja osobiście nie znam "Waszej" sytuacji na tyle, żeby podawać tej pani jakiekolwiek szczegóły :) Poza tym otrzymałam odpowiedź, że ta pani jest już w kontakcie z bubu, więc myślę, że teraz pozostaje nam tylko mocno, mocno trzymać kciuki! Quote
_bubu_ Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 jutro jestem umówiona na wizytę :thumbs: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 No nie mogę, co za szczęście!!! :loveu: Kciukamy!!! Quote
Recommended Posts